Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Adrienne Shelly
Met onder meer: Keri Russell, Jeremy Sisto en Andy Griffith
Plot Waitress
"If only life were as easy as pie."
Jenna (Keri Russel) heeft een slecht huwelijk en ze is diep ongelukkig met haar man Earl (Jeremy Sisto). Haar enige uitstapje is haar baan bij Joe's Pie Diner waar ze elke dag de meest uiteenlopende taarten creëert. Al die verschillende taarten noemt ze naar datgene dat zich in haar leven afspeelt. Op een dag verneemt ze dat ze zwanger is en noemt ze haar taart 'I Don't Want Earl's Baby'. Maar dan ontmoet Jenna de wel zeer aantrekkelijke gynaecoloog Dr. Pomatter, en ze begint te twijfelen.
Jenna
Cal
Francine Pomatter
Hospital Nurse
lykathea
Alleen al om het tragische verhaal van Adrienne Shelly wil ik de film zien, haar eerste echt speelfilm, maar ook meteen haar laatste.
Iedereen schuimbekt over Alles is Liefde, maar volgens mij hebben we hier juist een winnaar te pakken.
I'll report back soon.
Cwk
Schattig filmpje zonder al teveel pretenties.
Het is mierzoet maar niet ondragelijk. Het is wat The Good Girl had moeten zijn. Russel is zeer adequaat als het serveerstetje met potentie op een beter leven en Andy Griffith heeft ook een leuke rol. Ergens kreeg ik een beetje Garden State gevoelens, maar door de bar slechte soundtrack van deze film verdween dat snel weer.
Alsnog een aanrader, met je vriendin ofzo.
wolfmanrene
Downloaden hoeft ook niet. Komt toch nog in de bios in december.
hannes64
- 1926 berichten
Kurt???
Neen.
Wel een feit is dat de mooie Adrienne Shelly ( de regiseur van deze film ), verleden jaar rond deze tijd vermoord is.
Sneu.
Link : http://arthouse.blog.nl/amerikaans/2006/11/08/adrienne_shelly_geen_zelfmoord_maar_moord
Een uitstekende cast in in een dito film , aanrader!
Keri Russell wordt steeds maar beter en beter.
mishad
Leuke gevoelige komedie, met een zwart randje, van de helaas veel te vroeg overleden (vermoorde) Adrianne Shelly. De film zelf is niet heel bijzonder, maar ontwijkt wel handig de clichés en door de goed uitgewerkte karakters, de prettige sfeer en de uitstekende cast is deze film zeer warm aan te bevelen.
queenie
leuke film met Keri Russell, die speelt goed. Romantische film die lekker weg kijkt. 3½*
raza1
Ongelooflijk flauw verhaaltje wat me niet kon boeien. Keri Russell deed het niet slecht en haar man ook niet maar het verhaal was 10 keer niks.
Speelt Earl een tiran in de film en op het einde zal je zeker plotseling niks meer van hem vernemen!! Beetje raar. 1*
Die jou niet kan boeien , maar gelukkig velen anderen waar onder mezelf wel.
edejong
Verrasend goed uitgewerkte film, net zoals mishad al zei:
boksbal
Ik heb zeer genoten van deze heerlijke film, ik had graag meer van Adrienne Shelly willen zien , maar bij deze ; bedankt!
Koekebakker
Downloaden hoeft ook niet. Komt toch nog in de bios in december.
Door wie eigenlijk? Fox?
wolfmanrene
Distributeur is Fox inderdaad, maar je mag Het Ketelhuis ervoor bedanken. Zij hebben Fox zover gekregen dat ze toch nog een print in de theaters brengen. Let wel: een enkele print.
Koekebakker
Ah, vandaar dat ik niets over een release was tegengekomen. Fox besteedt zelf geen enkele aandacht aan de film, voorzover ik weet.
Floris22
Eindelijk weer eens wat van Andy Gritth. Die vent vind ik echt super.
Het einde is wat afgeraffeld, hadden ze wat beter kunnen uitwerken.
Olaf K.
Adrienne Shelly was de ster in twee Hal Hartley-klassiekers en de invloed van deze cineast is hier en daar te bespeuren in Waitress. Snelle dialogen, gortdroge humor, onbewogen uitgesproken. Verder is het een film die hoopt op te stijgen door het charmante en kleine, maar die toch aan de grond blijft staan door een wat al te cliché-matig script.
karregat
Hallo allemaal, ik was wel bekend bij moviemeter maar had me eigen niet ingeschreven en was dat ook niet van plan. totdat ik zag hoeveel sterren en de reacties the waitress kreeg en ik hem gezien had. Hierna voelde ik me eigen verplicht om te reageren op de reacties en de film. Echt een verschrikkelijke tijdverspilling en ik hoop te voorkomen dat veel mensen deze tijdverspilling gaan kijken. Ieder zijn smaak maar zo denk ik erover.
mishad
Gelukkig dat er nog mensen zijn die ons willen beschermen voor onheil, slechte mensen en aanslagen. Maar om je nu speciaal aan te melden bij MovieMeter om de mensheid te behoeden voor de film 'Waitress', is dat niet wat overdreven? En dan ook nog zeggen ieder zijn smaak, dat blijkt niet echt uit je reactie...
Harley1973
echt een vrouwenfilm ben halverwege in slaap gevallen, de rol van de toeterende slechte echtgenoot vind ik wel goed, vrouwen moeten gewoon luisteren naar mannen hahaha
Esther_ke
Leuk filmpje om eens gezien te hebben, maar toch viel hij mij een beetje tegen (Vooral omdat de punten hier zo hoog liggen). Ik vond het einde ook een beetje ongeloofwaardig, (bv.: Haar slechte man laat haar gewoon met rust,…)
skipy05
kweed niet goed watik er juist van moet vinden. is wel goed verhaal. tof om een keer te zien. goed gespeeld door Keri Russell
kanjertje
Flauwe film met matige acteerprestaties.
En er zat geen echt verhaal in de film.
Soms leek het meer op een kookprogramma met al die taarten
en gebakcreaties.
En dat stomme getoeter van Earl iedere keer hij kwam aangereden stoorde me telkens.
Meer dan een 2 kan ik echt niet geven
Xstream
Verrassend onderhouden film. Je verwacht zo'n 10 in een dozijn film waarbij het wegkijk gehalte hoog is en je verder nooit meer aan terug denkt, maar deze film brengt duidelijk meer.
Serieuze elementen en comische momenten worden goed afgewisseld en de film krijgt daardoor een soort cynisch laagje.
tal1b
kerri is so sweet
wel 'n beetje voorspellend wat joe achterlaat voor haar. maargoed, dat is ook het enige, voor de rest leuk gedaan.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Akeelah and the Bee
Drama, 2006

The Secret Life of Bees
Drama, 2008
het zuiden van de vs.serveersterkleine stadhuiscafeteria unwillingly pregnanthuiselijk geweldvrouwelijke regisseur