Genre: Drama / Thriller
Geregisseerd door: Charles Burmeister
Met onder meer: Val Kilmer, Marg Helgenberger en Wilmer Valderrama
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Columbus Day
Na de roof van zijn leven gepleegd te hebben, verbergt een dief zich in het stadspark waar hij plannen maakt om de gestolen goederen uit te laden en te verbergen. Daar begint hij een ongewone vriendschap met een vroegrijpe jongen, die hem aanspoort om zijn ex-vrouw en zijn van hem vervreemde dochter te telefoneren. Hij hoopt dat zij zich kunnen herenigen nu hij op het punt staat om rijk te worden. Maar als zijn businessdeal uiteen begint te vallen, vecht hij om zijn kind te houden en haar van de misdaad te behoeden. Hij wil naar Florida vluchten en zich daar bij zijn familie voegen.
John Cologne
Leonard
Babul
Manny

MARCUS CORVUS
Sterk acteerwerk van Val. Het verhaal is ook wel aardig. Toch is de film af en toe saai en valt het 'Thriller' gehalte tegen. Hou het op een zondag film

ralfsjam
na het zien van Conspiracy, had ik Val min of meer afgeschreven. maar na het zien van deze film moet ik daar op terug komen. deze film is een opzich leuke en brave crime-film. er werd goed geacteerd en het verhaal was ook wel leuk. geen hoogstandje, maar zeker niet slecht. het boeide mij van begin tot het einde ondanks dat er niet echt iets in gebeurde, een 3 (dik)
p.s. wel had ik vaak het idee dat ik naar Jeff Bridges zat te kijken i.p.v. Kilmer, en dat is denk ik wel een compliment!

hannes64
Als je goed kijkt op de poster....spitting image.
En verder boeide de film mij ook.
De beste man is ook altijd kalm in zowat elke film waar ie in speelt.
Tamelijk goeie film.

Naduah
Ik zit te kijken en kom er maar niet doorheen..scenes in het park, op een bankje, in de telefooncel en het ritueel herhaalt zich weer....met enkele flashbacks.....niet aan mij besteed...ik kijk hem daarom ook maar niet af.....

cherislee
Ben er nog niet over uit wat ik van deze film vind.
Ik vind hem niet slecht, maar om nou te zeggen dat ie geweldig is....
Ik heb wel betere films gezien...Maar wel een leuke film om je zondag mee door te komen...

TOthehulk
Goede film. maar waar de film om draait (de koffer) je er nooit achter wat er nou inzat.. beetje vaag wel goed geacteerd.

phidel
fantastische actie film met sociale emoties verwikkeld
hele mooie film!

lagaiske
Slecht acteer werk van Val kilmer.
Hij was lang uit the picture,wel hij was beter weggebleven.
Het verhaal lijkt nergens op en rommelt langs alle kanten.
Filmpje van idioot met een tasje in een park met een klein ambetant negertje.
Voila dat is het!!!

guylopez93
grootste prut film van Val Kilmer!!!!!
zo slecht geacteerd en dat irritante jongetje kwam ook niet echt geloofwaardig over
zonde van m'n kostbare tijd die beter benut had kunnen worden met een andere film

jaco.sp
Vond het geen geweldigge film, acteer werk vond ik ook niet helemaal top en het verhaal ........tja het is nu een dag later dat ik hem heb gezien ik weet het al niet meer dus niet boeiend.

LuckyStrikeRosie
Een redelijke film met een leuk verhaal, het acteren had op een aantal punten wel beter gekund; in ieder geval leuk om een keer gezien te hebben

-P-
Vreselijk saaie film. De hele tijd zit je naar telefoongesprekken en flashbacks te kijken. Nee niet aan beginnen.

tal1b
oh mijn god, dit is een saaie film.
kom er niet bij dat mensen hier een 5 voor geven..
iritant gebel, irritant camera werk, val kilmer met z'n irritante jas, dat jochie, je raad het al, ook irritant.

eduard
Je kunt van de reacties geen echte hoogte krijgen of het nu een goede of slechte film is. Ik moet altijd kijken welke cijfers de regeerders voor andere films gegeven hebben om een beeld te vormen. Maar er zijn vel slechte film die de moeite niet waard zijn, maar ga deze morgen kijken.

