• 9.371.888 stemmen

Geregisseerd door: Natsuki Imai

Met onder meer: Yui Aragaki, Haruma Miura en Yuko Asano

Gesproken taal: Japans

Plot Koizora

De hogeschoolstudente Mika heeft nog altijd niet de ware liefde ontdekt. Zo loopt zij op een dag tijdens de pauze Hiro tegen het lijf, een rebel met wit haar en met een ongewoon gedrag. Mika verliest haar gsm en vindt hem terug, maar al haar contacten zijn er echter uit verwijderd. Vanaf dan begint er een onbekende haar dagelijks op te bellen en die doet dit telkens met geestige opmerkingen. Dit slaat aan bij Mika en zij valt als een blok voor de geheimzinnige beller. Op een dag vraagt de persoon om haar persoonlijk te ontmoeten. De dag nadien ontdekt Mika geschokt dat het de punkachtige witharige jongen is tegen wie zij eerder opgebotst was. Maar toch duurt het niet lang voor beiden een koppel worden, en zelfs meer... Maar de tragedie begint pas echt als Mika verkracht wordt door drie mannen die aangeworven werden door Hiro zijn ex-vriendin, die op deze manier wraak op hem wil nemen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van stinissen

Prachtige ingetogen film die me echt wist te raken.

Na de Notebook, The heb ik geen betere meer gezien in dit genre.

Een echte aanrader.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deze film was idd fantastisch! Van deze film raak je echt ontroerd. Supergoed!

avatar van Tamarax3

Tamarax3

Ik moest huilen:O

Echt super mooi film x3

avatar van Observator

Observator

Ontzettende tranentrekker. Zelfs voor mij iets te sentimenteel.

avatar van RM026

RM026

een echte aanrader! beter dan de serie

avatar van Baggerman

Baggerman

Observator schreef:
Zelfs voor mij iets te sentimenteel.

Sterker nog: zelfs voor mij te sentimenteel!

Mwoah! Ik vond het niet onaardig, maar wel zeker zo'n twintig minuten te lang duren. Wel mooie plaatjes af en toe (ook ontzettend lelijke trouwens!). Het koppel heeft trouwens wel èrrug veel pech in hun jonge leventje en blijkbaar is aanranding en aanzetting daartoe niet strafbaar in Japan?

Yui Aragaki is wel een mooie verschijning.

avatar van wibro

wibro

Baggerman schreef:

Sterker nog: zelfs voor mij te sentimenteel!

Gezien het oversentimentele - al vanaf het begin - heb ik er na drie kwartier de brui aan gegeven.

Daar komt ook nog eens bij de vreselijke sentimentele soundtrack, de slechtste score die ik ooit in een Japanse film gehoord heb.

Opvallend trouwens dat Onderhond niet op deze film gestemd heeft. Kan haast geen toeval zijn.

Niet afgekeken, dus geen stem.

stinissen die een Japanse film goedvindt ... Daar kom ik nog in geen jaren bij in de buurt

avatar van BBarbie

BBarbie

Hoeveel ellende kun je in een film over verliefde tieners kwijt? Veel, in deze film té veel naar mijn mening om het nog geloofwaardig te houden. Ik houd best van stevige drama’s en ook tearjerkers ga ik niet uit de weg, maar deze stapeling van droefenis sprak mij op d’n duur steeds minder aan. Overdaad schaadt. Te meer wanneer er in het verhaal nauwelijks plaats is voor tegenwicht zoals lol maken, toch bij uitstek een bezigheid waar met hun hormonen vechtende jongelui zich mee bezighouden.

Yui Aragaki speelt een bewonderenswaardige rol als de katalysator van alle tegenspoed. Vanwege haar optreden haalt deze film bij mij nog net geen onvoldoende.