Genre: Horror / Thriller
Gesproken taal: Frans
Releasedatum: 23 november 2000
Bekijk via Netflix
Plot Promenons-Nous dans les Bois
Vijf jongelui van een toneelgroep zijn uitgenodigd op een kasteel in het bos door een man wiens zoontje ernstig ziek is. Ze moeten zweren het kasteel niet te verlaten tot het toneelstuk voorbereid en gespeeld is. Tijdens hun verblijf zien ze op t.v dat er een moordenaar is ontsnapt en rondhangt in het bos. Niet lang nadat ze dat zien moeten ze rennen voor hun leven voor een moordenaar in een 'grote boze wolf' kostuum die ze een voor een afslacht.
Baron Axel de Fersen
Jeanne
The Police Man
Nicolas
predator21
Best vermakelijk, maar allemaal niet meer zo origineel, sterker nog, allemaal erg slecht.
Maar wel erg vermakelijk !
Blijft leuk van die tienerhorror.
Sparkle
Een teleurstellende verfilming van het toneelstuk. De theaterversie baseert zich op de psychologische kant, de film op de horrorkant, maar het verhaal staat of valt met de psychologische kant dus de film kon niet onder dat aspect uit zodat ze daar stukjes van moesten gebruiken om de horror een verhaal mee te geven en daar ze wat te veel geld hebben uitgegeven aan de filmkunst en decors hadden ze voor dat verhaal niet genoeg geld om het schrijven te motiveren.
Gevolg: een film, even belachelijk en verwarrend doch leuk als hierboven.
Ik dacht trouwens dat we de originele titels gebruikten? "Promenons-nous dans les bois" - Laten we wandelen in het bos; is de originele titel.
Brooklyn
ultra voorspelbaar allemaal, maar toch aardig kijkplezier.
2 sterren voor deze popcornfilm
narva77 (crew films)
Het begon best aardig, maar het tweede deel was minder.
Vanwege de goede dvd-kwaliteit 3*.
darkcity
Wat een belachelijk slechte en saaie film. Superslecht geacteerd en heel verre weg van spannend. Echt lachwekkend slecht, de film boeide geen moment. Het verhaal was slechter dan slecht en er gebeurt echt zo weinig in de film. Hij viel me ontzettend tegen. Fans van de Scream-Urban Legend-I Know-films, laat de film links liggen, de spanning komt niet eens in de buurt van die drie. 1/2.
MaTtIeBoY
Ach ouwehoer niet darkcity was helemaal geen slechte film er zaten best enge stukjes enzo in.2,5 ster
darkcity
Het is toch zeker slechte film, domme personages en om het ook maar helemaal niet over het einde te hebben, de muziek was wel goed en de openingsscene was ook wel goed, maar de rest van de film heb ik hard in een deuk gelegen on de belachelijkheid van alles. hahahahahaha ! Kijk maar eens The Ring of Alien om echt bang te worden.
darkcity
Wat jammer dat ik deze film op DVD heb gekocht wat een miskoop
Dat had ik ik nou ook, zonde van het geld ja !
BellaVita
waardeloze film!
inderdaad... eingenlijk niets toe te voegen, zo slecht was ie...
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11900 berichten
Ik snap de aversie tegen deze film niet....vond hem hartstikke spannend en erg sfeervol!
koetje boe
wel leuk maar lijkt op I know what you did last summer.
en op die andere soorten van films.
weer een tiener moordfilm maar is wel lachen
pjutter
wat een kutfilm is dit zeg,
het ziet er allemaal nog wel proffesioneel uit maar het faalt op alle fronten.
De geluidseffecten zijn op zijn zachts gezegt iritant te noemen en er is geen een rare plot wending.
alles is voorspelbaar en het einde slaat helemaal alles qua cliches.
1* voor deze rommelige troep
spannende film en een duistere sfeer.
boeiend tot het einde.
BlueSword
