• 9.373.233 stemmen

Geregisseerd door: Fabienne Berthaud

Met onder meer: Diane Kruger, Norman Reedus en Gilles Lellouche

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Sky

Romy is samen met haar Franse echtgenoot Richard op vakantie in de VS. Al snel beginnen ze zaken uit het verleden op te rakelen. Na een ultieme strijd besluit Romy hem te verlaten. Ze verlaat haar veilige en stabiele leven en ontsnapt naar het onbekende. Dwalend door het lawaaierige Las Vegas in de woestijn gaat Romy verder met haar eenzame reis. Ze kruist het pad van Diego, een charismatische en eenzame man, met wie ze een onvoorstelbare maar pure liefde deelt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van LarryMasterRace

LarryMasterRace

Ik ben vooral benieuwd naar het werk van Reedus in deze film. Ik vond hem uitstekend spelen in The Boondock Saints en The Walking Dead.

avatar van Flat Eric

Flat Eric

Saai.

Het begon interessant met de ruzie tussen de echtelieden maar verzandt uiteindelijk in een zeikerige zoektocht naar liefde, geluk en naar zichzelf. Zoiets.

De mooie shots Vegas en de woestijn van Nevada kunnen de saaiheid en het gezapige einde helaas niet goedmaken. De hoofdrolspelers zijn verre van sympathiek waardoor ik totaal niet mee kon leven in dit bouquetreeksachtig verhaal.

avatar van yesplease

yesplease

Meer sfeer dan verhaal, maar een zeven is de film wel waard.

avatar van blurp194

blurp194

Roadtrip/drama.

En nogal langzaam ook. Behalve voor Gilles Lellouche, die is vrij snel klaar. Niettemin zet hij zijn karakter al dermate irritant neer dat dat eigenlijk een opluchting is.

Vervolgens kabbelt het maar een beetje voort, naar het voorspelbare overdreven dramatische einde. Dat had al gauw een vreselijke film op kunnen leveren, maar de mooie rol van Diane Kruger maakt het nog dragelijk. Net aan dan. En op zich ja, die naam past haar wel, moet ik dan ook nog kwijt. Zelfde kleur tenslotte.