• 9.376.398 stemmen

Geregisseerd door: Matt Cantu en Lance Kawas

Met onder meer: Rick Lundgren, Chrissy Lawver en Peter Carey

Plot The Retreat

"Pray someone hears you"

Een groep studenten wordt midden in de winter uitgenodigd in de afgelegen boshut van hun leraar psychologie, nadat ze hem aangeboden hebben te helpen met z'n onderzoek. Dit lijkt een uitstekende gelegenheid om er even uit te zijn, dronken te raken en helemaal los te gaan. Het weekend is echter nauwelijks begonnen of de vrienden verdwijnen, één voor één.

avatar van timbuikema

timbuikema

wat een zieke poster, beetje saw idee volgens mij!

avatar van illogical

illogical

Ben wel benieuwd naar wat reacties..

Zou deze eigenlijk wel willen zien!

avatar van Spineglass

Spineglass

"User Comments: Very mediocre low-budget slasher flick. (more)

User Rating: 2.8/10 (47 votes) "

47 votes zeggen niet veel maar na 47 votes niet hoger dan een 3 komen beloofd niet veel!

Toch ga ik dit filmpje maar eens bekijken

avatar van Banjo

Banjo

• 2035 berichten

zo'n zieke poster !! en dan ook nog af vragen waarom mensen daarom juist! deze film willen zien!

ik ga m ook zien daar niet van...

avatar van glockster

glockster

vond het niet al te beste film en stukje op poster komt ook nergens terug in de film 2*

avatar van Nixon17

Nixon17

Het is een kudt film niet kijken de poster is meer een voorbeeld van "silent scream" dan dat de film erover gaat. Er komen geen mensen met dat soort maskers in voor met een slot ofzo. Dit is gewoon een saaie horror 1,5* Slechte acteurs en slecht verhaal en teveel sex.

avatar van mitch3ll

mitch3ll

veel gore , slecht geacteert , zwak eind. maar heb me toch wel vermaakt , dat kwam denk ik door de vele sex scenes *2 sterren*

avatar van Snitz129

Snitz129

Zeer matige film. Ik had er wel wat van verwacht gezien de poster maar ik kwam er bedrogen uit.

Onrealistisch op het moment dat iedereen één voor één verdwijnt maar dit word door niemand opgemerkt. Wat mij betreft een kleine 2*.

avatar van henkula

henkula

Let vooral niet op de lampen die weerschijnen in de ruiten.

avatar van Skuller

Skuller

Ik heb 3 pogingen gedaan om deze film uit te kijken.

Ben 3 x in slaap gedonderd,en dat kwam niet omdat ik slaap had, maar omdat deze film bezonder slaap verwekend is. 0,5 van mij.

avatar van _Daan_

_Daan_

Slechte Film! Ben gek op horror maar dit? Bah,En ook van die vrolijke muziek slaat ook nergens op.En dan blijkt het ook maar 1 Grote Droom te zijn deze film had 100x beter gekund.

avatar van graafbas

graafbas

waardeloos geacteerd, moorden waren zeer nep, achtergrond music sloeg echt nergen op, 0,000001 van mij. En het einde dat was de echte afknapper.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Wat een trieste film.

Verhaal sloeg nergens op, het was totaal niet spannend en de moorden stelde ook niks voor.

De film is alleen geschikt voor trieste oversekste jochie's die films alleen kijken voor de seks, en dan de film ook nog eens overwaarderen, door het hoger te geven dan een halve ster.

Aangezien ik dat niet ben, en ook de seks echt mega triest en afstotelijk vond, kom ik toch uit op een verdiende 0.5*

avatar van 648

Verschrikkelijk k*tfilm!

Vooral niet kijken,

avatar van snowflake

snowflake

buhhhh

jammer dat ik geen 0 sterren kan geven hier, deze film slaat echt alles!

neem aan dat n horror film (of wat het dan ook mag zijn) niet lachverwekkend hoort te zijn, t zullen de goeie acteurs wel zijn geweest

avatar van Banjo

Banjo

• 2035 berichten

wat is nou rianneke heb je niet genoten van die prachtige sex scenes! =)

1 ster btw

avatar van nickje76

nickje76

wij keken voor de tweede keer deze film (zonder dat we het wisten).... en bij de eerste sex-scene hadden we zoiets van....."oja.....". Kortom zo'n film die je heel snel weer vergeet.

