• 9.372.269 stemmen

Yi Wan Nian Yi Hou (2015)

Animatie / Fantasy | 96 minuten

Genre: Animatie / Fantasy

Alternatieve titel: 10000 Years Later

Oorsprong: China

Geregisseerd door: Li Yi

Met onder meer: Joma, Chong Wang en Yalayam

Gesproken taal: Mandarijn

Plot Yi Wan Nian Yi Hou

Vele duizenden jaren na de val van de beschaving is de wereld in een woestenij veranderd, bewoond door merkwaardige stammen die veel weg hebben van echte mensen. De vrede wordt bedreigd door de terugkeer van een kwaadaardige krijgsheer Wushen, die dreigt alle nieuwkomers tot slaaf te maken. Zhuma, een tienjarig meisje, gaat samen met Zhanggong, haar leeuwachtige Tibetaanse Mastiff, de strijd aan tegen Wushen. Met de hulp van een godin moet ze een bonte bende bondgenoten samenstellen van de overlevende stammen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Kondoro

Kondoro

Benieuwd.

avatar van firepotatoe

firepotatoe

Net gezien.

Zelden heb ik zo'n onsamenhangend verhaal gezien. Het slaat van begin tot eind helemaal nergens op.

Terwijl ik normaal best van de fantasy en science fiction ben. Als er maar logica zit in het verhaal.

Daar is bij deze film 0,0 van te zien.

De enige reden dat ik nog 2 sterren heb gegeven is dat het ontzettend mooi is gemaakt grafisch gezien.