• 9.376.945 stemmen

Geregisseerd door: Nick Moore

Met onder meer: Emma Roberts, Alex Pettyfer en Natasha Richardson

Releasedatum: 14 augustus 2008

Plot Wild Child

"New Girl. New School. New Rules."

Poppy (Emma Roberts) is een rebelse meid uit Malibu. Haar vader is haar gedrag zat en stuurt haar naar een strenge Engelse kostschool. Poppy wil graag naar huis en doet er alles aan om dat voor elkaar te krijgen.

avatar van Candicee

Candicee

Hij ging wel, hij was wel leuk:P Er zaten wel wat mindere stukjes in, Maar hij krijgt wel 3* van mij

avatar van Mellowcard

Mellowcard

Is die Poppy nou dom of laat ze expres haar computer met haar mailtjes aanstaan zodat er toeval een tut binnekomt die al haar vrienden gemene mails stuurt? No-go. In de zoenscene met Alex had hij een grote puist op zijn neus, en als je in de bioscoop zit met een super groot scherm dan valt het extra op. Voor de rest ging 'ie wel.

avatar van opa_paul

opa_paul

Kinderfilm.....

(niet eens de moeite om bovenstaande bericht van spoilers te voorzien)

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

@ mellow

ze ging nogal enthausiast weg dus logisch, en ze wist niet dat die trut er was

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

maar het was wel een leuke film om te zien

avatar van Katharina

Katharina

Wow, wat zaten er slechte stukken in de film! Niet normaal meer. Maar die slechte stukken werden een enkele x afgewisseld door best aardige stukjes. Verwacht er niet teveel van, dan kan hij alleen maar meevallen!

avatar van Ant

Ant

Film voor tussen de 10 en 16 jaar. Had het kunnen weten. Vond het nogal irritante film.

avatar van wwelover

wwelover

Een redelijke film. Leuke dames, beetje mijn leeftijd. Geen denderend verhaal. Paar fijne grapjes. Een prima feel-good film. Maar denk dat hij meer bedoeld is voor de dames. Leuke meid die Emma Roberts, leuker dan haar tante in ieder geval.

avatar van Cashmyra

Cashmyra

Oh my FUCKING god!!

dit is gewoon een typische verstand op very zero film met toch ook weer wat betekenis.

ik heb me zeer zeker vermaakt; Ondanks alle cliche dingen

(het was verder ook niet voorspelbaar hoor )

Is helemaal mijn genre film,

helemaa ok om even niet te denken, maar gewoon te genieten

van een filmpje.

vond de rol van Poppy fantastisch,

maar die van dat verwende nest vond ik wat overroepen.

Geef ik toch lekker een 5*

avatar van JourneyMan

JourneyMan

Deze film toevallig gezien in de sneak preview vorige week. Waarschijnlijk fantastisch voor puberende meisjes, maar mij deed het helemaal niets. Saai, voorspelbaar en om vlug te vergeten.

1 ster voor de mooie beeldjes van Malibu in het begin

avatar van Michaelpitt

Michaelpitt

Mwa. Emma Roberts kan goed acteren en dat maakt de film nog wel de moeite waard. Het verhaal is wel grappig maar niet superleuk. Ook niet superslecht, dus een gemiddeld cijfer van 3*.

avatar van click66

click66

Meisjesfilm, maar toch ontspannend om te kijken en je verveeld je niet.

avatar van r0mana

r0mana

Kinderfilm

avatar van Mr_Remia

Mr_Remia

Verstand op 0 en kijken maar, niet nadenken en geen vragen stellen. Ik zou hem gwoon lkkr met je vriendin kijken, niet alleen want dan vind je er niets aan.

3 sterren voor poppy.

avatar van YustMe

YustMe

Ik vond um echt wel leuk! vooral leuk om met een groep vriendinnen te kijken

avatar van Ftder

Ftder

is precies zoals verwacht en ook het einde is een echte feel good einde Dus vond hem zelf toch vermakelijk ook al ben ik geen tiener meer Maar verwacht geen orginele film

avatar van GGG

GGG

Heb me erg vermaakt bij deze film toen ik met mijn tieners zat te kijken! Feelgood maar met de nodige humor.

avatar van m1701

m1701

Niet bijzonder,

Standaard verhaaltje maar wel erg grappig

Veel leuke komische momenten.

Ik heb de film helaas wel zonder ondertiteling gezien, dus heb niet alle woordgrappen goed mee kunnen krijgen helaas.

Een echte feel good movie.

3* voor de leuke grappen.

ps. het iele vrouwtje met de zwarte haren in de knot speelt in deel 2 en 4 van harry potter (de stem van de geest op de wc van de meisjes)

avatar van Gorillaz

Gorillaz

Super irritant die Poppy echt niet gezond. Ik heb me de hele film zitten te ergeren aan haar. Natuurlijk weet je van tevoren al dat de hele school aan haar voeten gaat vallen maar toch blijft het irritant om te zien. Echt geeeen aanrader!

avatar van selientje

selientje

leuke film ik heb 'm net weer gezien en zelfs voor de tweede keer was ie leuk een echte AANRADER!!!!!!!!

avatar van marlijn

marlijn

leuke film , een 3,5

avatar van Shora

Shora

Hij is best standaard je weet wat er gaat komen..

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Wat een cliché's zeg, maar dat was ook wel te verwachten eigenlijk. Voor de rest geen vreselijke film, maar zo nu en dan vond ik 'm toch behoorlijk vervelend. Dat belachelijke mens (die concurrent van Emma Roberts) bijvoorbeeld, echt ergerlijk. Net zoals veel scénes, waar het er allemaal té dik op ligt. Die scéne in de disco; you're just like James Bond Het moet niet gekker worden, maarjah. Voor de rest een voorspelbaar, mager verhaaltje. Emma Roberts steelt de show en is hét grootste pluspunt in de film. Mooie meid, maar ook een uitstekend actrice. Het begin was overigens wel vreselijk dramatisch, gelukkig bracht de kostschool daar (logischerwijs) verandering in.

avatar van Hanna01

Hanna01

Leuk filmpje, flink voorspelbaar maar wel lief.

avatar van Keane1983

Keane1983

Een leuke tienerfilm, hoewel ik moet zeggen toen ik de trailer zag er veel van verwachtten werd dit in de praktijk niet veel waar gemaakt.

Er zaten een aantal zeer leuke scenes in en de soundtrack was aardig gedaan.

De film is leuk om eens gezien te hebben, maar eens gezien blijft gezien. Een leuke standaard comedy waar je af en toe lekker zit te grijnzen.

Van mij een 3.5*

avatar van Loutjeeh

Loutjeeh

Leuke film. Ik heb hem in de kast staan.

Dit is een lekkere film om met vriendinnen te kijken. Een beetje kletsen, gek doen en dus een filmpje op de achtergrond.

Emma Roberts draagt deze film.

2.0

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Wat een draak van een film. Leuk voor de opgroeiende meiden maar voor mij niet te pruimen.

avatar van cc-armen

cc-armen

super film, moet je echt kijken!!!

avatar van cc-armen

cc-armen

Deze film is echt leuk, ook nieuw dus zitten mooie liedjes in.

Goeie aanrader voor meiden van mijn leeftijd ( 13 14 15 16 jaar)

De acteurs zijn ook erg goed!