• 9.373.064 stemmen

Alternatieve titel: Dracula: The Impaler

Geregisseerd door: Derek Hockenbrough

Met onder meer: Gregory Lee Kenyon, Diana Busuioc en Christian Gehring

Plot The Impaler

"500 Years Of Terror Unleashed From Hell"

Zeven highschool vrienden gaan op uitnodiging van een van hen naar het kasteel van de vroegere Vlad (Dracula) de Spietser. Deze heeft 500 jaar geleden zijn ziel aan de duivel verkocht en zal terugkeren op een bepaald moment, met hulp van zijn lieftallige vriendin die al in het kasteel is. De levens van de vrienden staan op het spel.

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Zoals meestal heeft ook deze film (geen dracula in de film zelf) ons niet teleurgesteld. Het gaat over zeven jongeren die op een voorstel van een van hun vrienden ingaan om een weekje het kasteel te bezoeken waar Dracula heeft gewoond. Daar aan gekomen beleven ze geen aangename avonturen. Het is niet een van de sterkste verhalen waar Dracula wordt gebruikt in een film maar zoals ik al stelde is het wel te doen. Actie is er voldoende in de film en humor ontbreekt ook niet.

Mijn vriendin vond het niet meer dan 2* en zelf kwam ik op de 3*. (hoogste telt.?)

avatar van Noodless

Noodless

Vond er echt niks aan. Zeer slappe horrorfilm die na 45 minuten eindelijk begint op gang te komen, maar die hoop duurt maar even. Traag, geen spanning, zwak acteerwerk, geen sfeer, weinig bloederige scènes.... Overslaan is mijn advies. 3/10