Raffael77
Prima film.
Leuk een film dat blijft boeien ookal wordt het gespeeld op 1 lokatie.
Kilmer zit goed in zijn rol en dat kleine ventje doet het ook aardig.
Moet overigens zeggen dat hij het beter doet dan Seagal maar die heeft het altijd meer moeten hebben van zijn vecht kunsten.

Livefree70
Aardige maar niet echt goeie en nooit écht spannende film. Redelijk verfrissend dat er vanuit 1 locatie gedraaid is. Heb hem voorgisteren gezien, en was hem eigenlijk alweer bijna vergeten, dat is eigenlijk de beste graadmeter lijkt me.....

fresia1969
Graag had ik mijn mening willen geven over deze film, maar helaas heb ik deze nog niet gezien. Volgens mij is deze niet in de bioscoop geweest (zoals veel van films van Val Kilmer) en ik kan deze ook nergens vinden op DVD. Iemand een tip waar ik deze kan kopen.

Erwinner
Deze is 30 Juni te huur en 3wkn later te koop.

timburton
Valderrama is een aardige acteur. Hopelijk is dit een goede film.

Rodger
Zeer, Langzame film.. nee niet mijn film.. heb hem wel afgekeken, maar met pijn en moeite...

gondwana
vond het goeie low-budget film, precies wat ik verwacht had
kleinschalig verhaal over oude dief
pretentieloze zij-personages en mooie montage.
niets groots aan, goed verhaal en goed geacteerd

U-96
Wat een draak van een film zeg. Val Kilmer stelt niks voor in deze film, dat ventje is zowel vanuit zijn acteerprestaties als zijn personage strontvervelend en het verhaal is te slecht voor woorden.

donkied
Na 15 minuten dacht ik, ik zet hem uit. Maar uiteindelijk vond ik het een best leuke film. Niet super maar zeker niet slecht. Val Kilmer is niet echt veel in deze film. Dat heb ik toch veel beter van hem gezien. maar het verhaal mag er zijn.

HAFC1903
Acteerwerk van Val en ook dat irritante kleine negertje was zo slecht nog niet. Film duurde daarentegen wel aardig lang kreeg ik het gevoel en soms ook wel wat saaie stukjes er tussendoor. Maar dat zal wel liggen aan dezelfde locatie waar het verhaal zich steeds afspeelt. Verhaal was verder goed bedacht

Pazmaster
Prima film die af en toe wat inzakt, maar me toch bleef boeien. Acteerwerk is goed, niets op aan te merken. Het verhaal is niet bijzonder, maar ook zeker niet slecht. Ik heb me wel vermaakt met deze film. 3,5 ster

Tarkus
Toen ik deze film bij verschijnen zag liggen heb ik hem bewust niet gekocht, Val Kilmer staat immers niet meer garant voor kwaliteit.
Nu heb ik hem gekocht voor 1 € en dat risico wil ik wel nemen, maar mijn vermoeden, dat Kilmer geen kwaliteit meer biedt, is bewaarheid.
Vond dit een saaie bedoening en alweer geen goede vertolking van Val Kilmer...
De tijden van 'The Doors' en 'Heat' zijn helaas al lang voorbij...

De tien best beoordeelde films van de jarige Karen Gillan (36)

Dystopische sciencefictionfilm met Ewan McGregor en Scarlett Johansson vanavond op televisie

'Vikings'-acteur Travis Fimmel terug in trailer Netflix-serie 'Boy Swallows Universe'

Waargebeurde film 'Society of the Snow' krijgt indrukwekkende trailer voor Netflix

Goodbye Bafana
Drama, 2007