• 9.373.068 stemmen

Met onder meer: Hayden Panettiere, Justin Long en Christina Ricci

Releasedatum: 2 februari 2011

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Alpha and Omega

"A Pawsome 3D Adventure."

Kate en Humphrey zijn twee jonge wolven die een fijn leventje hebben bij hun ouders en roedel in het bos. Kate is een erg aanwezige wolvin die alles tot in de puntjes geregeld wil hebben. Niets ontgaat haar nauwkeurige visie. Humphrey leeft meer van moment tot moment en doet het vooral rustig aan. Dan worden de twee jonge wolven gevangen genomen door parkwachters en ver van hun vertrouwde omgeving vandaan gehaald. Kate en Humphrey ontsnappen, maar staan er plots helemaal alleen voor.

Kate (stemrol)

Paddy / Mooch (stemrol)

Shakey (stemrol)

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Dit wordt me een animatiefilm. Het woord 'wolven' is genoeg om mij te overtuigen.

avatar van Mochizuki Rokuro

Mochizuki Rokuro

2010? Is dit de eerste toevoeging voor 2010?

edit: nee Toy Story 3 en Rapunzel. Opmerkelijk (of niet) allemaal animatie

avatar van gotti

'Gewone' films die nu al gedraaid worden zijn óf héél lang of er is op voorhand al iets goeds mis mee...

avatar van Chrisstine

Chrisstine

Heb er nu al zin in! Op deviantART is men nu al hoteldebotel. Lijkt me een geweldige film, hij komt in 3D uit dus je zal een brilleke moeten dragen XD

avatar van polgar

polgar

Als grote fan vanHayden Panettiere, geef ik hem nu al 5 sterren, vind al haar films die ik heb gezien goed, deze zal vast wel weer goed zijn.

dus 5 sterren..

Je mag pas stemmen als je de film gezien hebt. Stem verwijderd.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Welke studio maakt deze film? Dreamworks? Pixar? Of een andere filmmaatschappij?

Een andere, Crest/ Lions Gate.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Ah, Lions Gate. Ook niet bepaald een kleine speler.

benthe

Nog geen trailer helaas, ben zeer benieuwd naar deze film. Heeft iemand een idee wanneer de trailer ong. uit zal komen? Wat is de gemiddelde tijd voor een animatiefilm wanneer de trailer uitkomt?

avatar van WolfMol

WolfMol

Leuke poster.

The goose is loose

avatar van Esteban

Esteban

Trailer : Eerste trailer voor Alpha and Omega | Animatie - animatie.blog.nl

Niet om enthousiast van te worden, integendeel!

benthe

Het verhaal ziet er nog steeds leuk uit, maar kan niet zeggen dat ik zo op het eerste gezicht de animaties geweldig vind.

avatar van DeniiSe..(K)

DeniiSe..(K)

lijkt me echt een super leuke film. Kan niet wachten om hem

in 3d te gaan bekijken

mooie poster!

avatar van TheLionKingFan

TheLionKingFan

Hmmm ik ben benieuwd

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Het gemiddelde op IMDB is niet om over naar huis te schrijven. Deze laat ik maar links liggen. Of rechts.

benthe

Hij haalt het gewoon niet in vergelijking met Despicable Me, niet qua promoting, maar ook niet qua humor (tenminste, zo laat ik me het wijs maken, heb beiden nog niet gezien). Helaas.

benthe

Pfff een 4. Das helemaal niet veel. En bijna een half jaar verschil in uitkomst. Of ze dat nu gedaan hebben vanwege Despicable Me.. De bioscoop cijfers zullen er iig niet veel beter op worden!

avatar van logghe

logghe

De animatie is wel goed maar niets dat je nog niet eerder hebt gezien. Het verhaal is gewoon veel te basic en ze moeten de humor vooral hebben van wel erg flauwe grappen! Meerdere daarvan die niet echt grappig waren. Ook worden sommige grappen en scene's teveel hergebruikt waardoor ze hun effect na enkele keren verliezen. Toch één van de mindere animatiefilms.

avatar van stinissen

Uitstekende kinderfilm ze zullen genieten van de avonturen van onze twee vrienden.

avatar van jvg

jvg

Zeker een leuke animatiefilm. De kwaliteit is best goed en er zit een leuk verhaal in. Ik heb hem niet in het 3D gezien, maar gezien de effecten zal dit zeker de moeite waard zijn in de bioscoop.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Vond em ook wel aardig, kan natuurlijk nooit tippen aan de films van Dreamworks of Pixar, maar `t proberen gaat de goeie kant op.

