The Retreat (2005)
Geregisseerd door: Matt Cantu en Lance Kawas
Met onder meer: Rick Lundgren, Chrissy Lawver en Peter Carey
Plot The Retreat
"Pray someone hears you"
Een groep studenten wordt midden in de winter uitgenodigd in de afgelegen boshut van hun leraar psychologie, nadat ze hem aangeboden hebben te helpen met z'n onderzoek. Dit lijkt een uitstekende gelegenheid om er even uit te zijn, dronken te raken en helemaal los te gaan. Het weekend is echter nauwelijks begonnen of de vrienden verdwijnen, één voor één.
Nicole
Mark
Chloe
The Figure
The Figure (as Tom Zellen)
Brad
Steve
Amy (as Carey Shawn)
illogical
Ben wel benieuwd naar wat reacties..
Zou deze eigenlijk wel willen zien!
Spineglass
"User Comments: Very mediocre low-budget slasher flick. (more)
User Rating: 2.8/10 (47 votes) "
47 votes zeggen niet veel maar na 47 votes niet hoger dan een 3 komen beloofd niet veel!
Toch ga ik dit filmpje maar eens bekijken
Banjo
- 2035 berichten
zo'n zieke poster !! en dan ook nog af vragen waarom mensen daarom juist! deze film willen zien!
ik ga m ook zien daar niet van...
glockster
vond het niet al te beste film en stukje op poster komt ook nergens terug in de film 2*
Nixon17
Het is een kudt film niet kijken de poster is meer een voorbeeld van "silent scream" dan dat de film erover gaat. Er komen geen mensen met dat soort maskers in voor met een slot ofzo. Dit is gewoon een saaie horror 1,5* Slechte acteurs en slecht verhaal en teveel sex.
mitch3ll
veel gore , slecht geacteert , zwak eind. maar heb me toch wel vermaakt , dat kwam denk ik door de vele sex scenes *2 sterren*
Snitz129
Zeer matige film. Ik had er wel wat van verwacht gezien de poster maar ik kwam er bedrogen uit.
Onrealistisch op het moment dat iedereen één voor één verdwijnt maar dit word door niemand opgemerkt. Wat mij betreft een kleine 2*.
Skuller
Ik heb 3 pogingen gedaan om deze film uit te kijken.
Ben 3 x in slaap gedonderd,en dat kwam niet omdat ik slaap had, maar omdat deze film bezonder slaap verwekend is. 0,5 van mij.
_Daan_
Slechte Film! Ben gek op horror maar dit? Bah,En ook van die vrolijke muziek slaat ook nergens op.En dan blijkt het ook maar 1 Grote Droom te zijn deze film had 100x beter gekund.
graafbas
waardeloos geacteerd, moorden waren zeer nep, achtergrond music sloeg echt nergen op, 0,000001 van mij. En het einde dat was de echte afknapper.
Rianneke_Dan
Wat een trieste film.
Verhaal sloeg nergens op, het was totaal niet spannend en de moorden stelde ook niks voor.
De film is alleen geschikt voor trieste oversekste jochie's die films alleen kijken voor de seks, en dan de film ook nog eens overwaarderen, door het hoger te geven dan een halve ster.
Aangezien ik dat niet ben, en ook de seks echt mega triest en afstotelijk vond, kom ik toch uit op een verdiende 0.5*
snowflake
buhhhh
jammer dat ik geen 0 sterren kan geven hier, deze film slaat echt alles!
neem aan dat n horror film (of wat het dan ook mag zijn) niet lachverwekkend hoort te zijn, t zullen de goeie acteurs wel zijn geweest
Banjo
- 2035 berichten
wat is nou rianneke heb je niet genoten van die prachtige sex scenes! =)
1 ster btw
nickje76
wij keken voor de tweede keer deze film (zonder dat we het wisten).... en bij de eerste sex-scene hadden we zoiets van....."oja.....". Kortom zo'n film die je heel snel weer vergeet.
jaspertje3
Oooh dit is echt heeeeeeeeeel erg :S
Heb je ooit eerder een film gezien dat binnen 10 minuten maarliefst 80% van de vakantiegangers om 't leven wordt gebracht? En vervolgens komt er weer gewoon nieuw slachtvoer met de auto aangereden! Die vervolgens ook allemaal het loodje leggen!
