• 9.371.687 stemmen

Geregisseerd door: Tony Bui

Met onder meer: Sam Huntington, Katie McGrath en Christian Hillborg

Plot The Throwaways

"The best last resort"

De beruchte hacker Drew Reynolds wordt opgepakt door de CIA die hem een voorstel doen: of hij kan voor de CIA gaan werken of de rest van zijn leven in de gevangenis doorbrengen. Drew gaat akkoord op voorwaarde dat hij zijn eigen team mag samenstellen. Hij besluit een team van "throwaways" te vormen: vervangbare en schijnbaar de slechtste mensen binnen de organisatie.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Drew Reynolds

Lt. Col. Christopher Holden

Agent Langstrom

Dan Fisher

Erik Williamson

Bulgarian Official

US Embassy Station Chief (as E.D. Handfield)

avatar van Proeneke

Proeneke

Ik vond t een ontzettende flutfilm. Een warrig soepverhaal met allemaal wannabe spannend geneuzel en opgeklopte nepgrappigheid . Echt er gewoon overal helemaal naast ,met veel spannende muziekjes tijdens onsamenhangende aan elkaar geknoopte scenes in de hoop een soort "nerd/loserteam wint toch" film te maken. En dat is echt grandioos mislukt. Knudde met een rietje, wat een flutbende. Yek! Dat er in hemelsnaam nooit een deel 2 mag komen.

avatar van Frank Slade

Frank Slade

zeer matige film, erg cliche verhaal en matig acteerwerk. Actie scenes ook niet al te best. 13 in een dozijn b filmpje.

avatar van schumacher

schumacher

Na 20min genoeg gezien sorry, geen zin om nog iets meer dan een uur weer eens mijnen tijd te zitten verspillen.

Niet aan beginnen.

avatar van Collins

Collins

Verschrikkelijk slecht.

Het verhaaltje is niet bijzonder. Erg voorspelbaar, erg ongeloofwaardig en erg stompzinnig. Absoluut niet spannend.

De actiescenes zien er erg amateuristisch uit. Wat theatraal gemep en wat zielige explosietjes.

De personages zijn vlakke karikaturen. Geen diepte te bespeuren.

De humor is van een lachwekkend laag kaliber.

Het einde is huiveringwekkend. Het impliceert nota bene een vervolg! Wat een afschuwelijk vooruitzicht!

De film heeft niets dat positief opvalt. Erg eigenlijk.

avatar van Llynwen

Llynwen

Al dat geneuzel hierboven.. Ik vond het een grappige film en kon de humor wel waarderen.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Film die lekker wegkijkt met de nodige humor maar die me niet lang bij zal blijven.

Daarvoor was het verhaal te dun.

avatar van Mickey b

Mickey b

Actiecomedie maar van het B-niveausegment. Niet slecht maar je ziet dat het geen top acteurs zijn (zo bewijze ook hun filmografie), alsook de montage is verre van wat het zou moeten zijn. Kon leuke film zijn met een andere cast en wat meer budget voor het ‘vuurwerk’. Had eerder het gevoel naar een lange aflevering te zitten kijken van een serie genre Mac Guyver of A-team. Verwacht geen Ocean’s eleven-team, al zijn heel wat clichés van deze blockbuster afgekeken…

En na de aftiteling nog een fragmentje voor een vervolg, maar vrees dat dit er nooit zal van komen. En al zeker niet gezien James Caan ons heeft verlaten in 2022.