Spymate (2003)
Geregisseerd door: Robert Vince
Met onder meer: Chris Potter, Richard Kind en Emma Roberts
Gesproken taal: Engels en Japans
Plot Spymate
"An amazing new breed of secret agent."
De chimpansee Minkey is een hoogst opgeleide super spion en hij werkt samen in dit verhaal met zijn ex-partner Mike. De reden hiervan is dat de dochter van Mike is ontvoerd door Dr. Farley. Deze heeft allerlei grote plannen, waaronder de grootste energievoorziening van de wereld overheersen.
Mike Muggins
Edith
The President
Mansion Guard #1
ERHA
Leuke film voor de wat oudere kids. Maar ik vond 'm ook wel leuk.
Verstand op nul en kijken..
chantal29
leuke vermakelijke film zowel voor jong als oud, hij veel me niet tegen en hij is ook nog eens nederlands gesproken dus voor kleine kinderen SUPER
jorngrisel
wel leuke film.. zowel voor kids en voor wat oudere.. wel rekening houde met aantal te overdreve dingen die je gewend bent in kinderfilms..
Nimdex
"Home alone" humor.. Het is dan ook een echte kinderkomedie maar door de leuke aankleding en het fantastische aapje is deze film zeker de moeite waard voor alle leeftijden (familiefilm dus inderdaad). Erg leuk gedaan en de 3,5 sterren is dan ook merendeels voor het acteerwerk van het aapje Minkey.
papaEd
Heb hem net gezien,leuke familiefilm film verveelt niet en is leuk om naar te kijken. Minky was erg grappig zat niks vervelend tussen een ***1/2
Sportingerke
Net gezien op tv; vond het eerlijk gezegd nogal een flauw filmpje.
Waarom moeten de slechteriken in films altijd in bunkers in de sneeuw zitten; waarom moeten er altijd onderzoekers ontvoerd worden om hun evil-plannetjes te kunnen uitvoeren?
Voor mij was dit niet echt vernieuwend, behalve dat er nu een aap in het goeie kamp zat. Ook het nut van de circusartiesten werd me niet helemaal duidelijk. Waarom worden bommen altijd maar onschadelijk gemaakt 1 seconde voor het einde...
Povere 1.5 omdat mijn kleine broertje het toch tamelijk amusant vond.
queenie
superleuke film voor de kinderen. erg leuk met die aap en hoe alles gemaakt is en de stunts die de aap doet. vlotte film, jammer dat hij afgelopen was. 4*
Een aap in een film kan wel eens leuk zijn (Tarzan of zo), maar komt toch veel te kort om zelf een film te kunnen trekken. Zeker als die verder niets kan bieden en boordevol clichés hangt. Misschien iets voor de jongeren, maar dit is gewoon slaapverwekkend.
Bantavoer
Leuke film. Echt voor kinderen. Heb me bijzonder vermaakt. Hoewel sommige dingen een beetje overtrokken was of overdreven. Leuke scene vond ik toen die Minkey met een Jamaicaanse accent de slechterik in de maling neemt. .
shrink
De kids vonden hem fantastisch. Persoonlijk vond ik die aap erg goed en grappig, maar het verhaal en acteerwerk van de rest niet best.
De specialist
Jammer dat de makers hun publiek geen moment serieus nemen.

Oscars 2026: alle nominaties van de Academy Awards op een rij

'The Night Agent' keert snel terug: Netflix onthult trailer van derde seizoen