Een klein leuk verhaaltje, wat een hele hoop weg heeft van de LION KING.
Dat zie je door de vingers.
Sommige liedjes En dat zijn er maar weinig van, worden op z`n wolfs gedaan...doet soms echt even zeer aan de oren....als je de film ziet, weet je `t wel.
Leuk bedacht, en wat hierboven word getypt: echt iets voor de kinderen, jazeker.
Alleen voor de kinderen, tot een jaar of 12 oud.
Maar.....had er even geen problemen mee om em èven te zien.
Ja, leuk geprobeerd.

avatar van madmax1

madmax1

Nee net niet, de kinderen en kleinkinderen,blijven onrustig.

Afgehaakt,morgen nog maar eens proberen

Even geen stem.

benthe

De animaties zijn mooi, maar het verhaal wat standaard. De wolvenliedjes zijn belachelijk. Natuurlijk weer een mooi einde, zoals we gewend zijn van dit soort films. Leuk om te zien, maar geen must.

avatar van Elineloves

Elineloves

'' You wolves are making us look bad. Look, the caribou are laughing at us! ''

Ik ben helaas niet zo enthousiast over deze nieuw animatiefilm. Na het zien van toppers als Toy Story 3 en Tangled, ben ik wellicht iets kritischer geworden. Maargoed, Alpha en Omega is dan ook voornamelijk een (familie)film voor de jongere doelgroep, en ik ben sowieso al niet écht een fan van animatiewerkjes over hondjes, wolven, pinguins of wat dan ook. Af en toe zit er een film bij die me ontzettend weet te verrassen, en sommigen vallen tegen. Zo ook deze.

De film probeert teveel een hartverwarmende film van hoog niveau te zijn, maar faalt hier in door sowieso al pijnlijk niet grappig te zijn. Zelfs het plot is magertjes en vaak gebruikt. Ookal zijn het wolven, het zijn ontiegelijke stereotypes vol clichés en dit wordt op den duur vervelend. Ze zijn ook totaal niet uitdagend of boeiend.

De muziek wist me ook geen moment te grijpen en halverwege de film was ik mijn nagels maar gaan lakken, terwijl mijn vriendinnen verder keken. Hoewel ik natuurlijk wel luisterde en met één oog af en toe meekeek, bleef ik mijn nagels interessanter vinden. En dat zelf al HEEL wat, als ik mijn nagels boven een film verkies.

Als je niet naar de film luistert, niet let op het verhaal en maar gewoon naar het beeld staart is het bij vlagen vast amusant en mooi, het kleurgebruik bijvoorbeeld heeft zijn charme, maar verder is dit een film om snel te vergeten.

Jammer, maar gelukkig heb ik er wel mooie nageltjes aan overgehouden.

avatar van RickZ

RickZ

Animatie over een groep wolven, echter met weinig humor en een matig verhaal. De animatie is wel keurig verzorgd. Die golvende eend sloeg helemaal nergens op.

avatar van MatthijsGr00t

MatthijsGr00t

Leuke animatiefilm voor de allerjongste.

Met een kritische blik is dit een zeer matige animatiefilm over twee jonge wolven Kate en Humphrey die in een aantal avonturen belanden. Het wordt nooit echt heel erg leuk en het is allemaal erg zoetsappig met een voorspelbaar eind. Visueel zag het er nog wel redelijk uit.

Kortom, een herhaling van eerder: de allerjongste zullen zeker genieten van deze film, maar voor de oudere doelgroep niet vermakelijk!

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Dit was niet zo'n hele beste animatiefilm.

Misschien wel leuk voor de echt hele jonge kinderen onder ons, maar voor de volwassen 'kinderen' die ook graag willen genieten van een animatie is dit niet te doen. De film is onwijs lelijk getekend, ik vond het er echt slecht uitzien, alsof ze er niet echt hun best voor hebben gedaan en het gewoon een snelle productie was.

Daarbij zijn de personages ook niet erg bijzonder, stemmen zijn wel aardig gedaan en er zitten wel wat aardige scénes tussen zoals de scene tussen Kate en Humphrey in de trein, dat was nog best aandoenlijk. Maar het verhaal is dun en ik kon mijn aandacht er maar moeilijk bijhouden. Ook de humor was niet grappig, ze probeerden het wel maar het kwam vaak te gemaakt en geforceerd over. Vaak komt je in een animatie nog wel wat subtiele grapjes tegen voor de volwassenen, maar dat was hier helemaal niet te merken. Film is dus echt gericht op hele jonge kinderen, die hier zeker een hele leuke ervaring mee zullen hebben. Voor mij was het alleen niet weggelegd, en ik hoef deze ook niet snel nog een keer te kijken.

2* omdat het concept nog wel aardig was, en de voice-overs ook nog wel te doen waren.