• 9.371.645 stemmen

The Pumpkin Karver (2006)

Horror | 90 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Robert Mann

Met onder meer: Amy Weber, Michael Zara en Minka Kelly

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot The Pumpkin Karver

"Every face is a work of art."

Op de avond van 31 oktober 2003 wordt een jongeman doodgestoken en één jaar later worden op een halloweenfeest eveneens zes mensen beestachtig vermoord op een afgelegen plek. De gezichten van de slachtoffers zijn zo met messen bewerkt dat ze onherkenbaar zijn. De tot nu toe onopgeloste misdaad is nog steeds in onderzoek.

avatar van fritsy

fritsy

tjonge jonge jonge, 0,5* (sorry ik heb er geen woorden voor)

avatar van ralfsjam

ralfsjam

slecht film, echt zo,n "amerikaanse jongeren komen in problemen film" daar heb ik er al 10000 van gezien.

moet verboden worden

avatar van Corcicus

Corcicus

dat smoelwerk is voor mij reden genoeg om deze nooit te zien

avatar van Shadowed

Shadowed

Idiote en volstrekt onduidelijke film waarin een groep tieners worden opgejaagd door een bovennatuurlijke moordenaar, of zoiets. Regisseur Robert Mann laat namelijk zelf ook een beetje in het midden wat er precies gaande is en maakt zijn personages traditioneel een voor een af, waarna hij de credits laat rollen. Het acteerwerk van de hoofdfiguren is bedroevend (enkel Minka Kelly wil er positief tussenuit steken) en de spanning komt nergens uit de verf. Een aantal slachtpartijen zijn daaropvolgend best creatief, maar niet memorabel genoeg om volop te overtuigen. Wat rest zijn een aantal spaarzame scenes met de benodigde sfeer, maar het is niet goed genoeg om deze film te redden van een laag cijfer.