• 9.113.923 stemmen

Alternatieve titel: The Last Bandit

Geregisseerd door: Scott Sanders

Met onder meer: Alec Baldwin, Andre Braugher en Michael Jai White

Plot Thick as Thieves

Hij is een dief met een verfijnde smaak voor jazz en een maffioso met een supermarktketen wil dat hij een drukker berooft van voedselbonnen. De gangster ter plaatse, die een voorliefde voor de Franse keuken heeft, wil hem erbij lappen maar door de moord op 2 agenten weet hij te ontkomen. Daarmee zijn echter niet al zijn problemen opgelost.

avatar van speedy23

speedy23

Het licht humoristische scenario van regisseur Scott Sanders en Arthur Krystal over de sympathieke dief Maclin (Baldwin), die van zijn oude hond en van jazz houdt, doet mij denken aan het werk van Elmore Leonard. Alec Balwin zien we aan het werk in één van zijn betere rollen en hij wordt voortreffelijk gesteund door Rebecca DeMornay als Petrone, Andre Braugher als Dink en Michael Jai White als Pointy. De film is raak van sfeer en wellicht onderschat door de critici en de bioscoopgangers (alhoewel de laatste altijd gelijk hebben). Warm aanbevolen amusement...

avatar van nirvana

nirvana

Ik vind het toch wel een leuke filmpje, zoveel gebeurd er eigenlijk niet maar gewoon op een leuke wijze geacteerd vind ik, en het verhaal is eigenlijk ook simpel....eigenlijk dus een simpele film maar verre van slecht, ik vond hem zelfs goed.

avatar van nirvana

nirvana

Na het herbekijken heb ik mijn stem verhoogt tot 4 sterren, haalde mss niet de mainstream maar toch raad ik hem aan, sterke cast eigenlijk ookal zijn het net niet de grote namen, thangt echt allemaal leuk aan mekaar ..... lekker filmpje voor een relax cool sfeertje, enkel jammer van het (te) slappe einde.

avatar van Diesel

Diesel

Amusante misdaad no-brainer met een leuke rol van Baldwin. 2,5*

avatar van Mescaline

Mescaline

vond de film zeer matig

heb de film later op de avond gekeken en kon bijna niet wakker blijven zegt genoeg dacht ik zo

1,5

avatar van basketballerke

basketballerke

Hij is wel oke, maar weinig actie en een wat slapjes verhaal, er werd wel goed geacteerd.

avatar van rens_1993

Mescaline schreef:

vond de film zeer matig

1,5

`

Over de film of over jouw avond? ))

avatar van de paulus

de paulus

super film. goed verhaal ,leuke karakters. meerdere keren gekeken hij blijft goed

avatar van funnyhow

funnyhow

zeker geen slechte film dit ... soms allemaal wat te simpel / middelmatig,

maar toch heerst er een cool sfeertje in de film. klein aanradertje