• 9.376.793 stemmen

Two Tigers (2007)

Actie | 131 minuten / 85 minuten (dvd-uitgave)

Genre: Actie

Speelduur: 131 minuten / 85 minuten (dvd-uitgave)

Oorsprong: Italië

Geregisseerd door: Sandro Cecca

Met onder meer: Selena Khoo, Jay Natelle en Andrea Osvárt

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Plot Two Tigers

Gilda, een professionele huurmoordernares, is in Sjanghai om een Libanese politicus te doden. Onder een valse identiteit heeft ze haar intrek genomen in een chique appartementengebouw. Haar buurvrouw is Lin, een oogverblindende Chinese callgirl. De twee vrouwen raken bevriend, zonder aanvankelijk weet te hebben van elkaars beroep. Maar wanneer ze beiden in grote problemen raken, besluiten ze elkaar te helpen.

avatar van jackowacko36

jackowacko36

Wel een aardige film, maar 5 sterren is wel erg overtrokken, het is ook geen echte actiefilm ik zou eerder zeggen een mix van drama en actie/thriller. ook de speelduur klopt niet is in werkelijkheid maar 85 minuten.

avatar van Raffael77

Raffael77

jackowacko36 schreef:

idd. Ik vind hem zelfs geen 3 sterren waard.

Slecht acteer werk en but soundtrack.

avatar van jstinissen

jstinissen

redelijk

avatar van satdoxter

satdoxter

Ik heb hem afgekeken maar nee dit is meer categorie C-Film

avatar van henkula

henkula

Paar lekkere meiden om de aandacht op het scherm te houden, meer is het niet.

avatar van Techro

Techro

Bagger, meer heb ik er niet voor over. Deze film is het kijken niet waard. Weinig aktie, irritant accent van die meiden. Dit is inderdaad een C film.

avatar van rtt

rtt

Matige b-film. De mooie dames in het veraal maken dit keer veel goed. Ik kom niet verder dan een 1.5

avatar van Vader81

Vader81

Boring !!!!!!!!!!!!!!!

Na 30 minuten afgelegd !

avatar van Vincento

Vincento

Slechte drap na 30 minuten geannuleerd dus geen cijfer.

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Oh oh wat is dit weer slecht en dan te bedenken dat er mensen zijn die de film 5* geven. Dat is voor mij echt een raadsel! Misschien hebben ze wel aandelen bij DFW die de film op dvd uitbrengt. Maar laten we het nu maar over de film hebben. Verhaallijn is dom en heel slecht uitgewerkt. Acteurs zien er goed uit maar daar heb je dan ook alles meegehad. Film wordt ook geen enkele keer spannend er zit dus werkelijk niets in. Beeldkwaliteit dvd vond ik zelf tegenvallen. Dat kan veel beter voor een film uit 2007. Geluidskwaliteit is ook niet echt best. De film bevat alleen een 2.0 spoor en zelfs die klinkt niet hoe die horen moet.Ik geef de film 1,5* en dat is alleen omdat ik de dag ervoor een nog slechtere film had gezien die ik al 1* had gegeven maar vooruit dan maar.

avatar van tal1b

tal1b

wat een prut film, mijn advies, NIET KIJKEN.

avatar van Killerbert

Killerbert

redelijke film, kan beter

wel onwerkelijk maarja, dat is te verwachten

avatar van ags50

ags50

Vreemd: volgens Moviemeter duurt de film 131 minuten (geen duur vermeld op imdb) en op de DVD slechts 85 minuten. Waar zijn die andere beelden gebleven?

Heb me zeker niet verveeld, maar echt spannend was de film niet. De ontwikkeling van het verhaal was redelijk voorspelbaar en kende geen echt verrassende wendingen.

Ik vraag mij af wie verantwoordelijk was voor de muziek. Het meeste is Chinees (ook gezongen), soms wat Westers, maar vlak nadat Gilda op het balkon Chinese teksten oefent en zij dan Lin in bed ziet klink toch duidelijk het begin van "Sakura", het meest bekende Japanse lied.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

De filmposter belooft iets dat de film gewoon niet levert.

1 ster

avatar van edwinoudenes

edwinoudenes

Deze film is door een stel hobbyisten gemaakt.. Ik heb 'm na een kwartier uitgezet en baal ervan dat ik mijn tijd niet beter besteed heb..

Omdat ik maar zo kort gekeken heb ga ik hem ook niet beoordelen.

avatar van edwinoudenes

edwinoudenes

Deze film is door een stel hobbyisten gemaakt.. Ik heb het een half uur volgehouden en baal ervan dat ik mijn tijd niet beter besteed heb..

Omdat ik maar zo kort gekeken heb ga ik hem ook niet beoordelen.

Edit: Er zou voor dit soort films eigenlijk een criteria moeten zijn waar een film aan moet voldoen om überhaupt gereleased te worden.. Want dit slaat echt helemaal nergens op!