• 9.220.325 stemmen

Geregisseerd door: Stephen Reynolds

Met onder meer: Adam Copeland, C.J. Perry en Julia Benson

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Plot Interrogation

De FBI krijgt een waarschuwing dat er meerdere bommen in Las Vegas zullen exploderen. Vervolgens worden een ondervrager en een IT-specialist meegesleurd in een dodelijk kat-en-muisspel met een crimineel meesterbrein. In een race tegen de klok proberen ze de plannen van de bommenlegger te ontrafelen en de stad te redden.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van deRappe

deRappe

Lekker wegkijkende film....niks mis mee......4 sterretjes

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Prima film, lijkt een standaard verhaal maar heeft een verrassend eind.

Had geen idee wat te verwachten maar beviel me goed.

avatar van K.A.N. de Laar

K.A.N. de Laar

Aardige film, keek lekker weg, maar niet hoogstaand. Verrassend plot. Drie sterren van mij.

avatar van ray 1960

ray 1960

verrassend plot,dat maakt de film een beetje goed,voor de rest super b-film

avatar van filmkul

filmkul

• 2089 stemmen

Zwakke actiefilm. Het verhaal is zwak en zit vol plotgaten. De uitvoering is eveneens zwak tot matig. De vaart zit er aardig in, maar de film mist spanning en is eerder lachwekkend. Het zogenaamde verrassende einde haalt de film helemaal onderuit. Het acteerwerk is niet best. Copeland kijkt de hele film met een verbaasde blik en de WWF dame is waarschijnlijk alleen voor de looks neergezet. De aankleding is verder prima en de film ziet er visueel verzorgt uit. 1.5

avatar van schumacher

schumacher

Toch nog al bij al een vermakelijk b-filmpje.

avatar van mixmaster

mixmaster

B-film met een verhaal dat van teveel toevalligheden aan elkaar kleeft.

Acteerwerk is ook niet best, zoals eerder gezegd is de aankleding goed en visueel is het ook best oke.

Leuk voor een keertje, snel weer vergeten.

avatar van LikeMovies

LikeMovies

Ik hoop toch altijd op een beetje realisme, zeker als het gaat om terrorisme. Een actueel onderwerp. Ik had veel verwacht, maar kreeg een totaal ongeloofwaardig verhaal voorgeschoteld. Sorry, ik kom niet verder dan 1,5 ster.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Qua verhaallijn is deze Interrogation nog het leukst, want qua uitwerking was dat het allerminst. WWE wrestler Edge speelt een matig hoofdpersonage zonder enige uitstraling in een verder vooral saai en veelal standaard actiefilm waarin de actiescènes matig zijn en de film totaal niet spannend is. De verveling slaat al vrij snel toe en de belachelijke twist aan het einde zorgt voor een extra minpunt. Nee, op geen enkel vlak kan Interrogation enigszins overtuigen.

avatar van Phantasm

Phantasm

Prima aktiefilm die lekker wegkijkt.

avatar van boemboem27

boemboem27

aktiefilm die inderdaad lekker wegkijkt maar nergens echt spannend wordt.

heel veel ongeloofwaardigheden.

en het einde gooit hier nog een schepje bovenop.

maw wel erg veel toevalligheden.

heb 'm uitgekeken maar daar is dan ook alles mee gezegd.