• 9.371.928 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Marc Clebanoff

Met onder meer: Frank Krueger, Sarah Thompson en Chad Everett

Plot Break

"There's no clean break in love or death..."

Een terminaal zieke maffiabaas, enkel bekend als ''de man'', schakelt een huurmoordenaar in om zichzelf en zijn vrouw te laten vermoorden. Als de huurmoordenaar stapelverliefd wordt op de vrouw van ''de man'' worden de rollen omgedraaid en stapelen de problemen zich op.

The Associate

The Mysterious Brunette

The Wise Man

The Restaurant Hostess

avatar van 606

klinkt erg leuk

avatar van stinissen

Ook met Michael Madsen en good old Charles Durning.

avatar van mvdb1982

mvdb1982

Gisteravond gezien..

Wat ik persoonlijk een groot nadeel vind is de muziek die bijna de hele film op de achtergrond te vinden is..

Verder is het acteerwerk niet om over een berg te schrijven.. Sommige stukjes zijn erg overdreven..

De enige reden waarom ik de film helemaal heb afgekeken is omdat ik erg benieuwd naar het einde was.

Film met moeite uitgekeken, lag met name aan de hoofdrolspeler (daar wil ik nooit meer een film van zien), die mijns inziens veel te weinig mimiek had. wel een paar redelijke vechtscènes. Carradine in een rol zoals ie er al zoveel heeft gespeeld, een boef met mooie dames om zich heen (en een lelijk klein ventje)

avatar van larscf

larscf

het idee was goed, alleen het acteer werk was bagger slecht.

vooral de hoofdrol speler die een veel te hoog stemmetje had.

ook veel rare stiltes in de dialogen.

1,5 voor de moeite

avatar van RickZ

RickZ

Thriller a la TV-film met B-acteurs en zeer nepperige gevechten, niet om aan te zien. Er liepen wel een paar nice chicks rond maar die kunnen deze film niet redden.

avatar van oudetonge

oudetonge

wat een bagger film, slecht gespeeld, wel leuke vrouwen,

dus helaas,deze komt niet in mijn collectie

avatar van domkey

domkey

Give me a break. Zelfs niet uitgekeken.Erbarmelijk.

avatar van erpunited

erpunited

Het verhaal is nix aparts. Het acteren is slechter dan slecht. De actiescenes zien er zo nep uit. Totaal geen aanrader

avatar van wsnbm

wsnbm

Hij staat op een half uur ik denk ik ga toch maar ff op moviemeter kijken wat de stemmen zijn, maar ik ga hem directafzetten, wat een b film zeg! !

avatar van Freakshow79

Freakshow79

Na een kwartier uitgezet, wat een boutfilm!!!!

Ik geef niet snel mn mening over een film, dat laat ik aan anderen over die dat uitstekend kunnen verwoorden.

Maar dit....mensen!!!!! laten liggen of niet downloaden, zelfs een aflevering van klein huisje op de prairie is nog beter dan het kwartier wat ik gezien heb.

avatar van cees72

cees72

mvdb1982 schreef:

Gisteravond gezien..

uh...muziek??? Volgens mij heb ik iets gemist.....Afgezien van het 'david lynch sfeertje' dat om deze film hangt is er verder niet veel aan alle commentaar toe te voegen. Traag, (lijkt wel een stopwoordje in mijn vieuws??) en inderdaad vechtscenes die erg knullig aandoen.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Wat een slappe vod was die hoofdrolspeler. Vervang hem en het wordt een stuk boeiender.