• 9.370.314 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Ryan Mitchelle

Met onder meer: Brad Jones, Jillian Zurawski en Jake Norvell

Plot Paranoia

"Do you know the night?"

Een seriemoordenaar teistert een klein stadje. Mark Bishop heeft net een indringer, die hem aanviel in zijn eigen huis, vermoord. Het zou zomaar de seriemoordenaar kunnen zijn, maar Mark besluit de politie er buiten te laten en probeert het lichaam te verbergen. De vraag is echter of het slachtoffer wel de seriemoordenaar is, of dat deze nog steeds actief is. Mark wordt er paranoïde van.

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Brad Jones (die je ook op de poster ziet en dit volgens mij heeft geschreven) heeft echt een van de leukste websites die ik ken (cinemasnob.com). Volgens mij zijn de films die hij maakt niet veel beter dan het spul waar hij reviews van doet, maar omdat ik zoveel plezier aan zijn internetfilmpjes beleef voel ik me bijna verplicht deze film een keer te proberen.

Geen hoge verwachtingen, wel ontzettend benieuwd!