Genre: Animatie / Komedie
Vanaf 1 maart op Netflix
Bekijk via Prime Video
Plot The Boss Baby
"Born leader"
Als een oudere broer een missie onderneemt om de liefde van zijn ouders terug te winnen, ontdekt hij een geheim plan van de CEO van Puppy Co., dat de liefdesbalans in de wereld wil verpesten. Aan de basis van de plannen staat een baby die doet alsof hij zijn nieuwe broertje is. Samen met zijn echte nieuwe broertje, moet de jongen nu de plannen een halt toeroepen.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Vanaf 1 maart op Netflix
- Kijk op Amazon Prime
- Kijk op meJane
Theodore Templeton (stemrol)
Francis E. Francis (stemrol)
Tim Templeton (stemrol)
Ted Templeton (stemrol)
Janice Templeton (stemrol)
Narrator / Older Tim Templeton (stemrol)
Eugene Francis (stemrol)
Wizzie / Elvis Impersonator (stemrol)
Jimbo (stemrol)
Tim's Daughter / Girl / Little Girl (stemrol)
84robkuh
Moest bij het zien van de foto meteen aan Stewie uit Family Guy denken. Ik hoop dat de humor ook een beetje die kant op gaat.
Vanaf 19 april 2017 in de bioscoop (20th Century Fox, via Warner Bros. Pictures International)
Teaser geplaatst
Henry Spencer
Het valt zo hard op dat als er bij Disney eens iemand een ideetje heeft, hoe goed of hoe slecht dat ook is, dat al voldoende is om er groot geld tegen te smijten en vervolgens het hele idee te vermalen tot een weke Disney-brij die volgens de oude geplogenheden moet verlopen en moet aflopen.
Flauw dit...
Elchapo
- 1925 stemmen
Redelijke animatie film uit de dreamworks fabriek,wel heb ik vele betere uit deze fabriek gezien...3 stars.
jimmyvandebeek
Flauw dit...
Hoezo disney? hij is toch echt wel van dreamworks
Antonev
Redelijk voorspelbaar, but who cares? De invulling is origineel, kleurrijk en bomvol leuke momentjes, grapjes en oneliners. Genoeg stukken waar ik hardop moest lachen. Hier en daar ook wat aandoenlijke momenten. Een stuk leuker dan de laatste (volgens het aloude voorgekauwde recept) Disney animatie.
Henry Spencer
Sorry, kan goed zijn. Ik let daar niet echt op. Voor mij lijkt het allemaal zo erg op elkaar dat ik het allemaal Disney noem. Zij zijn er mee begonnen zeker en de rest volgt dezelfde succesformule, me dunkt. Bedankt voor de rechtzetting desalniettemin!
Timothyvdmeer
helaas wat tegenvallend. De voice over van Baldwin is wel geniaal.
Film kwam wat mij betreft wat te langszaam op gang.
schenkowiets
Als animatie liefhebber vond ik deze erg tegen vallen. Flut verhaal, chaotisch en de animaties vond ik ook niet best voor 2017 . Had er meer verwacht van dreamworks .
Rodger
Leuke film.. wel op een aantal momenten kunnen lachen..
Kinderen vinden deze film zeker leuk..
3.0 ***
Roxane
Ik vond het een leuke film. Wel wat voorspelbaar, maar erg leuk. Er zaten ook wat 'volwassen' grapjes in verstopt. Kijkt zeker lekker weg!
Matige film waarin een baby van een grote coorporatie een gezin infiltreert. Een kleurrijke animatiefilm vol actie (wellicht iets te veel en soms ook wat te druk). Het verhaal, de personages en humor wisten me niet echt te boeien (voornamelijk omdat het te veel op de jeugd is gericht). Alec Baldwin is wel uitstekend gecast als de stem van de baby boss.
m1701
Vond t een geweldig grappge film!!! Al zulke films hebben een boodschap maar al t gebeuren erom heen was echt super grappig
broncode
Gezien met mijn zoon van 9 en die vond hem grappig, en dat is voor mij het belangrijkst. Ook ik vond hem soms geniaal uit de hoek komen, dus snap ik de lage rating op imbd niet . Origineel kun je hem wel noemen, al zijn d'r elementen die je aan andere animatie films doet denken...
AmazingPP
Nou, ik snap die lage rating op IMDB.com wel. Het is simpelweg geen leuke film. Nergens. Alleen de animatie is prima in orde, lekker kleurig, maar het verhaal stelt geen sodemieter voor en de grappen zijn niet geslaagd. Het is gewoon niet grappig. Ook in een kinderfilm met Elvis op de proppen komen; volgens mij weet geen kind wie Elvis is. Tegenwoordig weten ze al nauwelijks meer wie Madonna is, laat staan Elvis. Ik denk wel dat kinderen deze film leuk gaan vinden en dat is de doelgroep, maar mijn ding was het niet. En Henry Spencer; ik denk dat het lang geleden is dat je een Disney hebt gezien, want "Zootropolis", "Inside Out" en "Moana" waren alle drie geweldige films: zowel in animatie als in verhaal en grappen. Misschien moet je die eens kijken.
Henry Spencer
Nou ja, soms zeg ik zo maar wat, hoor.
Enfin, Inside out heb ik gezien: die was inderdaad niet slecht. Zootropolis heb ik wel gezien, geloof ik, maar daar is me weinig van bijgebleven. Ik geloof dat ik het erg nerveus vond en weinig fantasie of magie bezat. Moana heb ik nog niet gezien. Ben nu eenmaal een koele minnaar van het genre. Viel me wel heel hard mee: Kubo and the two strings. Heel mooi, beter dan al de rest, vind ik. Voor de rest gaat er wat mij betreft niets boven Miyazaki.
Henry Spencer
Ben ik geen liefhebber van, van die volwassen grapjes en knipoogjes. Dat is zo overduidelijk commercieel gemotiveerd. En de meerderheid van de kijkers, kinderen, hebben er niets aan. Als filmmaker moet je streng zijn voor jezelf en streven naar het hoogst mogelijke artistieke niveau. Dat betekent, alles knippen dat de totale beleving van je publiek verstoort.
IH88
“Look at him! He wears a suit...”
Geinige film die vooral door het originele uitgangspunt al genoeg geslaagde grappen in zich heeft. Niet iedere grap is raak en soms is het wat flauw, maar baby baas met de stem van Alec Baldwin zorgt ervoor dat het een vermakelijke janboel blijft. Ook Buscemi en Maguire zijn uitstekend op dreef. Visueel zag het er allemaal sterk uit en regisseur McGrath verdient complimenten voor een inspiratievolle film die voor ieder wat wils heeft.
coumi
Sterk. Meer geschikt voor volwassenen dan voor kinderen, want er zitten nogal wat inside jokes in. In ieder geval na Baby Herman eindelijk weer eens een kleine kruiper gezien waar ik ongegeneerd om kon lachen, Baldwin doet het hier dan ook erg goed als stemacteur. Erg plezierig filmpje vooral, goed gemaakt en van bovengemiddeld niveau in het genre. Enige minpunten zijn dat het tempo vaak zo ziedend hoog ligt dat sommige goede grappen daardoor niet helemaal aankomen(wat dat betreft doen ze zichzelf tekort), en dat het tegen het einde af en toe wel erg idioot en overdreven word(iets wat je vaker ziet bij animatiefilms, dit soort overkill). Maar bovenal een creatieve, vrolijk onzinnige en bezienswaardige film.
filmkul
Aardige tekenfilm geschikt voor zowel jong als oud. De vaart zit er goed en de film kijkt prima weg. De humor is soms flauw, maar er zitten voldoende leuke geslaagde grappen in. Richting het eind vliegt de film wel wat uit de bocht. Visueel ziet het er fraai en kleurrijk uit. Prima onzin. 3.0
Brabants
Deze DreamWorks productie is zeker geschikt voor jong en oud. Het verhaal heeft genoeg te bieden en de animatie zit goed in elkaar. Sommige grappen zijn geslaagd en sommige ook weer niet. Kijkt in ieder geval goed weg.
teigertje
- 2076 stemmen
Ontzettend leuke animatie
Heel leuk origineel verhaal
En heel veel lachen.
Gezellige film voor jong en oud
Een echte aanrader
Waackx
Eigenlijk gewoon slecht.
De animatie zelf is een povertjes te noemen vergeleken met de andere Dreamworks films of de andere animaties van de concurrenten.
De film heeft een bespottelijk verhaaltje,
Is nergers echt grappig noemen en voor een film voor kinderen zijn er ook teveel volwassen grapjes erin zoals met die Elvissen.
Sowieso ben ik ook een beetje Alec Baldwin moe na al die jaren met 30 Rock en SNL waar hij net als in deze animatie bij momenten best grappig is maar de vele prezen en awards die de man de laatste jaren krijgt vind ik vrij overtrokken.
Malibu Stacy
Mwah meer geschikt voor volwassenen dan voor kinderen. Voor kinderen te moeilijk om te volgen. Geen hoogvlieger..

The Boss Baby: Christmas Bonus

American Hardcore
Documentaire / Muziek, 2006

Dark Victory
Drama, 1939
babycomputer animatiefamilie relatiessibling rivalryonbetrouwbare verteller3dbaby brother stereoscopic3d