Paintball (2009)
Spanje
Geregisseerd door: Daniel Benmayor
Met onder meer: Neil Maskell, Claudia Bassols en Patrick Regis
Plot Paintball
"There's nothing like a brush with death to make you feel alive."
Een groep jonge workaholics besluit om zich op te geven voor een weekendje paintballen in een groot bos om eens helemaal tot rust te komen. Eenmaal ter plaatse wordt de groep gesplitst en dan begint het spel. Echter blijkt al snel dat iemand binnen de groep het spel wel erg serieus neemt en zijn tegenstanders één voor één om zeep helpt.
robkuh1984
Paintballen om tot rust te komen???? kan me vergissen maar de keren dat ik heb gepaintballd stroomde de adrialine toch echt wel door m'n lichaam.
Maar opzich een leuk nieuw idee voor een standaard teen/slasher film. Ben wel benieuwd naar de trailer.
Zeer goedkoop uitziende thriller waar de eerste 5 min in de truck al meerdere malen een microfoon in beeld te zien was , ongelofelijk eigenlijk dat dit nu nog steeds gebeurt.
engelen
pumpking
Plot is toch een schande voor in een jaar 2009, moest het nou nog mooi afgewerkt zijn, ok. Maar hier stem ik dus niet op.
mcdaktari
De trailer alleen al zegt genoeg wat voor flauw filmpje dit zal zijn. Hele wazige trailer iig, Als de film ook zo is
masterview
zeer vaag verhaal, vooral van het eind snapte ik weinig...........
mcdaktari
hoger dan 1,5 ster kom ik echt niet, en dat alleen voor de laatste 10 minuten, dat was nog eenigzins om te zien. de rest is zwaar bout. Van Spaanse films ben ik toch wat meer gewend dan dit.
Heel jammer van de film is, dat je de moorden niet gewoon ziet ipv die wazige beelden.
Acteren was ook niet alles.
Verhaal was aardig maar niet goed uitgewerkt.
1,5 ster
Noodless
kan helaas hier niet veel meer toevoegen, gewoon een zwakke film !
3/10
TimZor
Als ze dit als horror uitbrengen waarom wordt de echte horror dan alleen in soort van vage infrarood beelden gedaan vooral de moorden op david en frank voor de rest was het geen origineel verhaal maar hadden ze er opzich wel veel meer van kunnen maken want het idee van betaal geld om real life moorden te zien is al vele malen beter als film geweest.
GuyB
Voor de adrenaline moet je de sport beoefenen, niet de film kijken.
Te veel ongeloofwaardigheden en wazigheden. Filmpje werkt zeker niet entertainend maar eerder misselijkmakend met een camera die niet stil wordt gehouden. De regisseur heeft iets te veel naar Saw gekeken, brengt nergens vernieuwing of verrassing en niet het minstje adrenalinestootje. Jammer van de takken en planten die naar de kloten zijn voor zo'n simpel filmpje.
tv1984
Moet je toch beter opletten want het is geen microfoon maar gewoon een looplamp.
Simoensk
Ongelooflijk slechte film ! Wat een waste of time. Meteen stop gezet met kijken na 45min. Heb doorgespoelt 24x tot einde. Het idee leek mij een leuke film te worden, maar hoe slecht kan je een film maken. Geen begin, middenstuk is heel de tijd gekrijs van de spelers. Moorden worden niet eens getoond, alleen door een nightvisioncamera, waarbij men dus het gore helemaal uit de film neemt. Hoe kan je deze film best omschrijven? 1 groot hoopje stront.
Minotaures
Lol, precies wat ik dacht tijdens het lezen van de plot.
erik1677
Allemachtig hou die camera eens stil, dat is het eerste wat bij me opkwam bij deze film.
Wat een geschok weer.
Nee niet aan mij besteed, en ook nog waardeloze kills ook.
Paintball kent wel spannende momenten. Het werkt altijd als de tegenstander lang niet in beeld komt en de kijker met spanning zich afvraagt met wie of wat de groep te maken heeft. Is het één van hen, is het de tegenpartij, is het een andere moordenaar...? De camera volgt de groep ook vanuit verdoken plaatsen, alsof je er als kijker er bij bent, één van de groep bent of de moordenaar.
Tot daar het positieve, want de moorden zelf zijn verre van origineel en soms zelfs veel te snel. Eens het verhaal vordert lijkt het alsof de scriptschrijvers hun handen opsteken en zeggen 'tja, ik weet het vanaf hier ook niet echt meer'. Het einde is snel afgehandeld en men doet zelfs geen moeite voor een echt open einde of een suggetie naar een vervolg.
Het idee is ook niet origineel trouwens, de moordenaar met nachtvisie die jaagt op de groep paintballers is een variatie op Predator. Alleen kwam die van een andere planeet en was zijn film beter.
Phantasm
Echt waardeloos, en dan nog de camera, het leek wel met de cam opgenomen, dat was ook nog eens slecht.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen