• 9.370.379 stemmen

K3 en de Kattenprins (2007)

Familie | 73 minuten

Genre: Familie

Oorsprong: België

Geregisseerd door: Matthias Temmermans

Met onder meer: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 20 december 2007

Plot K3 en de Kattenprins

Op een nacht vinden de meisjes van K3 een geheimzinnig sprookjesboek in hun slaapkamer. Daarin verschijnt het gezicht van een knappe prins die vervloekt werd door de gemene Kattenkoningin. Als de prins voor middernacht zijn 'ware liefde' niet kust, zal hij veranderen in... een kat! Gelukkig kan de prins tijdens zijn zoektocht rekenen op de hulp van fee Fiorella. Zij haalt K3 op met haar koets en brengt de meisjes naar Sprookjesland, hoog in de wolken. Misschien is één van hen wel de ware? En zullen Karen, Kristel & Kathleen erin slagen om de vloek van de Kattenkoningin te verbreken voor de klok twaalf uur slaat?

avatar van Spetie

Goed door te komen, maar daar is alles dan ook wel mee gezegd. Goed is het allemaal niet, het is natuurlijk erg op kinderen gericht, maar voor de volwassenen blijft er weinig over.

De effecten zijn redelijk, het verhaaltje uiterst voorspelbaar en het verveelt allemaal niet, maar boeien doe het ook niet.

avatar van markwiering

markwiering

Er komt wel erg weinig actie voor in deze film. Zelfs voor kinderen is het gebrek aan actie schokkend, en ik kan het weten, want ik ben zelf nog een kind. Ik ben namelijk nog maar 15 jaar oud.

Ik geef deze film 3 sterren.

avatar van soom

soom

Als ik prinses was, weet je wat ik stante pede onmiddellijk deed??

Te makkelijk allemaal, ik heb dit bovenstaande deuntje een stuk of wat keren gehoord, en dat is geen pretje, nee.

Maar toch, stiekem en dit is wel heimelijk dan, wel één heel klein beetje aanstekelijk.

Een heul klein beetje, dan wel.

Matige zangeressen, slechte actrices, maar gelukkig gaat de strijd van Vlaanderen en Nederland qua talent, ook door in de filmwereld.

Het ligt vast aan het script, vermoed ik. Maar allemachtig, nee, ik vind de originele K-tjes niet heel goed overkomen. Dan wint 'onze' Terence Schreurs het in haar eentje van de drie dames, als acteren een wedstrijd zou zijn. Wat natuurlijk ende uiteraard niet is. Maar Terence heeft wat mij betreft meer talent in haar grote teen dan de drie K-tjes bij elkaar. Dus ja, het evenwicht is wel ver te zoeken. Maar toch zit er ergens iets in wat heel aantrekkelijk is. Is het de prins? Is het toch de Vlaanderense gemoedelijkheid, waar wij, Nederlanders, nog een puntje aan kunnen zuigen?

Ik weet niet wat het is..

Mooien film vroeger