• 9.369.601 stemmen

The Boston Strangler (2006)

Thriller | 86 minuten

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Keith Walley

Met onder meer: Mauro Lannini, Jason David, Amelia Burke

Plot The Boston Strangler

Boston wordt in 1962 geterroriseerd door een serie moorden op willekeurige vrouwen. De film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, volgt de moordenaar, beter bekend als de Boston Strangler, op zijn moordende tocht.

avatar van Leno

Leno

Remake van de '68 versie met Tony Curtis en Henry Fonda.

avatar van neo

neo

Ze zullen vast niet iets anders vernieuwends laten zien als toendertijd met die splitscreens.

avatar van djalwin

djalwin

Mooie film, zeker leuk om eens gezien te hebben. Waargebeurd verhaal.

avatar van AHWA

AHWA

Wat een prutsfilm. Verbazingwekkend slecht acteerwerk, verschrikkelijk irritante muziek. Onbegrijpelijke fouten in de continuiteit.

avatar van fritsy

fritsy

AHWA schreef:

ja man en was niet remake waardig.0,5*

avatar van konynewortel

konynewortel

Slappe film waarin vrijwel niets gebeurd, en enkele fouten ondekt , zoals de pukkel van het tweede slachtoffer !! zit eerst aan de linkerkant en in de volgende scene aan de rechterkant! waarom moest ie er uberhaupt zitten dan ? Al bij al een 1 voor de moeite,verder slaapverwekkend . zzzzzzzz

avatar van Suleika1

Suleika1

Curry zeg! Ik heb deze film net voor een euro ofzo gekocht en nou ik de reviews hier zie, wil ik em niet meer kijken... Wat nu?

avatar van Suleika1

Suleika1

Ha, wat een geluk! Ik dacht dat ik deze gekocht had, maar het blijkt de versie uit 1968 te zijn, die wel goed aan staat geschreven! Pff..ik even blij zeg!