Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: Gregg Simon
Met onder meer: Mark Hengst, Makinna Ridgway en Kit Paquin
Gesproken taal: Engels en Duits
Plot The Cook
Een groep meiden wordt een heel weekend lang voor het eerst alleen thuisgelaten. Ze geven al het personeel vrij en kunnen in alle rust genieten van hun weekend met elkaar zonder dat ze ondertussen gestoord worden door één van de personeelsleden. Natuurlijk moet er wel gekookt worden en op een gegeven moment wordt al dat eten koken de meiden toch teveel. Ze besluiten een kok in te huren. Deze kok lijkt op het eerste gezicht een aardige jongeman, maar als de meiden één voor één beginnen te verdwijnen lijkt er toch iets aan de hand te zijn.
The Cook
Pam
Michelle
Lance
b00ster!
Vondt hem zeker de moeite waard om hem te kijken, bloedmooie vrouwen die stuk voor stuk wordt afgeslacht op de meest maffe manieren...
Tevens zitten er ook leuke dialogen in tussen kok en bloedmooie dames!
Aanradertje voor als je een middagje niks hebt te doen!
mckiller
Wat een domme film!
Inderdaad bloedmooie dames maar dat acteerwerk en het slappe verhaal kom op hee.
Niet kijken, tenzij je je tijd wil verkloten.
hannes64
- 1926 berichten
Heb m`n tijd verkloot, dus ik moest em even zien.
Mckiller , groot gelijk.
Mooie dames, maar geen verhaal.
Je moet hier van houden.
Zaten wel een paar komische stukjes in, maar niet echt om van te schuddebuiken.
tal1b
man man wat een BEE film, amateur camera werk. mja het is ook 'n slasher, mooie dames, dat wel
maar een idiote killer moet ik zeggen.. bah
Lui (crew films)
ik vind de poster er een beetje saai uitzien, het verhaaltje is ook nogal saai.. hoef dit niet te zien
the-hague-pride
geweldige film. heb me er zeker bij vermaakt
acteerwerk etc is ook wel wat minder maar doh, bij welke horror/komedie niet
QzarSTB
0,5
slechste film die ik in tijden heb gezien, de actrices zien er niet verkeerd uit vandaar het halve punt.
PKlijnstra
Typische B-film, gewoon niet kijken links laten liggen en heel snel vergeten.
IQ van de personages is hetzelfde als het IQ van een gemiddelde ezel.
0,5*, voor de moeite v/d badscene
Hanna01
Jeetje..
Wat slecht! Ik dacht dat ik naar goedkope porno keek..! Heerlijke dames, helaas ging 1 van mijn favo snel dood. Heb me wel vermaakt maar goh.. soft porno met een slash tintje als je het mij vraagt! (niks mis mee natuurlijk)
Kristen
Hoevaker je hem kijkt , hoe beter hij wordt , dan merk je meer details op , maar best wel voorspelbaar .
RickZ
1 keer kijken is meer dan genoeg: leuke dames die geslacht worden, meer is het niet. Wil je goor, kijk dan eens naar Dead Snow.
Noodless
Tja, verhaal zit er helemaal niet in en spanning al evenmin.
Dus moet het van de moordscènes komen hoe de meisjes aan hun einde komen. Gelukkig gaat dit wat gepaard met een dosis humor.
4/10
Manu
Hoevaak kijk dezelfde films dan? Nogals logisch dat ze dan best wel voorspeelbaar worden, niet?
SnakeDoc
Acteerwerk: 0
Verhaal: 0
Spanning: 0
Humor: 0
Vrouwelijkschoon: 0,5
Hmmm, .... dit wordt inderdaad mijn eerste 0,5!
Wat een bagger!
Tonypulp
I am cook!
Opvallend leuk werkje over een gestoorde Hongaarse kok in een huis vol met eye candy waarvan er enkele heeeel toevallig lesbisch zijn, kan toch niet fout gaan
The Cook is goed gevuld met humor, vaak erotisch getint maar verder ook in de vorm van verwijzingen naar andere films. Zo is het stukje van 'friday the 13th' écht heel geniaal
De kok is als maniak erg geslaagd, totaal geen motief en gewoon lekker ouderwets moorden (niet altijd in beeld, gelukkig aan bloed verder geen gebrek). Het begon allemaal nogal cheap maar de film loont de liefhebber die gewoon door blijft kijken.
Dit gerecht is geslaagd.
I am cook!
Dit gerecht is geslaagd.
Shinobi
Ik denk dat sommige mensen deze film gewoon te serieus nemen.
Zelf ik heb er wel van genoten ondanks dat de film soms nogal goedkoop aanvoelde.
Maar de film heeft genoeg leuke eye candy, humor en situaties om het interessant te houden. Met als grootste troef Mark Hengst die een zeer maniakale kok neerzet. Hij is echt perfect gecast hiervoor.
Dat de film maar 85 minuten lang duurt is mooi meegenomen. Gewoon niet teveel nadenken en genieten maar. Kijk vooral ook naar de eindcredits waar je enkele bloopers ziet langskomen.
3,0 Sterren.

Eindelijk in Nederland te zien: bejubelde dramaserie 'Heated Rivalry' nu op HBO Max

Hoe kan dit? De opvallendste nominaties van de Oscars 2026

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix