Great Kills Road (2009)
Met onder meer: Marcel Faber, Jillian Crane en Jess Osuna
5,1 (53)
Releasedatum: 11 maart 2010
Plot Great Kills Road
"Doing what's best, isn't always what's right"
Maas de Boer draagt zijn gehandicapt zoontje uit het riet, legt hem thuis op bed en laat hem achter met een stapeltje geld en een simpel briefje dat zegt: zorg goed voor hem. Wat volgt is een ogenschijnlijk hopeloze zoektocht in het grote New York naar de moeder van het kind, zijn ex-vrouw die hem jaren daarvoor heeft verlaten. Hij draagt een groot geheim met zich mee en moet het met haar delen, maar vindt maar eens iemand in een miljoenenstad, als je eigenlijk niets meer van haar weet.
Mug
Je doelt op het beeld dat onze Nederlander in New York (fucking) Heineken bier koopt in de supermarkt?
De neon in het eerste shot. Vond het zo nadrukkelijk dat ik dacht dat het er daarom in zat.
Stephan
Dat zeg ik.. het is gewoon een lichtreclame voor Kutcher die daar een optreden heeft. Overigens is de teaser door de cameraman gemaakt... niet door mij.
Nu vat ik 'm pas. Dacht dat er Che? stond.
Stephan
Phanta gaat ermee naar Cannes. Weet rond de 20ste meer, want dan komt Tjebbo weer naar NL.
Stephan
Ik ben niet meer betrokken bij het verdere traject. Beeld is al een tijdje op slot. Mixage is nu in volle gang.
Quido
Is dat nu ook een onderdeel van Filmfreaks? Ook al een releasedatum bekend?
Volgens mij geheel zelfstandig (en heel klein, een paar releases per jaar). Filmfreak brengt wel de DVD's uit van de films van Mokum.
Koekebakker
Achter Mokum Film zit Rieks Hadders. De handling gebeurt door Amstel Film.
Stephan
What's wrong with this picture:
- Er is een distributeur
- Vakmensen hebben veel tijd en energie in dit project gestopt
- Festivals hebben interesse
- Het filmfonds wil geen afwerkingssubsidie geven.
U mag het zeggen:
Stephan
Dat zou met voorgaande opsomming minder interessant moeten zijn. Maar mij benieuwt het ook.

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' wordt massaal gezocht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar