• 9.372.224 stemmen

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: John Carchietta

Met onder meer: Nichole Sakura, Fabianne Therese en Pat Healy

Plot Teenage Cocktail

"How Annie and Jules fell in love and how it all got weird."

Annie en Jules wonen in een klein stadje en hebben het helemaal gehad met hun ouders. Ze voelen zich door hen beperkt in hun gevoelens. Daarom besluiten ze een plan te smeden om weg te lopen. Maar ze ontdekken al snel dat de gevolgen niet altijd te overzien zijn. Soms zijn de gevolgen zelfs gevaarlijk.

avatar van mikey

mikey

2 lesbische teenage gurls gaan het internet op om zich te promoten. Moeders de vrouw zeurt aan het tienerkoppie terwijl vaders de man fantaseert over zijn eigen dochter als webcamgurrl. En een middenstander loopt in de val van de 2 akelige meisjes. Hoopte op een kat/muis flick over 2 chickies en een stalker... neen het is slechts een woensdagavond-drama van het bedenkelijkste soort. Helaas weinig sleaze.

avatar van Nienke1981

Nienke1981

Op zich een prima film om thuis te bekijken. Ik houd wel van films die zich afspelen rond de high school leeftijd. Het is een drama met een thriller einde, dus verwacht geen spannende film.

avatar van schumacher

schumacher

Het 1ste deel njah ze, het 2de deel was beter.

avatar van stinissen

Meer dan redelijk drama/thriller.

avatar van Daan258

Daan258

Jammer.

Had absoluut meer verwacht van dit werkje.
Sowieso ging ik de film ook helemaal niet in met de gedachten een drama/thriller te kijken, want het genre thriller vind ik dat dit hier echt niet hoort bij te staan.
Maar alsnog vond ik het allemaal helaas wat tegenvallen .
Wat ik als eerst al gelijk heel jammer vond is dat je de 2 personages helemaal niet leert kennen en dit allemaal veel te snel gaat. Binnen 15 min kijken zie je dat de 2 meisjes al gevoelens voor elkaar hebben en een soort relatie krijgen met elkaar zonder dat je bijna iets van de 2 af weet wat ik echt heel zonde vind.
Het verhaal was daarnaast ook niet heel erg bijzonder maar wist me nog wel redelijk weten te vermaken. Ook het acteerwerk kon er best mee door maar hier is eigenlijk ook alles zo'n beetje mee gezegd.

Wanneer de film even bezig was en je de man achter zijn computer zag zitten naar de 2 meisjes te kijken en vroeg om met hen af te spreken dacht ik bij mezelf: Ohh dit kan best ziek en verkeerd worden/aflopen. Dit omdat ik namelijk dacht dat de man de vader was van één van de meisjes. Maar later zag ik de vader van Annie weer in beeld en zag ik dat dit dus helemaal niet de man was die achter de computer zat maar gewoon heel erg op elkaar leken.
Ik denk als dit wel het geval was dat de film dan gelijk een heel stuk leuker had kunnen zijn. XD haha.

Maar al met al kijk het wel redelijk weg maar zeker geen voldoende.
Net geen 2,5*

avatar van BBarbie

BBarbie

Matige film over twee lesbische, niet al te snuggere tieners, die heimelijk een centje bij willen verdienen met internetseks en uiteindelijk een stap te ver gaan, met voorspelbare gevolgen. Klinkt spannender dan het is. Afgezien van het gewelddadige einde, dat op zich voor geen meter bij de rest van de film past, is het een brave film met nogal wat slordig- c.q. onwaarschijnlijkheden. Amper de moeite waard.

avatar van Collins

Collins

Tjonge jonge! Om mee te gaan in het verhaal van deze film heb je als kijker wel erg veel fantasie en goodwill nodig. Dat lukt in beginsel met enige moeite als de eerste paar onrealistische hobbels in de verhaallijn genomen worden, maar is onbegonnen werk als die hobbels maar blijven opdoemen en op den duur te talrijk blijken. Dan stoppen fantasie en goodwill subiet.

