• 9.372.679 stemmen

Geregisseerd door: David Wicht

Met onder meer: John Hurt, Sean Bean en Marius Weyers

Gesproken taal: Engels en Afrikaans

Plot Windprints

Anton Van Heerden (Sean Bean) is een jonge cameraman die naar de woestijn van Namibië gestuurd wordt voor een reportage. Ter plaatse krijgt hij de hulp van journalist Charles Rutherford (John Hurt).

avatar van neo

neo

Een journalist (cameraman) gaat samen met een journalist op pad om vreselijke gebeurtenissen aan de man te brengen. Dat hebben we wel vaker gezien. Natuurlijk raakt het hoofdkarakter te betrokken bij wat er gebeurt en wil iets doen. Alleen is het nu niet een westerling maar een Zuid-Afrikaan, weliswaar bijgestaan door een Britse journalist. Niet dat dat de film beter maakt, maar het is eens wat anders. Windprints is gewoon een spannende, meeslepende film met prima rollen van Sean Bean en John Hurt.

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

Inderdaad een min punt vind ik dat het acteren in het begin erg houterig is.

voor de rest een leuke spannende film..