• 8.762.716 stemmen

Met onder meer: Don Wilson, Katee Sackhoff en Bokeem Woodbine

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot The Last Sentinel

De laatste verdediging is lamgelegd en de mensheid werd letterlijk afgeslacht door de 'Drone Politie' en de wereld staat op de rand van totale uitroeiing. Tallis is een van de laatste overlevenden. Elke dag is een overlevingsstrijd, maar hij is de Drones telkens maar een klein stapje voor. Deze creaties van de mensheid waren oorspronkelijk bedoeld om vrede op aarde te brengen, maar het tegendeel blijkt de praktijk te zijn.

avatar van kleez

kleez

Vanavond gezien!

Vond het een matige film. Verhaal is opzich wel leuk, maar de film komt over als een B-film.

De special effects zijn niet al te goed, en ook de costuums zijn niet echt profesioneel!

Begin vond ik heel aardig, rest is eigenlijk beetje standaard verhaal van dit soort films!

avatar van jorkie

jorkie

lijkt idd op een b film, zo kijkt die ook weg, slappe acteurs en het verhaal is hetzelfde van dat...

avatar van yrrab

yrrab

heb hem gedownload gebrandt en een stukje gekeken maar is echt een B-film allemaal lekker goedkoop jammer weer een dvdtje verprutst

avatar van ADELANGE

ADELANGE

Een absolute b-film, wel een betere b-film vanwege het verhaal. cijfer 1.5.

Alles speelt zich af op een industrieterrein wat de toekomst moet voorstellen, ook de vrouwelijke computerstem die telkens tips geeft aan de soldaten is erg onrealistisch.

avatar van HaddockIII

HaddockIII

[0.5="kleez"]Vanavond gezien!

Ik sluit me aan bij mijn voorganger. Ik vond de film erg slecht. Zo slecht, dat ik mijn ervaring wil opschrijven (dit heb ik namelijk nog nooit gedaan) Slecht uitgevoerd verhaal, maar op zich niet onaaardig idee! De actie is van het niveau van 'Battlestar Gallactica, de acteurs komen (op mij) amateuristisch over.

Nee, kijk zelf maar als je durft!

0.5*[/quote]

avatar van dna6203

dna6203

1 1/2 uur van mijn leven verspild!! Wat een slechte film.

avatar van DeDennis

DeDennis

Hele slechte film. De special effects waren niks meer dan vonken en het hele verhaal slaat totaal nergens op. Plus zeer onrealistisch, het is dan wel een SF film maar dit kan zelfs niet in je dromen.