Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Stephen Dorff, Natascha McElhone en Stephen Rea
Gesproken taal: Engels en Russisch
Releasedatum: 27 maart 2003
Plot Feardotcom
"The last site you'll ever see."
De jonge detective Mike Reilly werkt samen met de ambitieuze Terry Huston om de oorzaak achter de gruwelijke dood van vier mensen te komen. Het enige dat de vier gemeen hadden is dat ze precies 48 uur voor hun dood ingelogd waren op de site feardotcom.com. Vastbesloten achter de waarheid te komen besluit Mike de site te bezoeken, waardoor de tijd voor hem begint te tikken...
Mike
Turnball
Jeannine
Frank Bryant
Little Girl
Moeten er geen spaties tussen de woorden in de titel, zoals op het affiche ?
Sja, had ik ook al gezien. Mijn persoonlijke mening is dat de schrijfwijze op een affiche of ander drukwerk bepalend zou moeten zijn.
Yak
natuurlijk wel een stijlbreuk dat de titel van de film 'fear dot com' is en de site waar het allemaal om gaat feardot.com ('fear dot dot com').
NERD
is het niet gewoon een foutje in het verhaal, en moet het fear.com zijn?
dartviper
Het is wel een supergoed verhaal en de film lijkt mij ook wel goed alleen als ik kijk naar de regiseur dan hoop ik niet dat het zulke slechte film wordt als zijn voorgaande. Namelijk House on the haunted hill
raregek
de film heet fear dot com en de site waar het om gaat is feardotcom.com
Bwen
Heb hem net bekeken. Een echte horrorfilm met een slap verhaal. Overigens vond ik Natascha McElhone hier en daar een beetje slecht acteren. Ik ben er iig niet van onder de indruk en dan druk ik me nog mild uit.
ehuurman
oei, wat een slechte film is dit zeg! Die ene ster krijgen ze alleen maar voor de beelden, erg Se7en-achtig, maar wel mooi. Het verhaal is ronduit bagger, vol losse einden en te ongeloofwaardig. De acteerprestaties zijn van eenzelfde niveau...
Geen aanrader dus!
darkcity
Dit verhaal is gewoon volledig indentiek aan dat van The Ring, waarom hebben ze dat gedaan.
pjotr
Het verhaaltje doet me eerder denken aan Pulse (Kaïro)....ook Japans natuurlijk ...
moviefreak#1
Als de mensen The Ring hebben gezien is dit gewoon werkelijk een wanfilm, met ontzettende slechte acteerprestaties van zowel McElhone als Dorff, zou het misschien komen omdat ook zij in de gaten moeten hebben dat het zo'n slecht verhaal is.
haanluko
Net een blik geworpen op deze "film". Wat een gedrocht zeg. Mijns inziens een low-budget produktie: bezuinigd op belichting / script / acteerprestaties maar misschien was de catering wel goed..... Waardering kon helaas niet lager dan 0.5 ! Gelukkig het geld voor de bios uitgespaard.
Conclusie: NIET KIJKEN!
Sjoerd
Wat een The Ring - rip off lijkt me dit zeg... Ik bedoel: correct me if i'm wrong, maar dit verhaal is idd identiek zeg.
Pfffff... De ideeen raken/zijn op in Hollywood zeker.
narva77 (crew films)
Pfffff... De ideeen raken/zijn op in Hollywood zeker.
Dit is een Europese film...
theresia
Ben een maand naar Curacao geweest en daar was deze film al op video... Heb hem natuurlijk gekeken, en vond dat er veel dingen in waren die te vergelijken waren met The Ring... Omdat ik dus eerst feardotcom had gekeken en daarna pas toen ik in Nederland was The Ring had gekeken vond ik de film een beetje voorspelbaar. Al hoewel The Ring veeeeeel beter en vvveeeeeeeeeeel enger is. Maar ver8 dus met deze film dat het een beetje overheen komt met de The Ring alleen gaat dit niet over een video band maar om een web site dhuuu . En maar 48 uur en geen 7 dagen..;-)
Theresia
reeko
Conclusie: NIET KIJKEN!
mja, TE LAAT!
mja, TE LAAT!
Inderdaad ik zou wachten tot de film op video is. Want geld uitgeven voor de bioscoop voor deze film is zonde.
FisherKing
theresia

Ja als je hem graag wilt zien, zou ik je dat aanraden. Anders wacht maar tot dat tie een keertje op tv. komt
Da Jando
Ze komen beide uit 2002, the ring en deze, dan zal het eerder een rip-off zijn van de Japanse Ringu, niet?
dj-ango
dan denk je dat de officiele site fear.com is, maar nee het is feardotcom.com . Wat dubbelop zeg

You Were Never Lovelier
Komedie / Muziek, 1942