Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Tara Reid, Nick Moran en Gregg Henry
4,5 (778)
Gesproken taal: Russisch en Engels
Plot Silent Partner
"No where to run! No where to hide!"
CIA-analist Gordon Patrick krijgt de opdracht onderzoek te doen naar de raadselachtige omstandigheden waaronder een invloedrijke Russische politicus om het leven is gekomen. Tijdens zijn onderzoek ontstaat er een vriendschap met Dana, een vrouw met een geheim verleden. Met haar raakt hij steeds verder verstrikt in hachelijke verwikkelingen. Ze krijgen onder meer te maken met de georganiseerde misdaad, politieke moorden en de schimmige wereld van de campagnefinanciering.
Dina Nevskaya
Mikhail Garin
Dronov's Secretary
Maxim Kuskov
bpower
Dit is zeker een spannende thriller heb hem 2x bekeken en een hele mooie Tara Reid in de hoofdrol
eldorado
11 stemmen gemiddelde 3.95
Onbegrijpelijk.Matig acteerwerk en chaotisch camera werk.
Spannend bedoeld maar gedeeltelijk mislukt. 2.5*
biebel
Wat een matige film! Ok Tara is lekker maar voor de rest is die film gewoon te pover voor woorden! Dat gemiddelde zal wel flink gaan zakken!
koiboy
Heb me heel erg geërgerd aan het slechte acteer werk. er zitten een paar leuke actie scenes in en dat doet soms het slechte acteer werk vergeten. Het had een mooie film kunnen worden.
Mug
Tara Reid ontpopt zich (weer) tot een zeer slechte actrice (en wie heeft haar stem zo irritant gedubt, of is het echt haar stem, brrrr). Veel slow-motion actie-beelden. Een hoofdrolspeler met een Brits accent die werkt voor de CIA [werkt nogal bevreemdend]. En ik kreeg tranen in mijn ogen van het lachen (van ongeloof) toen onze held de heldin redde in een of andere Oost-Europese auto dat resulteerde in een achtervolging waarin dan weer wel en dan weer niet de koplampen aan waren van de achtervolgende auto's.
Straight-to-video pulp voor de liefhebbers. 1,5*
bobleeuw
Buitengewoon slecht acteerwerk doet het verhaal helemaal de das om. Alleen vanwege de fraaie verschijning van Tara Reid een score van 2*
roger1965
2,5* voor de moeite. Matige film, met matig verhaal. Inderdaad erg slordig dat de achterlichten van die Lada dan weer wel erop zitten, en dan weer niet.
aerogp1
wat een erg irritante poster!
volgens mij is dat haar echte stem die zo irritant klinkt
luister maar in andere films, of ze dubben haar daar ook
fritsy
Shit man ik had deze film al is op PRO7 gezien, Deze film is het echt niet waard om 2X te zien, Het is geen Top B film.
alles was veel te matig.
Ik snap eigenlijk niet waarom ze de amerikaanse cover er hier niet op hebben gezet, IMDb heeft hem wel.
serge tettinck
verhaal is goed maar als amateurtoneelspeler zeg ik dat ik misschien ook wel een van die rollen zou kunnen hebben gespeeld.Zeer slecht geacteerd
sinterklaas
MMh, matige De film is vaak erg saai en gebeurt weinig in. Acteurs zijn ook niet al te best. De enige 2 uitschieters van deze film was die autoachtervolging door Moskou en die in goed in beeld gebrachte schietpartij. Voor de rest was er weinig aan.
GinolaEHV
Erg matige film. Tara Reid is leuk om naar te kijken, maar niet vanwege haar acteeerwerk.
Aan alles is te zien dat dit zowel op regisseurs- als op acteergebied geen top is. Van de mannelijke hoofdrolspeler had ik nog nooit gehoord en dat is ook geen gemis gebleken.
De schietscène was het absolute dieptepunt. Ondoordachte troep zou ik 't willen noemen. Vanuit alle hoeken komen onbekende mensen aangelopen, het geheel is chaotisch in beeld gebracht, je weet totaal niet wie waar bij hoort. De contactpersoon van de hoofdrolspeler wordt na 2 secondes neergeknald (ooit gedacht aan kogelvrije vesten?)... Wat een dramatisch slechte scène was dat.
Het verhaal is nog redelijk.
rtopma
mensen die zo veel kritiek hebben op deze film waarom kijken jullie hem dan.
alleemaal slimme mensen die zo veel kretiek hebben,kunnen zelf helemaal niks
GinolaEHV
mensen die zo veel kritiek hebben op deze film waarom kijken jullie hem dan.
alleemaal slimme mensen die zo veel kretiek hebben,kunnen zelf helemaal niks
Dit is waarschijnlijk één van de domste reaties aller tijden op deze site.
Je zult toch eerst de film moeten kijken, voordat je kunt oordelen... daarom hebben mensen deze film gekeken.
En tja, over je laatste zin zal ik het maar niet hebben. Zelden zo'n stupiditeit in één reply gezien.
Ace Hanlon
Dit is waarschijnlijk één van de domste reaties aller tijden op deze site.
Och, laat hem toch, ik schat zijn leeftijd zo 9 à 10 jaar. Het kind weet niet beter.
aburex
Kritiek op deze film of niet. Ik vind deze film nogal verwarrend. Wie is de slechte en wie is de goede? Vooral de eindscène in het vliegtuig roept bij mij vraagtekens op? Waarschijnlijk ben ik te dom om de film te begrijpen, of zijn er slimmere zielen die mij alles kunnen uitleggen hoe ineens alle data van de computer is verdwenen?
Thomas83
Tara Reid als Russische en belachelijk vaak half gekleed,, zwakke acteerprestaties, slechte dialogen, een oninteressant plotje, veel clichés, slechte actie, Russen die opeens Engels praten. Silent Partner is in alles een B-film eigenlijk. Sommige scènes zijn ook wat raar. Wel fraaie plaatjes van Moskou en een paar nog best spannende achtervolgingen en een grappig trucje met magnetrons.
ella9084
naar mijn mening is vooral de regie ondermaats, het script is redelijk goed (hoezo onbegrijpelijk? hoe kijken jullie dan naar een film, met handtastelijke vriend(in) naast je?
camerawerk matig, tja dan valt er voor acteurs en actrices weinig eer te behalen. De actie was redelijk goed, maar achtervolgingen zijn niet my cup of tea, dus ja...
omdat het bijna kerstmis is, toch maar 3 sterretjes... vooruit
rensenbrinck
Goede b-film;heb mij niet verveeld.
Leuk om Gregg Henry nog eens te zien;speelt bijna altijd de "slechte".
Tara Reid is een mooie vrouw,maar of ze nog een grote carrière tegemoet gaat?
De hoofdacteur kende ik niet;heeft te weinig présence om "het" te worden denk ik.
frans123
Verschrikkelijk wat slecht.
En die Reid met die zielige dunne beentjes....pffff

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

Nuovomondo