• 8.758.503 stemmen

The Bugs Bunny/Road-Runner Movie (1979)

Animatie / Familie | 98 minuten

Genre: Animatie / Familie

Geregisseerd door: Chuck Jones en Phil Monroe

Met onder meer: Mel Blanc en Arthur Q. Bryan

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot The Bugs Bunny/Road-Runner Movie

"It's classic encounters of the funniest kind!"

In De Bugs Bunny Road Runner Film draait het allemaal om wie wie sneller af is. Ruimtereiziger Duck Dodgers (Daffy) gaat een duel aan met Marvin the Martian over het eigenaarschap van Planeet X. Elmer Fudd zit zijn langorige vriend Bugs op de haastige hielen. En Wile E. Coyote loopt zich het vuur uit de sloffen om Road Runner met een van zijn geniale plannetjes te pakken.

Bugs Bunny / Daffy Duck / Porky Pig / Marvin the Martian / Wile E. Coyote / Pepe le Pew / Dr. I.Q. High / Hassan (stemrol)

Elmer Fudd (stemrol)

Road Runner (stemrol)

Giovanni Jones (stemrol)

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Niet echt een Topper van Bugs Bunny maar wel weer Leuk voor een keertje eens te zien, Bugs Bunny blijft natuurlijk voor de kleintjes een geweldig personage maar ik kijk liever (zoals ik al vaker op Moviemeter zei : naar de tekenfilm .)

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Het verhaal eromheen is alles behalve hoogstaand. Hier en daar een leuke vondst maar over het algemeen is het ook alleen bedoeld om de cartoons aan elkaar te praten. Jammer genoeg is er wel flink gesneden in de verschillende cartoons. Gelukkig zijn het wel een aantal van de beste cartoons van de Looney Tunes en dus een leuk begin voor kinderen die nog niet (veel) in aanraking zijn gekomen met Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig en consorten.

avatar van Dick2008

Dick2008

Van de drie compilatiefilms die ik ken, is dit toch wel de minste. De film begint grappig met de aftiteling waarbij Bugs in actie komt met "that's NOT all folks". Blijft daarna nog wel enige tijd leuk met Bugs. Daffy (doet wel erg druk hier), Elmer Fudd.... Zoals de titel al vermeld komt ook de roadrunner aan te pas, dat vind ik zo vervelend, net als Willie E. Coyote en Pepe le pew, dat is dat stinkdier, bah....Erg drukke, vrij lange compilatie, die halverwege zwaar gaat tegenvallen. 3.0/2.0

avatar van Decec

Decec

Een matige animatie/familie/muziek/komedie/SF film...

Saai verhaal..

Geschikt voor jeugdfilm...

Voor mij jeugd kan mij niets herinnering of

deze film eerder gezien?

Goed beeld, geen breedbeeld, alleen 4:3...

Redelijk geluid (geen Dolby Digital aanwezig)...

avatar van MaartenTuinstra

MaartenTuinstra

Een beetje flauw.

Er zitten zeker leuke stukjes in, vooral voor de liefhebbers. Maar het geheel was eerder flauw dan echt leuk. Geschikt voor de jeugd, die zich hopelijk minder stoort aan het matige verhaal.