En wat is het perspectief van de moorden?
Hele, hele, hele dikke afrader. Alleen als je van b-horror films houdt.
0.5
Denden 100 Piek
Ik vond deze film echt gruwelijk slecht, en dan ben ik nooit echt streng voor films. Zelfs The Grudge vond ik nog het bekijken waard, maar dit is echt troep. Jaspertje 3 hier boven mij zegt het al, de meeste typisch-slachtvoer-jongeren leggen in het begin al het loodje. Er is geen sprake van spanning of zelfs ook maar een beetje creatieve slachtpartijen, het is simpelweg hak-en-weg. Oké, er is er een die wel op een amusante manier het loodje legt, helemaal aan het begin, maar daar houdt het op. De twist aan het einde die de film nog een beetje originaliteit moest meegeven, was een grote anti-climax. Op zich vind ik het een hele prestatie om een anti-climax in een film te stoppen waarbij spanning en verwachtingen totaal ontbreken. blijf ver weg van deze film, kijk gewoon naar de hoes (poster) en bedenk dan dat die 100 maal interessanter is dan alles wat je in deze film te zien krijgt. Het is alsof de hoes bij een totaal andere film hoort.
pmpkn
wat een zieke poster, beetje saw idee volgens mij!
weet niet of je de film al gezien hebt maar als je hem nog niet gezien hebt: verwacht echt geen soort saw film..
dit is echt een van de slechtste films die ik gezien heb..
erpmans
Best een leuk idee van n verhaal voor n film. Alleen zeeeeeeeeeeeeeer slecht uitgewerkt.
Me**
Deze poster heeft eigenlijk echt niets te maken met de film.
Ik vond hem niet goed, de uitwerking en zefl het verhaal trekken op niet veel.
sodo
Mislukking van een amateur! Lang geleden zo'n kutfilm gezien. Zet deze in de flop 100!
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
is dit een remake van de silent scream uit de jaren 80?
BlueSword
deze film trok mij wel aan wou het wel zien! wist er niks over ofzo maar zag de cover en het verhaal, normaal houd ik wel van dit soort films, maar dit was werkelijk slecht en lachwekkend, heb in een deuk gelegen, de gore zit er opzich wel in en dat was de enige pluspunt maar voor de rest! whaha hoe die mensen acteren, geniaal gewoon, wat je eigenlijk niet eens acteren kan noemen ze kunnen het allemaal niet, voor de rest is het verhaal erg saai in elkaar gezet, gaat nergens over!
1.0* dat ik het hem afgekeken kwam denk ik door de drank! lachwekkend!
Poster doet beter aan dan het is
Verders zeer standaard filmpje.
Acteren was ook al niet best.
1,5 ster
Lui (crew films)
Ik wil deze film toch nog wel eens zien, is ie nog ergens verkrijgbaar?
Lui (crew films)
Dom einde. Het enige positieve wat ik gezien heb in deze film was de scene dat een van de slachtoffers met haar hoofd klem zat tussen een boom, en je op de achtergrond de moordenaar het lichaam zag wegslepen.Dat zag er nog wel aardig uit. Net als de scene in de badkamer, waarbij het licht telkens aan en uit ging, en je de moordenaar telkens op een andere plaats zag staan. Verder vond ik de achtervolging in het bos erg komisch, de muziek erbij maakt het helemaal af, hiervoor 0,5 verhoging van de 1.0 die ik van plan was te geven.
De poster doet de film inderdaad beter voor dan dat 'ie eigenlijk is.
Kelly_90
Zoooo slecht was die niet hoor.
Ik geef hem wel een 3*.
Omdat het een droom was vond ik hem beter dan de gewoonlijke afslacht films.
Sommige dingen waren wel minder maar overall wel te pruimen.

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime

Dawn of the Dead