Genre: Misdaad / Thriller
Speelduur:
240 minuten / 172 minuten (dvd) (miniserie, 4 delen)
Canada
Geregisseerd door: Sudz Sutherland
Met onder meer: Elisha Cuthbert, Colm Feore, Lyriq Bent
5,7 (342)
Plot Guns
Het verhaal over vier families die los van elkaar te maken krijgen met de wereld van de illegale wapenhandel. Het verhaal over hen die zelf in de wapenhandel zitten, de politiemensen die hen opsporen en de onschuldige burgers die betrokken raken bij de gevolgen.
voomzap
Er is 3 keer een 5 gestemd en 1 x een 0,5 - door personen die op zowat alles een 5 (of 0,5) stemmen. wil dus niks zeggen.
op imdb helemaal geen stemmen.
stasi
Heb hem net gekeken en kon mij niet echt boeien. Heel erg langdradig maar net ook weer niet zo slecht om hem af te zetten. Reken zeker niet op een misdaad/thrillen maar eerder een misdaad/drama en dan met de nadruk op drama. Er wordt hier en daar een schot gelost maar dan is het ook wel gedaan met de actie. Rollen werden ook niet echt noemenswaardig ten tonele gezet echter was een plus puntje dat Elisha Cuthbert meespeelde, altijd leuk om te zien.
Ga deze film kijken wanneer er een meter sneeuw voor de deur ligt of als je alleen wat bewegende beelden wilt zien.
appart en dan de titel Guns dragen
mvdk
Erg goede serie. Acteerprestaties zijn zeker om over naar huis te schrijven, vooral van de onbekendere acteurs. Elisha Cuthbert daarentegen valt wat tegen. Haar acteren dan.
Gisteravond in één keer uitgekeken terwijl ik dat niet van plan was. En dat is best een compliment...
janhero
Dit probleem komt te vaak voor. Zulke gasten zou je moeten kunnen bannen. Dit is een site voor een gefundeerde mening en niet of een 5 of een 0,5.
Waku
De zeer lage waardering is naar mijn mening niet terecht.
"Guns" moet het met name hebben van een sterk verhaal en degelijk acteerwerk.
De film volgt diverse personages die allemaal met elkaar indirect verbonden zijn met de wapenhandel.
Dader, slachtoffers en nabestaanden komen allemaal uitgebreidt in beeld.
"guns"is geen pief paf poef actiefilm maar een actiedrama met inhoud.
Lange zit maar zeker de moeite waard!
Waku
Volgens moviemeter en IMDB duurt deze miniserie 240 minuten.
Maar de uitvoering die ik heb bekeken is 180 minuten
foutje???
WillemC
Ja, ik kom ook niet uit op 240 minuten. Ook maar 180 minuten.
Zijn er 2 versies???
Iemand?
Skywalker'
ik heb het probleem ook,,
na 180 min. stopt hij
er ontbreken nog 60 min. er kan gewoon met degelijk beeld & geluid qualitiet geen 240 min op 1 dvd worden geplaats...of het moet een dvd9 zijn... weet iemand hoe en waar het 2e deel is?
want dit is geen juist einde..;)
alvast bedankt iedereen!
janus
Op de een of andere manier komen de emoties in de film te gespeeld over.
Ook vind ik de uitwerking van het verhaal wat aan de matige kant.
Een personage als de vrouw van wie haar dochtertje is doodgeschoten, die bljft strijden tegen de ""Guns"" vind ik wat vreemd overkomen, maar ze moet blijkbaar als rode draad door de film heen blijvden lopen.
Een zekere spanning blijft bij mij achterwege.
Ik vind het een mini-serie van redelijk niveau, maar ook niet meer dan dat.
Charlie Cheese
- 1936 stemmen
Geloof het of niet, maar ik kwam er pas na 2 uur achter dat ik een miniserie aan het kijken was :S. (ik vond die overgangen al zo raar xD)
Ik heb toen nog een half uurtje verder gekeken voordat ik hem af zette, ik vond er gewoon te weinig aan.
Weinig actie, matig geacteerd, vooral door die Shawn Doyle.
flyer
Ook ik heb maar 180 minuten gezien en dat is eigenlijk jammer. Van wat ik gezien heb vind ik dat de acteer prestatie minder zijn. Ik heb wel de volle 180 minuten gekeken omdat het verhaal boeit. Maar ben nu net als andere benieuwd hiet het afloopt.
Dennis200
Helaas mis ik ook het 4de deel van de film hij duurt bij mij 2uur en 49 minuten oftewel 169 minuten in totaal.Ik ben echt benieuwd naar het laatste deel.
badfans69
Guns is 1 van de betere mini series van de afgelopen 2 jaar. Wat janus al zegt de verhaal lijnen konden beter uitgewerkt worden.
maar dat had je niet gered in 3 uur tijd. Er spelen teveel mensen mee in deze goede mini serie.
Ik vond op internet nog artikel over de opnames
b00ts
Wat mij betreft categorie b-film. Redelijk goed verhaal, maar qua acteer prestaties houdt het niet over. Als ik iemand de rechtervoorband van zijn Hummer zie poetsen, dan weet ik genoeg.
fantagezicht
Redelijke Film ( miniserie) maar niet meer dan dat
Einde viel me ook wat tegen
hkoster16
stem nooit hoger dan 4 (oude filmencyclopedie) omdat ik dit gewend ben. Dus een middelmatige film. Had hem misschien afgekeken als hij niet zo lang zou duren. Bijna drie uur.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?