• 9.370.166 stemmen

What We Do Is Secret (2007)

Drama / Muziek | 92 minuten

Genre: Drama / Muziek

Geregisseerd door: Rodger Grossman

Met onder meer: Shane West, Bijou Phillips en Rick Gonzalez

Plot What We Do Is Secret

"American Punk started with a Germ"

Biografische film over Darby Crash en zijn band The Germs. We zien hoe Darby de band en haar concept in 1975 opzet, tot grote populariteit weet te stuwen eind jaren '70, tot aan Darby's dood in 1980. Tegen de achtergrond van dit verhaal speelt de opkomst van de muziekstroming punkrock in Amerika en de opkomst van hardcore.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van stephan73

stephan73

Lijkt me een erg interessante film.. Ben wel gek op die oude punk..

avatar van iilSe

iilSe

Nog niet uitgekomen ofzo?

Deze film is in ieder geval niks voor mij, ik hou niet van hardcore en punk etc.

Geef mij maar R&B.

Áls ik deze film zou gaan kijken, is dat alleen maar voor shane west.

avatar van X__Liesjj

X__Liesjj

Hier ben ik wel benieuwd naar

avatar van gauke

gauke

Een goed opgezette en energieke film bestemd voor degenen die interesse in deze punk band hebben. Hij is gemaakt in nauwe samenwerking met de overgebleven leden van de band en daarom denk authentiek. Echter jezelf verwonden op het podium en intensief drugsgebruik staat te ver van mij af.

avatar van ichi

ichi

Drie sterren. Sympathy vote. Was bij aanvang in de veronderstelling dat ik een docu over The Germs ging kijken. Ik zat ernaast en dat was even wennen. Dramatisch kon het niet echt boeien en ik kreeg de hele tijd Buffy vibes. De hoofdrolspeler de het echter heel aardig. Ben een beetje aan het bijleren over het punkverleden (Decline of Western Civilization is next) en daardoor toch wel de moeite waard. Een zesje!