• 9.371.326 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Zuid-Korea

Geregisseerd door: Grace Lee

Met onder meer: Austin Basis en Jane Edith Wilson

Plot American Zombie

"We're here. We're dead. Get used to it!"

Filmmakers Grace Lee en John Solomon maken samen een documentaire over zombies in Los Angeles en de problemen waarmee ze worstelen om aanvaard te raken. Ondanks hun verschillende stijl van werken, slagen ze erin om een indringend portret te maken van vier fascinerende subjecten. Ivan is een winkelbediende die zijn eigen tijdschrift wil uitgeven. Lisa tracht haar verloren herinneringen te herwinnen. De hopeloze romanticus Lisa probeert zich met haar ware aard te verzoenen en Joel is een politieke activist die de rechten van zombies wil verbeteren. Grace probeert vooral de zombies beter te leren kennen, maar John zoekt hardnekkig naar hun duistere kant. Hij verkrijgt de toelating om te filmen op Live Dead, een driedaags festival waar alleen zombies zijn toegelaten. Wat zich daar afspeelt zet al hun zekerheden, en de toekomst van het menselijk ras, op losse schroeven.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Trailer.

Is dit een soort van documentaire-film?

avatar van henkula

henkula

Volgens mij is het meer een mockumentary, ik heb een stukje gezien, kan me niet boeien geef dan ook geen cijfer, 5 minuten kijken is geen graad meter,.

avatar van SanderSander88

SanderSander88

Best een vermakelijke film, het is inderdaad een mockumentary. De eerste 40 minuten zijn wat traag maar wel grappig. Na 40 minuten wordt de film zelfs een beetje spannend en lijkt hij een beetje op "The Blair Witch Project" (schokkende camera, beetje paniek).

Niet super boeient maar wel grappig voor een zondagmidagje. 3.5*

avatar van stinissen

Absoluut niet mijn ding.

avatar van Blarown

Blarown

LOOOL stomste wat ik ooit heb gehoort:

''politieke activist die de rechten van zombies wil verbeteren''

wat wou die doen ze en baantje in de supermarkt geven? gaat vast goed xD

avatar van mister blonde

mister blonde

Kijk Fido of Shaun of the Dead maar..... Kan best.

avatar van Vascago

Vascago

Verschrikkelijke bagger film. Dodelijk saai en nergens ook maar een greintje humor te bekennen. Het idee kan grappig uitgewerkt worden zoals in Fido, maar hier was het gewoon slaapverwekkend.