• 9.370.976 stemmen

Geregisseerd door: Gregg Simon

Met onder meer: Mark Hengst, Makinna Ridgway en Kit Paquin

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot The Cook

Een groep meiden wordt een heel weekend lang voor het eerst alleen thuisgelaten. Ze geven al het personeel vrij en kunnen in alle rust genieten van hun weekend met elkaar zonder dat ze ondertussen gestoord worden door één van de personeelsleden. Natuurlijk moet er wel gekookt worden en op een gegeven moment wordt al dat eten koken de meiden toch teveel. Ze besluiten een kok in te huren. Deze kok lijkt op het eerste gezicht een aardige jongeman, maar als de meiden één voor één beginnen te verdwijnen lijkt er toch iets aan de hand te zijn.

avatar van b00ster!

b00ster!

Vondt hem zeker de moeite waard om hem te kijken, bloedmooie vrouwen die stuk voor stuk wordt afgeslacht op de meest maffe manieren...

Tevens zitten er ook leuke dialogen in tussen kok en bloedmooie dames!

Aanradertje voor als je een middagje niks hebt te doen!

avatar van mckiller

mckiller

Wat een domme film!

Inderdaad bloedmooie dames maar dat acteerwerk en het slappe verhaal kom op hee.

Niet kijken, tenzij je je tijd wil verkloten.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Heb m`n tijd verkloot, dus ik moest em even zien.

Mckiller , groot gelijk.

Mooie dames, maar geen verhaal.

Je moet hier van houden.

Zaten wel een paar komische stukjes in, maar niet echt om van te schuddebuiken.

avatar van tal1b

tal1b

man man wat een BEE film, amateur camera werk. mja het is ook 'n slasher, mooie dames, dat wel

maar een idiote killer moet ik zeggen.. bah

avatar van MarkB

MarkB

Dat word m dus niet

avatar van Lui

Lui (crew films)

ik vind de poster er een beetje saai uitzien, het verhaaltje is ook nogal saai.. hoef dit niet te zien

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

geweldige film. heb me er zeker bij vermaakt

acteerwerk etc is ook wel wat minder maar doh, bij welke horror/komedie niet

avatar van QzarSTB

QzarSTB

0,5

slechste film die ik in tijden heb gezien, de actrices zien er niet verkeerd uit vandaar het halve punt.

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

Typische B-film, gewoon niet kijken links laten liggen en heel snel vergeten.

IQ van de personages is hetzelfde als het IQ van een gemiddelde ezel.

0,5*, voor de moeite v/d badscene

avatar van Hanna01

Hanna01

Jeetje..

Wat slecht! Ik dacht dat ik naar goedkope porno keek..! Heerlijke dames, helaas ging 1 van mijn favo snel dood. Heb me wel vermaakt maar goh.. soft porno met een slash tintje als je het mij vraagt! (niks mis mee natuurlijk)

avatar van Kristen

Kristen

Hoevaker je hem kijkt , hoe beter hij wordt , dan merk je meer details op , maar best wel voorspelbaar .

avatar van RickZ

RickZ

1 keer kijken is meer dan genoeg: leuke dames die geslacht worden, meer is het niet. Wil je goor, kijk dan eens naar Dead Snow.

avatar van ShugAvery

ShugAvery

Woorden schieten tekort....

avatar van Noodless

Noodless

Tja, verhaal zit er helemaal niet in en spanning al evenmin.

Dus moet het van de moordscènes komen hoe de meisjes aan hun einde komen. Gelukkig gaat dit wat gepaard met een dosis humor.

4/10

avatar van Manu

Manu

Kristen schreef:

Hoevaak kijk dezelfde films dan? Nogals logisch dat ze dan best wel voorspeelbaar worden, niet?

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Acteerwerk: 0

Verhaal: 0

Spanning: 0

Humor: 0

Vrouwelijkschoon: 0,5

Hmmm, .... dit wordt inderdaad mijn eerste 0,5!

Wat een bagger!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

I am cook!

Opvallend leuk werkje over een gestoorde Hongaarse kok in een huis vol met eye candy waarvan er enkele heeeel toevallig lesbisch zijn, kan toch niet fout gaan .

The Cook is goed gevuld met humor, vaak erotisch getint maar verder ook in de vorm van verwijzingen naar andere films. Zo is het stukje van 'friday the 13th' écht heel geniaal .

De kok is als maniak erg geslaagd, totaal geen motief en gewoon lekker ouderwets moorden (niet altijd in beeld, gelukkig aan bloed verder geen gebrek). Het begon allemaal nogal cheap maar de film loont de liefhebber die gewoon door blijft kijken.

Dit gerecht is geslaagd.

avatar van 606

jeroentjuhhhhh schreef:

I am cook!

Dit gerecht is geslaagd.

helemaal mee eens, Oké

avatar van Shinobi

Shinobi

Ik denk dat sommige mensen deze film gewoon te serieus nemen.

Zelf ik heb er wel van genoten ondanks dat de film soms nogal goedkoop aanvoelde.

Maar de film heeft genoeg leuke eye candy, humor en situaties om het interessant te houden. Met als grootste troef Mark Hengst die een zeer maniakale kok neerzet. Hij is echt perfect gecast hiervoor.

Dat de film maar 85 minuten lang duurt is mooi meegenomen. Gewoon niet teveel nadenken en genieten maar. Kijk vooral ook naar de eindcredits waar je enkele bloopers ziet langskomen.

3,0 Sterren.

avatar van Phantasm

Phantasm

Prima horror/komedie, je zal maar zo 'n kok in huis hebben.