• 8.902.132 stemmen

Geregisseerd door: Michael Campus

Met onder meer: Peter O'Toole, Jared Padalecki en Marcia Gay Harden

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Christmas Cottage

Gebaseerd op het schilderij 'The Christmas Cottage' van Thomas Kinkade, is dit het verhaal over een kleine gemeenschap die onder leiding van een oude mentor de familie Kinkade te hulp schiet als zij hun huis dreigen te verliezen. Dit alles op de dag voor Kerst en de inspiratie voor de jonge Thomas Kinkade om zijn meesterwerk te maken.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Officiële Site

Wat een mooie trailer !

avatar van veendiek

veendiek

die vrouw is dat niet die iritante vrouw van de mist

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

yep de enige echte

avatar van el padrino

el padrino

en het is ook die vrouw, wat erg goed speelde in

'' meet joe black ''

avatar van sonyjh

sonyjh

zeker geen slechte kerstfilm.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Aardige film. Geen hoogvlieger, maar ook niet slecht. De sfeer is erg barmhartig en sentimenteel. Op en top een kerstfilm dus, zonder de fantasie dan.

avatar van Norma

Norma

Die kneuterige, kitcherige tafereeltjes van warm verlichte cottages hebben voor mij toch altijd wel wat zo rond deze tijd van het jaar, dus vol goede zin begon ik aan deze film. Helaas....geen kneuterige tafereeltjes, wél een verzameling irritante personages, vervelende grappig bedoelde situaties rondom een kerstvoorstelling en een uitgekauwde moraal die klef, voorspelbaar en zonder inspiratie gebracht wordt.

avatar van sweinsteiger

sweinsteiger

Christmas Cottage

Heerlijk tussendoortje om te kijken in de winter. Kan niet tippen aan The bishop's wife, maar toch. Vroeger vond ik hem niet mooi, maar beter geworden na de 2 de kijkbeurt vorig jaar in de winter.

3***

avatar van Jediron

Jediron

Een redelijke kerstfilm, met idd wel wat schoonheidfoutjes maar toch de moeite waard.

avatar van 606

kerst sfeer ten top, echt een ontroerende film met prachtige beelden en een heel mooi verhaal. En wat een top acteer werk van Peter O' Toole.

avatar van Phantasm

Phantasm

Prima in elkaar gezette kerstfilm die lekker wegkijkt. Emotioneel en ontroerend.