• 9.374.577 stemmen

Met onder meer: Alec Baldwin, Lisa Kudrow en Miles Bakshi

Releasedatum: 19 april 2017

Plot The Boss Baby

"Born leader"

Als een oudere broer een missie onderneemt om de liefde van zijn ouders terug te winnen, ontdekt hij een geheim plan van de CEO van Puppy Co., dat de liefdesbalans in de wereld wil verpesten. Aan de basis van de plannen staat een baby die doet alsof hij zijn nieuwe broertje is. Samen met zijn echte nieuwe broertje, moet de jongen nu de plannen een halt toeroepen.

Theodore Templeton (stemrol)

Francis E. Francis (stemrol)

Tim Templeton (stemrol)

Ted Templeton (stemrol)

Janice Templeton (stemrol)

Narrator / Older Tim Templeton (stemrol)

Eugene Francis (stemrol)

Wizzie / Elvis Impersonator (stemrol)

Jimbo (stemrol)

Tim's Daughter / Girl / Little Girl (stemrol)

avatar van Roxane

Roxane

Ik vond het een leuke film. Wel wat voorspelbaar, maar erg leuk. Er zaten ook wat 'volwassen' grapjes in verstopt. Kijkt zeker lekker weg!

avatar van scorsese

Matige film waarin een baby van een grote coorporatie een gezin infiltreert. Een kleurrijke animatiefilm vol actie (wellicht iets te veel en soms ook wat te druk). Het verhaal, de personages en humor wisten me niet echt te boeien (voornamelijk omdat het te veel op de jeugd is gericht). Alec Baldwin is wel uitstekend gecast als de stem van de baby boss.

avatar van IH88

IH88

“Look at him! He wears a suit...”

Geinige film die vooral door het originele uitgangspunt al genoeg geslaagde grappen in zich heeft. Niet iedere grap is raak en soms is het wat flauw, maar baby baas met de stem van Alec Baldwin zorgt ervoor dat het een vermakelijke janboel blijft. Ook Buscemi en Maguire zijn uitstekend op dreef. Visueel zag het er allemaal sterk uit en regisseur McGrath verdient complimenten voor een inspiratievolle film die voor ieder wat wils heeft.

avatar van coumi

coumi

Sterk. Meer geschikt voor volwassenen dan voor kinderen, want er zitten nogal wat inside jokes in. In ieder geval na Baby Herman eindelijk weer eens een kleine kruiper gezien waar ik ongegeneerd om kon lachen, Baldwin doet het hier dan ook erg goed als stemacteur. Erg plezierig filmpje vooral, goed gemaakt en van bovengemiddeld niveau in het genre. Enige minpunten zijn dat het tempo vaak zo ziedend hoog ligt dat sommige goede grappen daardoor niet helemaal aankomen(wat dat betreft doen ze zichzelf tekort), en dat het tegen het einde af en toe wel erg idioot en overdreven word(iets wat je vaker ziet bij animatiefilms, dit soort overkill). Maar bovenal een creatieve, vrolijk onzinnige en bezienswaardige film.

avatar van filmkul

filmkul

Aardige tekenfilm geschikt voor zowel jong als oud. De vaart zit er goed en de film kijkt prima weg. De humor is soms flauw, maar er zitten voldoende leuke geslaagde grappen in. Richting het eind vliegt de film wel wat uit de bocht. Visueel ziet het er fraai en kleurrijk uit. Prima onzin. 3.0

avatar van Brabants

Brabants

Deze DreamWorks productie is zeker geschikt voor jong en oud. Het verhaal heeft genoeg te bieden en de animatie zit goed in elkaar. Sommige grappen zijn geslaagd en sommige ook weer niet. Kijkt in ieder geval goed weg.

avatar van Waackx

Waackx

Eigenlijk gewoon slecht.

De animatie zelf is een povertjes te noemen vergeleken met de andere Dreamworks films of de andere animaties van de concurrenten.

De film heeft een bespottelijk verhaaltje,

Is nergers echt grappig noemen en voor een film voor kinderen zijn er ook teveel volwassen grapjes erin zoals met die Elvissen.

Sowieso ben ik ook een beetje Alec Baldwin moe na al die jaren met 30 Rock en SNL waar hij net als in deze animatie bij momenten best grappig is maar de vele prezen en awards die de man de laatste jaren krijgt vind ik vrij overtrokken.

McGrath's beste.

Maar hij is dan ook echt wel het putje van de Amerikaanse animatiefilm. Ook Boss Baby is amper wat waard, behalve dan dat er heel af en toe met wat andere animatiestijlen geëxperimenteerd wordt. De speelse fantasiewereld van het jongetje of het stukje met de popup animatie ... het is niet eens echt geweldig mooi of indrukwekkend, maar gewoon het feit dat ze het al eens proberen is een thumbs up waard.

Verder .... brrrrrr. Een verhaaltje wat echt nergens op slaat, vals sentiment, lelijke animatie en ditto tekenstijl, een hele hoop bekende acteurs wiens stemwerk absoluut helemaal niks toevoegt en eigenlijk enkel als postervulling dienen.

De finale doodsteek is echter de uitermate vervelende humor. Steeds weer die platgetreden referenties, het steeds weerkerende ongrappige drukke gedoe en dezelfde ongrappige halve overdrijvingen. Het leidt alleen maar tot ververling en gegaap, zelfs geen enkel glimlachje tijdens deze film.

Nochthans valt er met het idee best wel wat te doen, maar de zoutloze, inspiratieloze en kazige uitwerking staat enige lol pertinent in de weg.

avatar van Noodless

Noodless

Steekt niet boven de middelmaat uit. De film biedt plezierige scènes, vooral in het eerste gedeelte is het allemaal best te pruimen. Naderhand daalt het niveau en weet niet meer zo grappig te zijn. Strak tempo overigens met heel wat kleurrijke beelden. Helaas wist de film me niet constant te boeien. 6/10

avatar van Film Pegasus

Een film dat een leuk idee heeft als basis, maar daar dan gewoon totaal niets mee doet. Hier en daar een wat beter geslaagde grap maakt de film zeker niet goed. Er zijn al betere films straight-to-dvd gemaakt. Dreamworks speelt op veilig met de gekende animatie en met het snelle tempo ideaal voor de jongere kijkers.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

De eerste vijf minuten leken op z'n minst een plezierige film te beloven. Leuk gemonteerd en een aardig tempo. Maar het blijft DreamWorks en uiteindelijk zijn dit allemaal vrij simpele filmpjes die nergens echt verrassen. De film nam dan wel een iets andere afslag dan normaal, maar echt bijzonder wordt het niet. Stemmenwerk is aardig maar ook niet meer dan dat; acteurs zullen hier ook niet hun best voor willen doen. Animatie is simpel, oogt goedkoop en soms zelfs vrij lelijk. En op het einde durft men weer eens niet. Och ja, ik zal mild zijn. 1,5*.

avatar van Decec

Decec

Een goede animatie/komedie/familie/fantasie film..

Leuk gemaakte animatie...

Leuk en prima verhaal...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Prima achtergrond geluid/muziek

met Dolby Digital...

Ben benieuwd voor vervolg deel 2....

Leuk dat ik deze film gevonden heb en toegevoegd..

avatar van Shadowed

Shadowed

Ok.

Toch wel een redelijk animatiefilmpje dit, dat wel heel hard zijn best doet om origineel uit de hoek te komen. Gek genoeg, ondanks de wat kinderachtige humor, vond ik de slapstick humor verrassend leuk uit de hoek komen en heb ik toch wel moeten lachen.

Ik durf het eigenlijk niet toe te geven, maar deze kinderfilm heeft me aardig weten te boeien. Het idee is best leuk bedacht, al is het wat vergezocht. Alec Baldwin is leuk gecast, maar het realisme is er natuurlijk wel vanaf met zo'n stem voor een baby.

Voor de rest volgt de film netjes de formule. Het verhaal is dus al vrij voorspelbaar en hebben we eigenlijk in elke andere kinderfilm al gezien. Dat maakt het niet minder vermakelijk overigens, en de film krijgt toch wel een voldoende.

avatar van K. V.

K. V.

Deze eens bekeken en toch wel aangenaam verrast door deze film. Het was niet echt het verhaal dat ik verwachtte, het was beter. Ik vond het wel origineel gebracht.

Ook de stemmen waren wel goed en visueel was het ook wel goed.

Verder was de speelduur goed, ik heb me er niet mee verveeld.

Beter dan verwacht.

avatar van mrklm

mrklm

Teveel geforceerde humor, een slap verhaal en een wel erg braaf einde typeren deze animatiefilm, ondanks de grappige proloog. Nadat in vogelvlucht de eerste zeven jaar uit het leven van Tim [Miles Bakshi] voorbij is gekomen, zien we hoe de Boss Baby [Alec Baldwin] in een babyfabriek wordt geproduceerd tot een sluwe zakenman (inclusief driedelig pak en attachékoffer) in een babylichaam. De baby eist vanaf zijn komst (letterlijk en figuurlijk) alle aandacht op, dus Tim besluit de strijd aan te gaan met zijn piepjonge broertje. Totdat blijkt dat de broers een gezamenlijke vijand hebben: Francis Francis [Steve Buscemi], die met zijn ultra-schattige puppy's het leven van alle kinderen zuur hoopt te maken.

Tussen de flauwe en overdreven willekeurige grappen komen zo nu en dan wat ijzersterke momenten voorbij. De pogingen om via een puppy-ingang backstage te komen bij een conventie is hilarisch en de hulp van Boss Baby's handlangers levert ook geestige momenten op. Het tempo is goed en de stemvertolkingen zijn prima, maar dit is niets meer dan een oppervlakkige tijdverspiller.

avatar van JessicaD

JessicaD

Heel eerlijk? Ik had een ietwat andere film voor ogen. Ik denk dat ik meer schattigheid had verwacht bij een film over baby’s. Daarnaast denk ik dat de trailer die ik had gezien eigenlijk al veel grappige situaties had laten zien, waardoor ik dit in de film zelf een beetje miste. Het neemt niet weg dat het wel een vermakelijke film is, maar mijn verwachtingen waren echt way hoger! Of de film ook wel echt helemaal geschikt is voor kinderen durf ik niet te zeggen. Af en toe vroeg ik het mij af. Al met al is The Boss Baby een vermakelijke film, maar één waarvan ik blij ben dat ik er niet speciaal voor naar de bioscoop ben gegaan.