• 9.378.059 stemmen

Alternatieve titels: Tell Laura I Love Her / Trapped and Deceived

Geregisseerd door: Robert Iscove

Met onder meer: Jennie Garth, Jill Eikenberry en Tom Irwin

Plot Without Consent

"What can you do when your teenager is out of control? Laura's parents sent her to the Meadowbrook Institute. It was the last thing they should have done."

Zoals elke tiener gedraagt Laura zich vaak opstandig en rebels. Maar wanneer ze zich steeds vaker in de nesten werkt, denken haar ouders dat het met hun dochter slecht gesteld is en besluiten ze om haar onder psychiatrische behandeling te stellen. Laura belandt in een soort inrichting waar ze ontdekt dat ze niet gek is, maar het wel snel zal worden als ze daar niet gauw wegkomt. Ze wordt voortdurend verdoofd met tranquillizers, maar slaagt er toch in om in een helder moment te ontsnappen en zoekt steun bij haar ouders. Zij geloven haar verhalen echter niet en brengen haar zonder pardon terug naar de inrichting waar haar een nog zwaardere behandeling wacht. Het ziet ernaar uit dat Laura haar dagen voortaan tussen de gestoorde gekken moeten slijten. Wanneer Laura's toestand achteruitgaat, beginnen haar ouders eindelijk te twijfelen aan de integriteit van de artsen in de inrichting. Ze willen hun dochter weer in huis halen, maar merken dat de artsen daaraan geen enkele medewerking willen verlenen.

Ook een goede film, met Jennie Garth als rebelse tienerdochter. Ik vind het goed dat deze film aandacht schenkt aan dit onderwerp. Dit soort rare and sadistische taferelen spelen zich maar al te vaak af in dat soort instellingen. Dat het personeel misbruik maakt van mensen die toch al in de val zitten, dat is vreselijk. Laura's ouders hadden de instelling wel beter na moeten trekken, of op z'n minst hun dochters kreten om hulp wat serieuzer kunnen nemen.

avatar van clubsport

clubsport

TVshowsaddictt schreef:

het is een fictief verhaal dus niet op feiten gebasseerd.

als film een redelijke thriller maar niet meer dan dat .

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

De beste dame is al bijna 4 jaar niet meer actief op MM, haar dan

nog gaan quoten heeft totaal geen zin (volgens mij) .

Maar blijf vooral doorgaan met de dingen waar je je eigen prettig

bij voelt .