• 9.372.253 stemmen

Alternatieve titel: DJ QBert's Wave Twisters

Geregisseerd door: Syd Garon en Eric Henry

Met onder meer: DJ Q-Bert, Yogafrog en D-styles

Plot Wave Twisters

De film gaat over de held 'Inner Space Dental Commander', die de verloren kunsten, ofwel de vier pilaren van de hip-hopcultuur (breakdancing, rap, graffiti en scratchen), nieuw leven in moet blazen. Hij wordt in zijn strijd bijgestaan door de illustere figuren Rubbish, Honey en B-Boy Grandpa.

Darth Fader

Turbo Frog

Wax Fondler

Butchwax

Ben benieuwd.

avatar van T.O.

T.O.

Gaaf plaatje ook. Lijkt wel de voorkant van zo'n oud atari-spel

avatar van Dopke

Dopke

Een drie kwartier durende videoclip, met editing op de maat van de beats en scratches. Lekker trippy, hoop bizarre scenes en stiekem zit er nog een verhaal in ook. Ondanks dat het niet mijn muziek is verder, toch wel erg vette shit

avatar van The Eye

The Eye

Dit filmpje begon erg grappig, maar helaas werd het middenstuk meer van hetzelfde, het einde was dan wel weer leuk. Wat blijk je een troep tussen je tanden te hebben

Liefhebbers van deze soort muziek zullen dit ongetwijfeld helemaal te gek vinden, lekker weirde film.

avatar van Shaky

Shaky

Ik ben het eens met The Eye hierboven; liefhebbers van dit soort muziek kunnen hun plezier hiermee op. Ik kon er niet al te veel mee; vreemde film die het moet hebben van effecten en muziek. Niet mijn ding dit.