kan me deze film nog wel herinneren paar stukjes, toen ik 10 of 11 was had ik deze film op canal plus stukje gekeken vond het iedegeval super eng! wil deze film graag nog is zien...
moet je zeker doen zal anders overkomen nu maar hij is echt wel goed
horrorjp
heb wel wat foto´s gezien van deze film. lijkt me wel leuk. de moordenaar zag er ook heel gaaf uit. hier ga ik zeker na op zoek!
horrorjp
Een erg leuke film. Het is allemaal niet origineel, maar dat is tegenwoordig bijna geen één film meer. Wat ik hier wel erg leuk aan vond is roodkapje en de grote boze wolf. Dat kom je dan niet vaak tegen in en film.
Verder vond ik de moorden goed gedaan. Niet van dat overdreven veel bloed. En ook niet al te veel gegil (Wat de film soms erg irritant kan maken). En sommige scenes waren erg leuk en zullen me voor altijd bij blijven. Kort om een erg leuke film. jammer dat ie zo laag staat en niet zo bekend is.
Phantasm
Ik vond deze ook niet geweldig, typisch weer zo'n Franse film, voor de liefhebber.
gauke
Horrorjp heeft gelijk met zijn recensie en de film was ook behoorlijk spannend, had een goede regie en de beelden in de bossen doen het altijd...... Alleen wat een onvoorstelbaar flauw plot!
Vascago
Stukken beter dan ik had verwacht. Oke het acteerwerk was barslecht en ook de soundtrack was niet super, maar toch weet de film een bepaalde sfeer te creeren en was ook nog best spannend. Het bijna-einde is mooi geschreven. Zo'n schizofrene, totaal geschifte moordenaar heeft altijd wel wat vind ik. Dat jochie vond ik eigenlijk maar een heel debiel gezicht trekken. Beetje jammer, maar heb stiekem wel genoten van deze film.
dutchtuga
De film haalt vooral punten op het audiovisuele vlak. Op momenten word je toch getrakteerd op een stel erg mooie shots. Vooral de scène in de met stoom gevulde badkamer vond ik zeer geslaagd. Scriptgewijs is Deep in the Woods verder een teleurstelling. Het roodkapje-uitgangspunt belooft veel, maar komt uiteindelijk niet verder dan bordkartonnen personages die stuk voor stuk op inspiratieloze wijze worden afgemaakt. Niet erg in een doorsnee slasher, maar hier vooral teleurstellend.
Elineloves
Gemiddeld. Het acteerwerk is inderdaad niet het sterke punt van deze film, maar de shots zijn mooi, de sfeer is duister en onheilspellend en ook een redelijke spanningsboog. Helaas weinig tot geen 'binding' met de personages, echt boeien deden ze niet, maar gelukkig waren ze ook nergens vervelend.
De badkamerscène was inderdaad een van de sterkste. Meer van dit soort scènes en het had de film naar een hoger niveau kunnen tillen.
Al met al, vermakelijk, maar niet meer dan dat.
banger
best een leuke film, vooral in het begin
maar naar het einde toe begon het toch allemaal wat tegen de slagen.
van die scene in de badkamer zie je niets, warschijnlijk was de lens van de camera aangedampt. Maar dat betert gelukkig al snel.
de misteries bouwen wel mooi op, met als gevolg dat ze op het einde hadden kunnen zorgen voor een spetterende ontknoping. Dat gebeurde echter niet, jammer genoeg. En ik wist, op de identiteit van de moordenaar na dan, nog even veel als in het begin.
beetje een teleurstellende film dus, ik had er meer van verwacht
LordHawHaw
een standaard horrorfilm
niet slecht , maar zeker geen uitschieter in het horrorgenre,
ik heb me al bij al nog goed geamuseerd bij deze film

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

5ive Girls
Horror, 2006

Room 6
Horror / Thriller, 2006
geheimwolfnachtmerriesprookjelittle red riding hoodgrandchildren woudbaronessreicher graf schouwspel