• 9.374.305 stemmen

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Erik Estenberg

Met onder meer: Sarah Lieving en Yoshi Ando

Plot Monster

"The Truth Will Finally Be Told."

In 2005 zou een gigantische aardbeving in Tokio, Japan hebben plaatsgevonden. Deze hevige aardbeving heeft duizenden mensen gedood, maar niemand weet precies wat het was. In 2007 werd een camera van twee Amerikaanse filmmakers, die tijdens deze aardbeving hebben gefilmd, teruggevonden. En de beelden tonen dat er helemaal geen aardbeving plaatsvond. Er was iets totaal anders aan de hand.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

En uiteraard heeft The Asylum ook een antwoord op Cloverfield.

avatar van Prudh

Prudh

avatar van dennislaport

dennislaport

imdb: User Rating: 2.5/10 (76 votes)

hmmmm..... ben benieuwd naar deze film

avatar van rokkenjager

rokkenjager

Erg originele titel.

avatar van tal1b

tal1b

geen reet aan.

eerste 3 min waren wel grappig.

avatar van beegie

beegie

Ik zal het heel knap vinden als het iemand lukt om deze film uit te kijken.Ik ben tot 30 minuten gekomen en toen maar op 3 keer versneld verder gekeken.

inderdaad geen reet aan.

avatar van SanderSander88

SanderSander88

Ik zou deze film graag wel eens willen zien omdat ik een Cloverfield-fan ben. Hij zal ongetwijfeld zeer slecht zijn maar ik ben benieuwed.

Waar zou ik deze film kunnen kijken? Kuch* PM Kuch*

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

D-R-A-M-A in het kwadraat!!!

avatar van gatygun

gatygun

net gezien, zo slecht vondt ik hem anders niet. Er waren veel slechtere bij. Echter mocht er wel wat meer gebeuren.

tis ook niet echt een orgineel concept. de monsters ( monster ) soort vondt ik nog wel aardig uitgewerkt.

Tis een langzame film, maar al met al vondt ik het wel een 3 waard.

einde was zwaar prut, en de avonturen etc vielen wat tegen.

was nogal in verhaal te snelle film, die te langzaam werdt uitgezonden.

aardige film voor als je niks te zien heb.

Tis niet een cloverfield film, waar je alles door een camera mee maakt. Tis een gewone film.

avatar van eltorro

eltorro

3* voor deze film.

Heb je niet toevallig deze gezien Monsters (2010).

avatar van dominion

dominion

Een inktvis die uit de grond komt

avatar van 606

Wat ik echt slordig vond is, dat een vrouw een wondje op haar hoofd had en vervolgens iets later de wond compleet is verdwenen, hoe slecht.

avatar van joolstein

joolstein

Welke found footage-film uit 2008 over een buitenaardse invasie doet deze film van "The Asylum" na? En Oef, wat een onbekwame found footage-film...ik bedoel, het subgenre leent zich goed om kosten te drukken. Maar hier is het wel heel erg kostenbesparend. Dezelfde scène maar steeds op een andere plek en iemand betalen om met filters het er beschadigd uit te laten zien. Een aardbeving in Tokio, Japan maar euh..vliegtickets zijn te duur dus speelt het zich gewoon af in Los Angels, Amerika. Wat gek genoeg ook eigenlijk de meest opvallende prestatie in de film was! Gelukkig volgt het aantrekkelijke meisjes zodat je het einde net weet te halen. Maar eerlijk gezegd kan je na een half uur al niet veel meer schelen hoe het afloopt, de hele film bestaat namelijk alleen maar uit mensen die met elkaar praten en bij de daadwerkelijke interessante delen draait de camera weg, springt op zwart of loop zogenaamd vast...Bekeek deze film voor The Asylum Movie Club op Letterboxd