• 9.378.047 stemmen

Hai-Alarm auf Mallorca (2004)

Thriller | 110 minuten

Genre: Thriller

Alternatieve titel: Shark Attack in the Mediterranean

Oorsprong: Duitsland

Geregisseerd door: Jorgo Papavassiliou

Met onder meer: Ralf Moeller, Julia Stinshoff en Jeanette Biedermann

Gesproken taal: Duits

Plot Hai-Alarm auf Mallorca

Sven heeft een jaar geleden zijn vrouw verloren aan een meedogenloze, 8 meter lange haai. Deze zelfde haai keert een jaar later terug naar het eiland Mallorca waar Sven met z'n tienerdochter Maya woont. Dit keer is de haai veel groter dan een jaar geleden. Het eiland valt ten prooi aan de 20 meter lange, prehistorische Megalodon-haai. Dan komt Sven achter een ontdekking; de haai was een mislukt experiment uit een laboratorium op het eiland en houdt nooit meer op met groeien...

avatar van sharky

sharky

Erg vermakelijk. Duurt wel heel erg lang en af en ote wat te eentonig. Maar over het algemeen wel goed geacteerd.

avatar van Glacius

Glacius

Ik vond de effecten van deze film nog best aardig..

Ik vond alleen dat de film op sommige punten, zich te weinig op de haai focussen en dat haalde soms een beetje de snelheid uit deze film. Ook jammer dat ie duits is, en ik geen ondertiteling erbij had, wat dus betekende dat ik de film iets moeilijker kon volgen. Voor zover ik kon meekomen, stelde het verhaal ook niet erg veel voor.. 2,5*

avatar van Kevin13

Kevin13

hoeveel shark attacks gaan ze nu nog maken

avatar van Vascago

Vascago

whahaha alleen dat verhaal erbij al. Dit kan toch nooit wat worden

avatar van kirk douglas

kirk douglas

daar ik veel duitse programmas kijk heb ik ruim van tevoren al tig reclames voor deze film gezien.

zo had ik ook genoeg tijd een video-band aan te schaffen om hem op te nemen.

op de reclame zag dit alles er best goed uit.

de cast aangevoerd door ralf moeller(bekend uit tig uwe boll films) bestaat uit een hele schare bekende duitse acteurs en zangers.

ottfried fischer uit der bulle von tolz en ook katty karrenbauer uit hinter gittern zijn een paar van de bekendste.

naar de eerste tien minuten werd al duidelijk : dit kan niets worden!!!!

de effecten zijn nog redelijk maar verhaal en het acteren stelde niet veel voor.

het matige resultaat is vooral aan het slechte script te wijten.

de film is een erg rommellig geheel.

voor een goede haaien-film kun je toch beter bij jaws blijven.

avatar van margauxh123

margauxh123

ik vind veel jaws-shark film niet op tv-theek