• 9.371.740 stemmen

The Wives He Forgot (2006)

Drama / Mystery | 88 minuten

Genre: Drama / Mystery

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Mario Azzopardi

Met onder meer: Molly Ringwald, Mark Humphrey en Ellen Dubin

Plot The Wives He Forgot

Hoeveel vrouwen heeft hij? Gabriel (Mark Humphrey) strompelt bloedend het advocatenkantoor binnen van Charlotte St. John (Molly Ringwald). Charlotte komt er achter dat hij lijdt aan geheugenverlies. Met de tijd vindt Charlotte deze vreemde man steeds aantrekkelijker worden. Maar alles verandert wanneer Gabriels vrouw ten tonele verschijnt en zegt dat zijn echte naam Jay is. Een teleurgestelde Charlotte houdt echter contact met Jay en voelt steeds meer voor hem. Maar dan, als er nog een andere vrouw opduikt, wordt hij veroordeeld van bigamie. Charlotte neemt het voor hem op en verdedigt hem in de rechtszaal. Ze volgt haar hart. Met alle gevolgen van dien.

Charlotte Saint John

Gabriel / Jay Miller

Gillian Mathers

Alicia Miller

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Sowieso trekken films die een groot deel van hun scenario vertonen in de rechtbank mij, omdat ik zelf misschien nog de advocatuur in wil gaan.

De film was doorgaans niet veel speciaals, alleen het plot was wel erg sterk. En op het einde werd dat plot nog eens onverwacht versterkt wat de kers op de appeltaart was.

Op het acteerwerk heb ik niks aan te merken, behalve dat Jay op het einde nog een beetje in de rol van z'n oude rol zat en z'n nieuwe rol niet echt goed aannam..

best leuk voor een keer