• 9.370.338 stemmen

Enjo-kôsai Bokumetsu Undô (2009)

Komedie / Drama | 85 minuten

Genre: Komedie / Drama

Alternatieve titels: Stop the Bitch Campaign / Compensated Dating Eradication Campaign / 援助交際撲滅運動 地獄変

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Kôsuke Suzuki

Met onder meer: Ken'ichi Endô en Kyônosuke Hanai

Gesproken taal: Japans

Plot Enjo-kôsai Bokumetsu Undô

Azusa is de oudere zus van Megumi, welke onder mysterieuze omstandigheden zelfmoord pleegde. Na wat onderzoek komt zij erachter dat zij zelfmoord pleegde nadat zij in aanraking kwam met een ene Kuni. Hij voelt het als zijn taak meisjes te vernederen om er zo voor te zorgen dat zij stoppen met prostitutie. Azusa zoekt hem op en zweert wraak te nemen.

avatar van Tayama

Tayama

OH YES! Een nieuwe (de derde) Stop The Bitch Campaign! En voor de derde keer met Kenichi Endo! Dit is de grootste fun sinds Takashi Miike's Visitor Q.

Het spijt me zeer voor zij die er niet om kunnen lachen, maar ik kan hier niet op wachten. De twee voorgangers waren soms om te brullen, te juichen, te walgen. Shockerend, ziek, pervers, en compleet fucking hilarisch!

Officiële site. Met trailer!

avatar van belchinees

belchinees

Loop er niet zo wild van.

De laatste 20 minuten zijn ietswat de moeite, maar al daarvoor deed me niets.

Het beste aan de film was het gedeelte achter de credits, dat niets met de film te maken had, maar wel mooie sfeerbeelden toonde van de actrices .

Jammer... Ik had toch beter begonnen met de STBC uit 2004 met Aoi Sora. Nu heb ik er geen zin meer in.

avatar van Tayama

Tayama

Oh toevallig afgelopen week de eerste twee nog gekeken met mijn neef. Ik kan er nog steeds om lachen. Ben hier nog wel benieuwd naar, al heb ik het idee dat het allemaal een beetje een andere kant op gaat.