• 9.370.323 stemmen

Woman's World (1954)

Geregisseerd door: Jean Negulesco

Met onder meer: Clifton Webb, June Allyson en Van Heflin

Plot Woman's World

"The Worldy Story of Three Deadly Females and the Men in Their Lives!"

De chef van een autobedrijf kan voor de vacature van een nieuwe directeur geen keuze maken tussen drie mannen en laat ze alle drie met hun echtgenotes naar New York komen, waarbij hij de vrouwen een belangrijke rol toedicht.

Ernest Gifford

Tony Andrews

Mrs. Evelyn Andrews

avatar van Dk2008

Dk2008

Ik vond hem vroeger al matig en nu nog minder, ondanks mooie beelden en sterke cast, o.a. Bacall en MacMurray. Eigenlijk alleen herbekeken, vanwege Allyson. Maar het is gewoon een saai drama. 2.0

avatar van missl

missl

Best een vermakelijke film over een directeur die een opvolger zoekt. Er komen 3 mannen en zij mogen ook hun vrouwen meenemen. Allyson is charmant.

avatar van clubsport

clubsport

De relaties van de 3 kandidaten word hier uitgebreid onder de loep genomen en je krijgt al snel als kijker een voorkeur voor Baxter , waarvan je verwacht dat de makers ook die kant op zullen gaan .
Eigenlijk is hij de meest bescheiden kandidaat , hij is niet van plan om zijn werk boven zijn vrouw te plaatsen en zijn vrouw is op een charmante manier eerlijk en knullig .
de andere dames zijn een stuk minder sympathiek , mevrouw talbot is bereid om heel ver te gaan om haar man hogerop te helpen en mevrouw burns is juist helemaal niet geinteresseerd omdat ze niet op de 2e plaats wil staan en hun huwelijk zoiezo al op knappen staat .

Ik vond de ontknoping wel goed uitgedacht en toch ook wel enigsins verassend maar ook bevredigend .