• 9.370.105 stemmen

Blackout (2007)

Geregisseerd door: Jerry LaMothe

Met onder meer: Jeffrey Wright en Zoe Saldana

Plot Blackout

In 2003 vond er een grote stroomuitval plaats in New York. Het verhaal gaat over de verschillende gebeurtenissen die grote gevolgen hadden in een doodnormale buurt van Brooklyn, tijdens deze stroomuitval. Nelson is de eigenaar van de lokale kapperszaak en belangrijk aanspreekpunt van de wijk. We zien de gebeurtenissen door zijn ogen en die van de columniste Claudine die in de wijk woont.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van tsjidde

tsjidde

Het is toch al wel eens vaker gebeurd dat 9 maanden na een grote stroomuitval...

Maar gezien het wat dramatisch ogende plaatje, gaat deze film waarschijnlijk over iets anders?

avatar van Theunissen

Onderhoudend maar meer niet. Deed me een beetje denken aan de film "Do the right thing" van Spike Lee. Maar die film was echter stukken beter. Deze film duurt ongeveer 81 minuten en dat is meer dan genoeg.

Spannend is deze film niet en er wordt ook niet echt geweldig in geacteerd.

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Onderhoudend is deze film zeker. Het kijkt van begin tot eind vrij lekker weg. Ja, hij lijkt op "Do the Right Thing" en nee, hij haalt het niveau van die film niet. Maar hij komt er wel dicht bij in de buurt.

Ik vond het een goede film, waarin zeker niet slecht werd geacteerd.

avatar van angus

angus

waardeloze film echt zo saai heb ik ze nog nooit gezien.

moeite van het kijken niet waard.

je zit de hele tijd te wacht dat hij begint dat er wat gebeurt maar dat komt gewoon niet.

avatar van Arabyus

Arabyus

Deze film is echt puur crap.