• 9.175.865 stemmen

Oorsprong: Spanje / Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten / Frankrijk

Geregisseerd door: Miguel Ángel Vivas

Met onder meer: Rachel Nichols, Laura Harring en Andrea Tivadar

Plot Inside

"Some women would kill for a baby"

Sarah, een jonge, aanstaande moeder, probeert haar leven weer op te bouwen nadat ze recent weduwe is geworden en zelf gedeeltelijk doof bij een auto-ongeluk. Ze is ver over tijd en net weer verhuisd naar haar ouderlijke huis. Tegen de avond krijgt ze onverwachts bezoek. Sarah wordt geconfronteerd met een berekenende, kille en roofzuchtige vrouw die er alles aan wil doen om haar kind van haar af te nemen. Opgesloten en gedesoriënteerd moet ze alles in het werk stellen om haar baby te beschermen en de nacht te overleven.

logo tmdbimage

Taxi Driver

avatar van tattoobob

tattoobob

In Film > Nieuws > Inside (2016):

Remake van de welbekende franse horrorknaller.

Na Martyrs nu dus ook Inside.......ik vrees het ergste.

Hoofdrol is voor Rachel Nichols.

avatar van The Oceanic Six

Nou heb ik de film een tijdje terug voor het laatst gezien, maar het plot rondom de baby was toch een plottwist? Terwijl het hier effe groots op de poster wordt gezet.

Was bij die stomme Martyrs remake ook al. Wat is dat toch dat alles maar steeds overdreven uitgelegd moet worden? Is dat Amerikaanse publiek dan echt zo simpel?

Hoop dat deze remake ook keihard flopt. Gewoon het briljante origineel À l'Intérieur (2007) kijken.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Remake van Frontier(s) aangekondigd in 5...4...3...2....

avatar van Zinema

avatar van Daan258

Daan258

Hmmm, Ben wel benieuwd.

Het origineel was zeker niet slecht.

avatar van perceived

perceived

Het origineel is geweldig en staat hoog in m'n persoonlijke virtuele all time horror-top-tig.

Een tijdje geleden heb ik er iets van meegekregen dat er een Amerikaanse remake staat aan te komen en blijkbaar is dat deze film. Weliswaar een Spaans product (of Spaans/Amerikaanse co-productie?), maar in ieder geval Engels gesproken. Belachelijk vroeg deze remake. Het origineel is amper tien jaar oud en staat als een huis. Ik zeg afblijven, maar Miguel Ángel Vivas heeft er kennelijk zin in Lekker cashen, of wat is hier de bedoeling van?!

avatar van leatherhead

leatherhead

Spaanse remake van À l'Intérieur... Zal dan wel zo'n gezapig, braaf keurslijf-horrortje worden.

avatar van arno74

arno74

Hmn... niet best: op een Spaanse site scoort het 4,2/10 met bijna 100 stemmen.

avatar van voskat

voskat

leatherhead schreef:

Yep.

Vrij standaard PG-13 gedoe. Het ergste/amusantste (zal aan je gemoedstoestand liggen) is de hoofdpersoon die zichzelf aan de lopende band op de meest stompzinnige wijzes verder in de problemen helpt.

avatar van erik1977

erik1977

ah! nee toch! Ik hou het bij het Franse orgineel, valt moeilijk te overtreffen lijkt me

avatar van Valak

Valak

Release-datum voor Europa is bekend: 7 oktober.

The 'Inside' Remake Gets European Release - Bloody Disgusting - bloody-disgusting.com

Ik verwacht natuurlijk ook niet teveel van deze overbodige remake, maar de productie-maatschappij die erachter zit heeft blijkbaar wel al een aantal goeie titels op haar naam staan.

avatar van Kondoro

Kondoro

Tonypulp schreef:

Remake van Frontier(s) aangekondigd in 5...4...3...2....

Je zat dicht bij .

avatar van tattoobob

tattoobob

Tis gewoon jammer dat je het origineel gezien heb en dat die zo bruut is/was want dat doet deze film een beetje de das om,want opzich is er niets mis met deze remake.

Degelijk acteerwerk en een goede spanningsopbouw..ik zat er best wel weer in mede omdat ik het origineel al een tijdje niet meer gezien had.

Kwa gore is deze veel minder dan het origineel maar zeker niet slecht zoals wat er met de remake van Martyrs (2008) gedaan was.

Voor iemand die niet van franse films houd en het origineel niet gezien hebt is dit een prima doorsnee film.

Ik ben benieuwd wat alle andere horrorfreaks hiervan denken.

avatar van Lotteke28

Lotteke28

Ik heb het orgineel niet gezien, hoeft ook niet meer, want ik vond deze geweldig goed. Heb op het puntje van mijn stoel gezeten, jemig wat spannend zeg. Daarom van ons 5 sterren.

avatar van Bacon

Bacon

Niks bijzonders. Matige film met voorspelbare 'schrikmomenten'

't is dat ik met een leuk iemand in de bios zat, want thuis had ik de film na 10 minuten al afgezet.

avatar van umbra

umbra

Neuh, overtuigde niet echt, over de ganse lijn zeer matig. En dit is blijkbaar remake van À l'Intérieur (2007) en deze vond ik destijds echt super, deze is daartegenover een uiterst flauw afkooksel.

avatar van princesspeach

princesspeach

isabella? THATS a shitty name.

avatar van remorz

remorz

Ik ontdek deze nu pas, maar blijkbaar is zelfs Livide al in the remaking: Livid - IMDb.

avatar van DVD-T

DVD-T

Compleet overbodige remake en 1 op 1 copy van het origineel waar buiten hoe de film geschoten is en dat het trouw is gebleven aan het origineel, niets goeds over te melden is.