• 9.370.978 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Ron Oliver

Met onder meer: Lorenzo Lamas, Leah Cairns en Siri Baruc

Plot Thralls

"Being wild is in their blood."

Ashley is een ongelukkig tienermeisje dat van huis wegloopt. Ze zoekt haar oudere zus Leslie op, maar komt tot de gruwelijke ontdekking dat zij een half-vampier is geworden. Samen met een stel andere bloedmooie half-vampiers houdt zuslief rave-feestjes met als doel de gasten leeg te zuigen.

avatar van Elendill

Elendill

Jaa, dit zijn nou de horror films die ik leuk vind.... ook wat moois er tussen door... Volgens mij heeft de regiseur hier geen bedoeling mee gehad.. maar wel leuk om naar te kijken.... Aanrader

4,5 sterren

avatar van stinissen

Zal wel aan mijn liggen ..... Maar wat een slecht product....

avatar van Prissie

Prissie

Ik heb de film niet helemaal gezien..Maar het begin was wel boeiend

avatar van The_Game

The_Game

De film begon wel vermakelijk, maar omdat halvewege de het budget nogal op was (zie de special-paint-effects), viel dit nogal aan de film te merken.

Uiteindelijk is het een aardig verhaal dat gewoon slecht uitgevoerd is.

avatar van sjar02

sjar02

Hmm.. Ik vond dat het 'enge' in deze film nog wel meeviel, Hij stond in de videotheek bij horror maar het had ook misschien wel een thriller kunnen zijn. Toch aardig verhaal,.

avatar van fritsy

fritsy

huur wel een porno, als ik toch naar mooie chicks wil kijken.

avatar van HorrorFilms4Life

HorrorFilms4Life

Goed begin, maar het niveau zakte al snel tot ver onder acceptabel.

Het laatste kwartier is gewoon lachwekkend slecht. Door de vele bloederige stukken en een goed begin kon ik de film nog wel waarderen.

avatar van Seifer

Seifer

Alleen die samenvatting al...

avatar van umbro01

umbro01

Goeie film niet geweldig maar gewoon goed.

3,5 *

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Om hersendood van te worden... > 1*

avatar van nightbreed

nightbreed

100% kitch, verder ga ik hier geen woorden aan vuil maken.

avatar van De GeuS

De GeuS

Een flutfilm, die zelfs een topacteur als Lorenzo Lamas niet omhoog kan tillen; 1,5*

avatar van riefenstahl

riefenstahl

Erg matige vampierfilm, alleen de clip aan het eind vond ik goed.

avatar van Thorak

Thorak

De GeuS schreef:

Top acteur? Dat is sarcastisch bedoelt hoop ik?

De poster lijkt me meer op een porno filmposter...

avatar van 606

Leuke vrouwen en rest is bagger.

Lorenzo kan de film niet redden.

1,5 ster

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Mja. De 00's verdienen wat mij betreft meer credits. Dit is ultiem cheesy, met de domste one-liners (Lamas die opstaat uit het bloed van geplette spinnen: ''Am I bugging you?!''), rondborstige vampieren, alien-wormen die uit hun tepels barsten en hoe kun je überhaupt over deze film praten zonder het over de val vanaf het balkon te hebben? Dat was een... interessant staaltje editing. Ik hou echt van clubscènes uit deze tijd; de vreselijk slechte mode, de muziek, het hele idee van wat cool was destijds ... het is iets dat de tand des tijds helemaal niet heeft doorstaan en daarom des te vermakelijker is. Verrassend leuke pulp.

avatar van Shadowed

Shadowed

Thralls vormt pulpvermaak dat spijtig genoeg in de tijd uitkwam waar computeranimaties klaarblijkelijk heel hip waren, maar op de dag van vandaag enorm goedkoop en onafgemaakt ogen. Gelukkig nemen regisseur Ron Oliver en scenaristen Lisa Morton en Brett Thompson de inhoud amper serieus en dat levert een vermakelijk horrorritje op. Voordelig is dat het gebeuren zich op een enkele locatie afspeelt en de zeer karikaturale typetjes daadwerkelijk weten aan te slaan, dat het tempo bevordert. Van de dames is het enkel Leah Cairns die degelijk acteert, de antagonist daartegenover is wat leuker. Niet omdat deze Lorenzo Lamas zo'n uitzonderlijk goede acteur is, wel omdat zijn personage duidelijk de meeste ruimte krijgt om op te vallen. De visuele invulling is verder erg lelijk en de B-finale werkelijk te idioot voor woorden, maar de setting evenals enkele rollen lenen zich voor relatief makkelijk, weinig hoogstaand entertainment.