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Oooh dit is echt heeeeeeeeeel erg :S

Heb je ooit eerder een film gezien dat binnen 10 minuten maarliefst 80% van de vakantiegangers om 't leven wordt gebracht? En vervolgens komt er weer gewoon nieuw slachtvoer met de auto aangereden! Die vervolgens ook allemaal het loodje leggen!
En wat is het perspectief van de moorden?

Hele, hele, hele dikke afrader. Alleen als je van b-horror films houdt.
0.5

avatar van Denden 100 Piek

Denden 100 Piek

Ik vond deze film echt gruwelijk slecht, en dan ben ik nooit echt streng voor films. Zelfs The Grudge vond ik nog het bekijken waard, maar dit is echt troep. Jaspertje 3 hier boven mij zegt het al, de meeste typisch-slachtvoer-jongeren leggen in het begin al het loodje. Er is geen sprake van spanning of zelfs ook maar een beetje creatieve slachtpartijen, het is simpelweg hak-en-weg. Oké, er is er een die wel op een amusante manier het loodje legt, helemaal aan het begin, maar daar houdt het op. De twist aan het einde die de film nog een beetje originaliteit moest meegeven, was een grote anti-climax. Op zich vind ik het een hele prestatie om een anti-climax in een film te stoppen waarbij spanning en verwachtingen totaal ontbreken. blijf ver weg van deze film, kijk gewoon naar de hoes (poster) en bedenk dan dat die 100 maal interessanter is dan alles wat je in deze film te zien krijgt. Het is alsof de hoes bij een totaal andere film hoort.

avatar van pmpkn

pmpkn

timbuikema schreef:

wat een zieke poster, beetje saw idee volgens mij!

weet niet of je de film al gezien hebt maar als je hem nog niet gezien hebt: verwacht echt geen soort saw film..

dit is echt een van de slechtste films die ik gezien heb..

avatar van erpmans

erpmans

Best een leuk idee van n verhaal voor n film. Alleen zeeeeeeeeeeeeeer slecht uitgewerkt.

avatar van Me**

Me**

Deze poster heeft eigenlijk echt niets te maken met de film.

Ik vond hem niet goed, de uitwerking en zefl het verhaal trekken op niet veel.

avatar van sodo

sodo

Mislukking van een amateur! Lang geleden zo'n kutfilm gezien. Zet deze in de flop 100!

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

is dit een remake van de silent scream uit de jaren 80?

avatar van Ellis85

Ellis85

hehe deze trok dus echt op geen reet

0.5

avatar van BlueSword

BlueSword

deze film trok mij wel aan wou het wel zien! wist er niks over ofzo maar zag de cover en het verhaal, normaal houd ik wel van dit soort films, maar dit was werkelijk slecht en lachwekkend, heb in een deuk gelegen, de gore zit er opzich wel in en dat was de enige pluspunt maar voor de rest! whaha hoe die mensen acteren, geniaal gewoon, wat je eigenlijk niet eens acteren kan noemen ze kunnen het allemaal niet, voor de rest is het verhaal erg saai in elkaar gezet, gaat nergens over!

1.0* dat ik het hem afgekeken kwam denk ik door de drank! lachwekkend!

avatar van 606

Poster doet beter aan dan het is

Verders zeer standaard filmpje.

Acteren was ook al niet best.

1,5 ster

avatar van Lui

Lui (crew films)

Ik wil deze film toch nog wel eens zien, is ie nog ergens verkrijgbaar?

avatar van Lui

Lui (crew films)

Dom einde. Het enige positieve wat ik gezien heb in deze film was de scene dat een van de slachtoffers met haar hoofd klem zat tussen een boom, en je op de achtergrond de moordenaar het lichaam zag wegslepen.Dat zag er nog wel aardig uit. Net als de scene in de badkamer, waarbij het licht telkens aan en uit ging, en je de moordenaar telkens op een andere plaats zag staan. Verder vond ik de achtervolging in het bos erg komisch, de muziek erbij maakt het helemaal af, hiervoor 0,5 verhoging van de 1.0 die ik van plan was te geven.

De poster doet de film inderdaad beter voor dan dat 'ie eigenlijk is.

avatar van Kelly_90

Kelly_90

Zoooo slecht was die niet hoor.
Ik geef hem wel een 3*.
Omdat het een droom was vond ik hem beter dan de gewoonlijke afslacht films.
Sommige dingen waren wel minder maar overall wel te pruimen.