• 9.372.789 stemmen

Actor Martinez (2016)

Geregisseerd door: Mike Ott en Nathan Silver

Met onder meer: Arthur Martinez en Kenneth Berba

Plot Actor Martinez

Het is zwaar in de showbusiness, maar het is nog zwaarder om als acteur in Denver te werken. Als performer en full -time computer reparateur Arthur Martinez, twee indie filmmakers vraagt om een speelfilm te maken met hem in de hoofdrol, beseft hij dat er geen weg terug is. "Jullie hebben mijn leven verwoest, zegt Arthur op het ene moment, gevolgd door: "Dit is de beste film waar ik in zal spelen". De filmmakers schrappen Arthur's bedoeling om een het genre film te maken en beginnen in plaats daarvan snel een nieuw project gebaseerd rond zijn persoon in de echte wereld, die meer en meer ongrijpbaar wordt gedurende het project. Zodra Arthur beseft wat de filmmakers doen, verbergt hij zich achter een masker. Het stelt de filmmakers de vraag: zijn de opnames van Arthur waarheidsgetrouw of is het allemaal gespeeld?

avatar van DwarreI

DwarreI

Een vervelend ongemakkelijke, maar vooral uiterst vermoeiende zit waarin de scheiding tussen wel en niet acteren voor de toeschouwer steeds moeilijker te maken is. Het wist in mijn ogen maar weinig te beklijven en ik denk dat slechts een zeer klein publiek hier raad mee weet, voornamelijk filmmakers gok ik.