• 9.374.165 stemmen

Met onder meer: Thomas Bo Larsen, Paw Henriksen en Helle Fagralid

Gesproken taal: Deens

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Ambulancen

De twee broers Tim en Frank plannen een overval om aan geld te komen voor de operatie van hun stervende moeder. De politie is al snel aanwezig, waardoor ze geen gebruik kunnen maken van hun eigen vluchtauto. Er zit er niets anders op dan een ambulance te stelen. Onderweg komen ze erachter dat achterin de ambulance een hartpatiënt ligt die zal sterven als hij niet onmiddellijk terug wordt gebracht naar het ziekenhuis. De twee broers staan ineens voor een groot dilemma: de patiënt in de ambulance terugbrengen of hun moeder redden en een moord op hun geweten krijgen.

avatar van stefff

stefff

Grappige film met veel actie. Tikkeltje oppervlakkig.

avatar van pindakaas2

pindakaas2

3,0 leuke boeiende film

zeker de moeite waard

avatar van stinissen

Verpleegkundige is het hoogte pk t van de film.

avatar van Fisico

Fisico

Luchtige licht komische film over twee broers met het hart op de juiste plek, maar met het verstand op de verkeerde plek. Een overval loopt verkeerd af en er zit niets anders op dan een ambulance met passagiers te kapen. De achtervolgingen zien er best prima uit.

Het is ook altijd fijn Thomas Bo Larsen aan het werk te zien en Helle Fagralid was ook een frisse verschijning. Qua tijdsinschatting liep er misschien wel één en ander mis en of het zo eenvoudig lijkt om maar wat rond te rijden, ben ik ook niet van overtuigd. Maar de luchtigheid primeert hier aan het realistische kader en in dit geval is de film zeker geslaagd.

Film duurt ook niet te lang, wat perfect is voor het minimale plot dat voorhanden is. Beetje melig en cliché op het einde, maar dat neemt niet weg dat dit zeker een aangename zit is.

avatar van Toontje G

Toontje G

Niet onaardig, best knap dat je met weinig middelen een leuke film kan maken.

avatar van het lallende kadaver

het lallende kadaver

een stuk beter dan desperado dat geknal en geschiet in dat mexico met die gitarist ..

ik ga nu snel verder kijken!!!! ben pas op 28 min..

avatar van het lallende kadaver

het lallende kadaver

dat ambulancen heeft het sulligste politie team wat ik ooit op een beeldscherm in actie heb mogen zien.. en die daders sporen ook niet.. gaan ze eenm bank overballen om hun moeder te kunnn helpen die toch na een week gewoon dood gaat.. maar al met al toch best grappig bedacht allemaal 1 ster er weer af!!

maar ik ga niet te luid klagen wany ik kijk al bijna 2 jaar gratis netflix via via