• 9.373.983 stemmen

Dawn Anna (2005)

Geregisseerd door: Arliss Howard

Met onder meer: Debra Winger, Alex Van en Sam Howard

Plot Dawn Anna

Alleenstaande moeder Dawn Anna heeft grote moeite werk te vinden om haar vier kinderen te onderhouden. Na lang zoeken, vindt ze een baan als lerares en even gaat alles goed met Dawn en haar gezin. Tot Dawn plotseling een verschrikkelijke ziekte krijgt, waarvoor ze een complexe operatie moet ondergaan. Ze overleeft de operatie, maar moet weer helemaal opnieuw leren spreken en lopen. Met de liefdevolle steun van haar familie kan ze weer een normaal leven opbouwen. Maar dan gebeurt er een nationale ramp, die de hele wereld op zijn grondvesten doet schudden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal van een moedige vrouw die de zware tegenslagen van het leven trotseert.

Dawn Anna Townsend

Lauren "Lulu" DawnTownsend

Dr. Emerson

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Laatste stuk van de film was inderdaad wel beter dan de rest. Maar over het algemeen vond ik het erg saai en totaal niet boeiend. Gezin komt totaal niet realistisch over met hun "oh wij zijn zo'n blij en gelukkig gezin waar nooit ruzie is". En de personages interesseerde me verder ook weinig. Jammer dat de film zich niet meer richtte op het drama van de Columbine High School, dan had het verhaal meer impact gehad, wat nu dus niet het geval was.

Nee op het einde na was dit een saaie, langdradige film.

Krappe 2*

avatar van Decec

Decec

Een redelijk dramafilm...

Redelijk en toch een langdradige verhaal...

Het gaat over haar zware leven, haar werk,

haar vier kinderen...

Prima acteerwerk...