• 9.375.048 stemmen

Geregisseerd door: Gregory Connors

Met onder meer: Anthony Edwards en Bret Kennedy

Gesproken taal: Engels en Pools

Plot The Dark Lurking

Achthonderd meter onder water raakt onderzoekscentrum 320 plotseling offline. Als dan honderden gruwelijke mutanten vrijkomen en blijkt dat deze monsters trek hebben in menselijk vlees, moeten de acht overlevenden alles op alles zetten om te overleven. Maar de gruwelijke monsters zijn sterk én met veel meer, waardoor de kans op overleven niet bepaald groot lijkt.

avatar van 606

Zoals werd gezegd mix van resident evil en doom.

Acteren was uitermate slecht.

Monsters waren de enigste pluspunt.

avatar van RooieBloemkool

RooieBloemkool

The Dark Lurking

De emoties op de gezichten van de acteurs en actrices zijn zo indrukwekkend, laat staan de geweldige one-liners en dialogen. Wat een talent! En natuurlijk niet te vergeten zijn de mannelijke acteurs met hun overdreven zware stemmen. Dit voegt wat toe hoor! Wauw. Hoogtepuntje is de scene waarin iemand uit woede een computerbeeldscherm weg wil gooien, maar eerst bijna in de knoop komt met de stekkers. Dit ziet er vooral niet gemaakt uit en de scene loopt zeer soepel.

avatar van Samuel85

Samuel85

Vond hem trouwens wel goed

Lekker ranzig daar hou ik van

PS: zet je verstand op nul, biertje + peukje erbij. goed te doen deze film

oke papi's dit is mijn mening

avatar van syno

syno

Ik had Aliens verwacht, of tenminste toch 1, door het enkelvoud 'Alien' zoals we gewend zijn uit de Alien serie en Alien vs. Predators... Maar nergens een alien te bespeuren, alleen maar kotshoofdige zombies die op niets trekken....

De dvd cover van deze 'film' toonde het hoofd van een Alien zoals we die gewend zijn met Sigourney Weaver.... Ben blij dat ik deze niet gekocht heb... Maar een ander middel heb gebruikt om die eens te bekijken...

Vond hem het kijken niet waard... Camera slecht, acteerwerk: sommige/meesten konden er niets van, verhaal niet te pruimen en zo kan ik wel nog even doorgaan. Ik vond ook niets goors aan deze film zoals sommigen vermeld hadden....

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Fijn!

Dat is deze Alien vs. Zombies sowieso. De titel is al goud waard, maar de rest..? Voor een deel wel, althans.. in de handen van de juiste kijker(!) Blijft verder een pijnlijk gezicht, 't gros van het commentaar bij dit type b-film...

Naast de verwachte pluspunten op het gebied van gore, sfeer en setting, valt er helaas wel wat door de mand. Vervelende personages zijn een doorn in het oog, iets wat net even te vaak en te opzichtig naar voren komt in de handelingen en algemene uitstraling van sommige figuren.

Een pijnlijke dood volgt echter snel genoeg en de grote schoonmaak kan beginnen. De effecten zijn over het algemeen erg fraai, tof zombie design dat vrijwel niets van doen heeft met de klassieke benadering, maar toch sterk over weet te komen. De Alien heeft een vrij klein aandeel en het Vs. gedeelte in de titel blijft een beetje onduidelijk.

Het einde vormt eigenlijk het algehele hoogtepunt, lekker rijk met actie en meerdere fijne kills volgen elkaar op. Qua verhaal is het een weinig boeiend slot maar daar zal geen liefhebber wakker van liggen, het biedt genoeg om zoet mee te zijn. Het is daarmee alleen bedoelt voor de échte liefhebber, aarzel anders vooral niet om dit te laten liggen...

avatar van Elineloves

Elineloves

Alien vs. Zombies: The Dark Lurking. Het begon vrij mysterieus met een -hoe verrassend- douchescène van een slanke mevrouw. Al snel krijgt het een wazige twist en raak je nieuwsgierig naar hoe de vork precies in de steel zit. Helaas wordt die nieuwsgierigheid al snel de grond in geboord.

Ik had blijkbaar andere verwachtingen bij deze film, na het lezen van de titel Alien vs. Zombies. Je zou denken dat ze tegen elkaar zouden vechten, maar wanneer je hier op hoopt kom je bedrogen uit.

De acteurs zijn verschrikkelijk. Werkelijk. Het acteerspel slaat nergens op en de dialogen zijn soms om te huilen. De personages an sich zijn vervelend en niet interessant. Je zou je bijna bij de monsters aansluiten om deze vervelende mensen uit te schakelen.

Op zich zouden bovenstaande bevindingen geen punt hoeven te zijn, wanneer het verhaal wat vlotter zou verlopen. Ondanks het overduidelijke lage budget zijn er ook pluspunten te noemen. De special effects zijn aardig, evenals de make-up en het grafische geheel. De sfeer is claustrofobisch en beklemmend, maar niet spannend genoeg om je de gehele speelduur geboeid te houden. De 90 minuten voelen daarom ook aan alsof je 2+ uur naar deze film hebt zitten kijken.

Jammer.

avatar van jordandejong

jordandejong

Tegenvaller.

De zoveelste film van SHOCK DVD die mij erg tegenvalt. De cover van mijn dvd zag er cool uit en op de achterkant stond dat er aardig wat gore in zat. Maar uiteindelijk bleek het een hele slappe hap te zijn.

Laat ik beginnen met de gore. Zo geweldig was die namelijk helemaal niet. En als er dan een gorescene was was het amper te zien door de irritante flitsende lichten . Acteeerwerk was lachwekkend slecht, werkelijk verschrikkelijk, Al vond ik die Mexicaan die op Danny Trejo leek wel leuk de bad-ass spelen. De zombies zagen er aardig uit, maar niet echt bijzonder. Zelfde geldt voor de Aliens. De titel is trouwens wel erg misleidelijk aangezien de zombies en de aliens niet tegen elkaar vechten.

2,5* kent enkele leuke scenes, maar verder allemaal maar erg pover.

avatar van Kondoro

Kondoro

Alien vs. Zombies: The Dark Lurking

Ik ben net een tijdje opzoek geweest naar een film. Ik heb al een hele tijd Alien vs. Zombies The Dark Lurking in mijn Netflix lijst staan. Voordat ik de film begon, begon ik met een wat minder gevoel, niet omdat ik al wist dat het eventueel een slechte film zou worden nee, de naam kon mij al niet echt van mijn stoel doen springen, het is namelijk geen titel die je niet echt 'opwind'. Toen ik eenmaal de film begon was het voor mij al slechte boel, aan de setting van de eerste scene zag je al dat er een ontiegelijk grote B-film aan zat te komen, van (voor mij) laagste niveau.

Het verhaal sloeg niet goed bij mij aan, was eigenlijk al niet echt voor mij. Het concept vond ik nou ook niet iets om naar huis te schrijven en ik vind het allemaal maar jammer. Acteren kon op veel vlakken ook beter, jammer en volgende keer (?) hopelijk beter.