• 9.369.461 stemmen

The Ice House (1997)

Drama / Mystery | 172 minuten (miniserie, 2 delen)

Genre: Drama / Mystery

Speelduur: 172 minuten (miniserie, 2 delen)

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Tim Fywell

Met onder meer: Daniel Craig, Frances Barber en Penny Downie

Releasedatum: 17 juni 1997

Plot The Ice House

Phoebe Maybury (Penny Downie) woont in een afgelegen stadje, samen met haar twee vriendinnen. Dit tot grote ergernis van de dorpelingen die denken dat de vrouwen lesbisch zijn. Als hun tuinman in een vroegere ijskelder een lijk ontdekt, wordt een tien jaar oude moordzaak heropend onder aanvoering van inspecteur Walsh, die ervan overtuigd is dat het hier om het lichaam van Phoebe's man gaat.

avatar van TerryA

TerryA

een BBC TV drama van de midden jaren 90 met Daniel Craig (nu intussen de nieuwe James Bond) maar toen had hij net een van de hoofdrollen gespeeld in de BBC award winning drama series Our Friends In The North (met Christopher Eccleston en Gina McKee) - in deze speelt hij Detective Sergeant Walsh

Deze drama is een verfilming van een award wining boek (The Ice House) van Minette Walters dat in begin jaren 90 een prijs had gewonnen voor beste crime boek.

Ben wel beetje verbaasd hoe laag de gemiddelde hier is van 2 andere stemmen? (ik ben maar derde persoon hier op te stemmen) want deze drama is best wel vermakelijk en zeker niet slecht.

een 7+ uit 10 zeker waard

avatar van GuyOverboard

GuyOverboard

Boek vond ik erg leuk. Ben niet echt beniewd naar de film gezien het stemgemiddelde.

avatar van qwertzu

qwertzu

Vond het zeker de moeite waard om deze te kijken, je moet het zien als een detective in het gendre van de engelse detective zoals Lewis, midsommer murders enz. Frost enz. Voor liefhebbers van deze series zeer zeker een aanrader!!