Het verhaal is erg onwaarschijnlijk. Een aaneenschakeling van toevallige gebeurtenisjes die amper emotie oproepen en amper een verrassing inhouden. 't Is allemaal zo fletsjes en simpeltjes. Zo zonder fundament. Zo zonder passie ook. De spannende scènes zijn slechts soms spannend. De dialogen zijn zelfs nooit pakkend.

De personages pakken je ook al niet in. Ze zijn plat en rechtlijnig en wekken geen enkele positieve beroering op. Ho nu! Dat laatste is niet helemaal waar. De hoofdrolspelende dames zien er best leuk uit en acteren best aardig. Hun leuke uitstraling werkt absoluut positief op het gemoed.

Maar goed, dat gevoel duurt echt niet de gehele filmlengte. Meer dan een tijdelijk doekje voor het bloeden is het niet. Het verhaal wordt er immers niet beter of interessanter of realistischer door. Dat blijft hobbelig.

En zo vergoeden een paar leuke dames en een beetje acteertalent wel iets, maar is het te weinig om van deze 'Cocktail' een goede film te maken. Daar is toch echt meer voor nodig.

avatar van Zwolle84

Zwolle84

Absoluut een van de mooiere films van het jaar. Stoot gelijk m’n top 15 van dit jaar in. Lekker eenvoudig verhaal, mooi geschoten met fijne frisse beelden en erg sterk naturel acteerwerk van met name Nichole Bloom, die verrassend geloofwaardig een meisje speelt dat tien jaar jonger is dan haarzelf.

Blijf dat fijn vinden, van die films die niet te veel hooi op hun vork nemen, maar wel heel overtuigend zijn in wat ze wél doen. Ook al zorgde dat einde even voor gefronsde wenkbrauwen, maar ergens heeft dat ook wel weer z’n charme.

avatar van Apollinisch

Apollinisch

Collins schreef:

Serieus? Ik heb de film niet gezien en kan ook geen goeie trailer vinden, maar wat ik van het plot heb gelezen klinkt niet heel vergezocht. Doet me zelfs aan m'n eigen jeugd denken. Een vriend van me heeft toen (internet(seks) was nog in opkomst) honderden euro's verdiend door zich online als een chick voor te doen. En het enige wat 'ie heeft gedaan is een beetje geil chatten. Hij was 13, misschien 14 jaar oud.

avatar van Collins

Collins

Apollinisch schreef:

Mee eens, hoor. Het plotgegeven is ook helemaal niet vergezocht. Ik doelde in mijn bericht op de verhaallijntjes eromheen die erg toevallig en onwaarschijnlijk zijn.

avatar van IH88

IH88

“Why are you so cute?”

Redelijke film over twee tienermeiden die genoeg hebben van hun saaie leventje, en willen vluchten naar New York. Maar ze hebben geld nodig, en je profileren op een kuise sekswebsite levert aardig wat geld op. Annie is de protagonist, en Bloom speelt haar uitstekend. Je ziet haar steeds meer meegesleurd worden door de impulsieve Jules. Ook zeer sterk gespeeld door Therese. Het einde van Teenage Cocktail lijkt uit een andere film te komen, maar het levert nog wel wat spannende momenten op.

avatar van Donnie Vallermee

Donnie Vallermee

Lijkt of films tegenwoordig geen einde meer hebben ?
Het eindigt gewoon open.

De arme man is de spreekwoordelijke penis en krijgt gezeik maar hoe gaat het nu verder met de 2 grietjes ?

Gaan ze nog naar New York ?

Leeft Jules nog wel?

Hoe gaat het met Annie’s ouders
?

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Op momenten kijkt dit wel fijn weg maar mooie dromerige beelden en leuke kleurtjes her en der. Ook het sfeertje is prima. Maar echt boeiend doet het niet en aan het eind ontspoort de film en past qua plot en sfeer er niet meer bij, en dat komt niet meer goed. 2,5*.